olcissia_1998 Re: Prostujecie włosy ? ;) 10.02.12, 21:48 Moje naturalne włosy są falowane, zazwyczaj prostuję (a dokładniej są prostowane ) u fryzjera, wtedy jest lepszy efekt. Używałabym tego sposobu częściej, gdyby prostownica nie niszczyła włosów... Odpowiedz Link Zgłoś
newborn665 Re: Prostujecie włosy ? ;) 14.02.12, 13:16 w moim przypadku nie ma takiej konieczności Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley Re: Prostujecie włosy ? ;) 14.02.12, 13:29 Nie prostuję, bo i tak po wyjściu na dwór znowu by mi się zakręciły, gdyż mam naturalnie falowane. A skoro masz zniszczone to może jakieś odżywki, maski? Albo może zamiast prostownicy stosuj szampony/ pianki, które prostują włosy? Ogólnie to nie wiem, bo się nie znam. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
comerrme Re: Prostujecie włosy ? ;) 14.02.12, 13:38 nie, na szczęśćie nie muszę (; Odpowiedz Link Zgłoś
riri48 Re: Prostujecie włosy ? ;) 14.02.12, 21:44 Nie mam naturalne strąki nawet zakręcić nie mogę potrzeba do tego całej butelki lakieru a i tak się rozlecą do godziny Odpowiedz Link Zgłoś