maryskaaa 07.10.11, 23:30 A więc mam do was pytanie. Jakiej rzeczy w swoim życiu najbardziej żałujecie ? o ile w ogóle taka jest. (: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marsjanka115 x__x 08.10.11, 09:10 kilka rzeczy by się znalazło . ale nie bd o nich pisać na forum : PP Odpowiedz Link Zgłoś
corba ♥ 08.10.11, 10:53 wątpię, żeby ktoś przyznał się tutaj do czegoś. ja pewnych rzeczy żałuję, ale trzeba przyznać że dały mi niezły bagaż doświadczeń. nauczyłam się dużo z popełnionych błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Czego w życiu 08.10.11, 12:10 no jest jedna taka... naiwność i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Czego w życiu 08.10.11, 19:59 Jest ich od cholery. A wszystko przez to, że po prostu nie potrafiłam w odpowiednim momencie zdobyć się na odwagę, by coś zrobić czy powiedzieć. Żałuję naprawdę bardzo, a czasu niestety nie cofnę. Odpowiedz Link Zgłoś
lonellygirl Re: Czego w życiu 09.10.11, 10:26 hmm...na pewno tego ,że nie poszłam do lepszego gimnazjum. a najbardziej tego ,że zraniłam pewną osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
sakura134 Re: Czego w życiu 09.10.11, 10:54 Nie ma chyba takiej rzeczy. Staram się żyć rzeczywistością, co się stanie to nie ma już odwrotu. Nie chce niczego w życiu żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Lepiej żałować, że się nie udało niż, że się nie.. 09.10.11, 11:04 Każdy na pewno coś tam żałuję, ale nie da się tego zmienić, bo trzeba żyć teraźniejszością . A poza tym nie będę się chwalić moimi występkami... Dzisiaj po przebudzeniu nawet myślałam, o jednym z nich... Chociaż mówią: Lepiej żałować, że się nie udało niż, że się nie spróbowało ;d. No i tego staram się trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Czego w życiu 15.10.11, 20:48 jeszcze nie dawno żałowałam pewnej decyzji nawet kilku , ale teraz tak myślę że każda decyzja ma swoje dobre i złe strony . Odpowiedz Link Zgłoś
sometimes Re: Czego w życiu 16.10.11, 12:42 w moim życiu bardzo dużo rzeczy się działo i nie jest mi łatwo określić czego żałuje . musiałam by poświęci na wypisanie wszystkiego dłuższą chwile, ale jest wiele rzecz, których nie żałuje : D . Odpowiedz Link Zgłoś