bidronka 15.10.11, 22:16 Co powinna mieć w torebce każda dziewczyna? Co wy nosicie? Podpowiedzcie mi, w co mam wyposażyć swoją torebkę : ) było? ->kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g_o_s_i_a Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 15.10.11, 22:39 Zwykle nie noszę torebki, ale jeśli już ją zabieram to mam tam: pomadkę/błyszczyk, chusteczki, portfel, w zależności od okoliczności kilka innych drobiazgów. Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 15.10.11, 22:41 tak mam malutką torebkę Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 25.01.12, 13:51 Chusteczki, małe lusterko, błyszczyk, komórka, portfel. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Zazwyczaj: 15.10.11, 22:57 Notatnik z kalendarzem, długopis, chusteczki higieniczne i te dla dzieci, krem ochronny z cynkiem Bambino, szminkę, białą wazelinę, portfel, telefon, parasolkę, tabletki przeciwbólowe i na gardło, plaster, pilniczek, okulary, grzebień, kupony z MACa, bilety na skm, kartę miejską, legitymację, kalkulator (tja, matfiz pozdrawia <3) i to chyba na tyle. Ogółem to, co jest mi potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 15.10.11, 23:06 Co ja noszę? Ojej, to co najpotrzebniejsze. ;] Komórka, klucze, legitymacja, chusteczki higieniczne, portfel, podpaskę (w razie nagłego kłopotu), długopis, notatnik, gumę do żucia, słuchawki, tusz do rzęs, błyszczyk, ściereczkę do okularów, szalik lub chustę (jeśli się zmieści - gdy biorę mniejszą torebkę), gumkę do włosów, szczotkę. Ewentualnie jakieś duperele. Ah, i mam nawyk noszenia w torebce pieszczochy. Nie mam pojęcia dlaczego - nie zakładam jej wychodząc, ale muszę mieć świadomość, że ona tam leży. Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 15.10.11, 23:18 Najpierw się pojawia potrzeba, a potem wynalazek. Nie idę do toalety jak mi się nie chce siku. Nie noszę torebki jak nie mam co do niej włożyć. Najpierw zauważasz że wychodząc z domu musisz wziąć dużo rzeczy, a potem wpadasz na pomysł, żeby zapakować je do torebki. Jak się nas pytasz co masz tam włożyć, to znaczy, że masz za mało rzeczy do zabrania = torebka jest ci niepotrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 15.10.11, 23:40 no to co najpotrzebniejsze.. Xd telefon, słuchawki, chusteczki higieniczne, portwel, klucze, małe lusterko, błyszczyk/pomadka ochronna i perfum : P Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 16.10.11, 00:40 To co jej potrzebne. Ja noszę przeważnie portfel, pieniądze, gumy do żucia, pomadkę, lusterko z grzebykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 16.10.11, 01:24 ja posiadam raczej większą torbę przez ramię. mam tam najpotrzebniejsze rzeczy: portfel, słuchawki, chusteczki, gumy do żucia, czasem grzebień czy jakieś małe lusterko... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna... Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 16.10.11, 01:32 ja zazwyczaj noszę portfel, klucze, telefon, kosmetyczkę, słuchawki, bletki i zapalniczkę Odpowiedz Link Zgłoś
uga0 Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 20.10.11, 19:37 no powinnaś nosić to co ci jest potrzebne i to co lubisz mieć pod ręką . A to musisz wiedzieć sama. Odpowiedz Link Zgłoś
psycho.social Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 20.10.11, 20:32 Wszystko czego potrzebuje. Ja zawsze mam kosmetyki, grzebień, portfel, telefon, słuchawki i chusteczki higieniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
hejkaa Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 18.01.12, 21:28 Zależy, gdzie się wybierasz i co Ci jest potrzebne. Ja ogółem nie noszę torebki, ale jak już ją ze sobą zabieram torebkę, znajduje się w niej: grzebień/szczotka, błyszczyk, portfel, telefon, czasami słuchawki, chusteczki. Tak, wiem, mało tego Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 21.10.11, 21:57 zawartość mojej torebki jest zmienna, ale zazwyczaj mam. chusteczki, telefon, mp3, klucze, pomadkę ochronną, coś do picia, szczotkę, lusterko, gumy do żucia, korektor (taki wiecie, do twarzy xd), portfel, mokre chusteczki. chociaż na chwilę obecną to wszystko pakuję do plecaka, ze względu na to, że nie mam czasu na wychodzenie z torebką, że tak powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kittykotek Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 19.12.11, 16:11 Dokładnie, wszystko Jak ktoś napisał... cały świat lifeandanythingelse.blogspot.com/2011/12/zaklety-w-torebce-swiat.html Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 19.12.11, 18:10 powinna nosić to co chce . ja noszę zawsze portfel, szczotkę , pomadkę , chusteczki, słuchawki do telefonu albo mp4, jakieś malutkie lusterko, gumy do żucia i chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
answer Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 07.04.12, 16:59 Ja osobiście nie zawsze mam ze sobą torebkę < wygodniej mi bez niej > Ale aktualnie, jeśli już tę torebkę biorę, noszę listonoszkę-teczkę z New Yorkera A w środku mam < wysypuje zawartość na łóżko > : telefon < chociaż aktualnie leży on obok mnie > < Iphone, ale czasem biorę mniej skomplikowaną Avilę >, zamienna obudowa do Apple'a, słuchawki, ładowarka, małe perfumy Cacharel Anais Anais < 15 ml chyba >, wazelina z apteki, balsamy do ust : różany, czekoladowy, kokosowy i aloesowy, krem nivea ten tradycyjny, butelka wody Evian < ahahah, jaki lans, po prostu jest malutka xd >, Chupa Chups kakaowo-waniliowy, 2 saszetki kawy 3 w 1 NY, portfel < a tam kasa, karta do Starbucksa, do Empik Cafe, do Klubu Książki, stare bilety Cinema City itp. >, rexona, kosmetyczka < always & discreet xd >, kaledarz, zeszyt, jakieś 3 długopisy, ołówek i gumka, gumki do włosów, spinki, mała szczoteczka z lusterkiem, puder transparentny, korktor do twarzy, lakier do paznokci i pilniczek, książka " W PIERŚCIENIU OGNIA", bransoletki, Elle < gazeta >, guma orbit TRUSKAWKOWA, karmelki z lotniska, opaska na oczy, chusteczki higieniczne, przejściówka, okulary przeciwsłoneczne, mydło, Carex Aloesowy i modem WIem, dużo, ale zawsze może się przydać Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 19.12.11, 19:17 teraz nie nosze w ogóle torebki ale w lecie to okulary przeciwsłoneczne, kase, szminkę i chusteczki ;> i jakieś podobne duperele Odpowiedz Link Zgłoś
devonne Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 19.12.11, 23:47 każda dziewczyna w torebce zawsze powinna mieć : -błyszczyk -puder -lusterko -komórke -portfel -notesik z fajnym nadrukiem i długopis -jakąś gumkę do włosów i wsuwki -grzebyk do włosów (jakiś mały poręczny) i moim zdaniem to jest najważniejsze he he he Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 13.02.12, 20:53 ja noszę kosmetyki(błyszczyk, tusz, puder), krem do rąk, zwykły krem, telefon, portfel, klusze, husteczki, długopis, gumki, spinki Odpowiedz Link Zgłoś
thylane . 21.12.11, 18:43 W takiej nacodzień to: - błyszczyk / pomadka - portfel - klucze - telefon - kosmetyczka a w niej tusz do rzęs i kredka w razie gdyby mi się makijaż popsuł - grzebień / szczotka - woda mineralna - guma do żucia Odpowiedz Link Zgłoś
you_x Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 21.12.11, 18:54 myślę że podstawowe to: komórka słuchawki błyszczyk podpaska podstawowe kosmetyki (tak na zaś, jakiś pryszczyk czy coś xd) chusteczki pilniczek Ja zwykle mam to Odpowiedz Link Zgłoś
diabolusxxx Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 21.12.11, 20:30 słuchawki, lusterko, długopis, telefon, chusteczki, pomadkę, portfel, szczotkę, no. Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 21.12.11, 21:06 szczotkę do włosów kosmetyczka a w niej różności, portfel, dowód, ligitymacja, husteczki, telefon itp. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 21.12.11, 21:17 Nie noszę torebek, no chyba, że muszę .. To wtedy mam ze sobą legitymację, portfel i chusteczki .. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 17.01.12, 20:24 ja po pierwsze noszę torbę lub plecak, nigdy torebkę. nosze tak: chusteczki, balsam do ust, krem do rąk (jeśli jest zima, jeśli lato to krem z filtrem 50), zapalniczkę, jeśli jest zima to mam handwarmera, czesto jakąś książkę jeśli mam jechac pociągiem, podpaski lub wkładki, tabletki przeciwbólowe, legitke, portfel. Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 17.01.12, 21:51 ja mam w torebce ; pomadka, tusz,puder, słuchawki, telefony, chusteczki, kartke, dlugopis, gume do żucia, klucze, perfumy, portfel, tabletki, podpaske lub tampon, Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 17.01.12, 22:12 Torebek w sumie nie noszę, tylko torby, a raczej torbę (moją ukochaną z Conversa, którą dorwałam za pół ceny <3). Zawsze MUSZĘ mieć: -Sporych rozmiarów portfel, w którym noszę (oprócz pieniędzy) bilet miesięczny, legitymacje, kartę biblioteczną - Telefon komórkowy. Bez niego nie wychodzę z domu. Zastępuje mi aparat,mp3,mp4 - Słuchawki -Chusteczki do nosa -Klucze -Identyfikator do PSM (państwowa szkoła muzyczna) -2 Podpaski A oprócz tego czasami też szczotka, pomadka/błyszczyk, mulina,książka : > Odpowiedz Link Zgłoś
pamietnik hm... 18.01.12, 17:43 ja zwykle noszę torbę- wór, bo jest ogromna i raczej wszystko w niej mieszczę. Do szkoły to tam mam książki, kluczyk od szafki i nuty. Ogólnie np. teraz to mam: -telefon -wszytko do rąk, bo ręce są dla mnie najważniejsze, bo nimi gram, czyli rękawiczki, ogrzewacz do rąk i krem do rąk -portfel, a w nim:kasa, paragony, dokumenty, karta do coffeeheaven -klucze -dwie pary słuchawek, bo słucham duuużo muzyki i mam małe albo duże :3 -MP3, bo muszę słucha czasem słuchawki z renesansu na test -pastylki na kaszel -kosmetyczka ,a w niej dużo rzeczy m.in.: lusterko, krem, pomadka, wazelina, błyszczyk, grzebień, odżywka do rzęs,wsuwki, gumki, spinki, perfumy, Fenistil -mały piórnik z długopisem, ołówkiem, linijką i zakreślaczem -gazete -książkę, ale to bardzo rzadko mam jakąś, głównie jeśli już to ebooka -notatnik I chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
gusia03 ... tuu ... 18.01.12, 18:41 błyszczyk, komórke, notes, portfel, legitymacje/dowód , słuchawki do telefonu, gume do żucia, podpaske . i Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 18.01.12, 18:54 Każda dziewczyna powinna nosić w swojej torebce to, czego naprawdę potrzebuje. Wydaje mi się, że nie ma jakiejś reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
weedel Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 07.02.12, 12:48 zgadzam się z koralina94 Odpowiedz Link Zgłoś
beyourself Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 18.01.12, 22:12 Oczywiście powinien znaleźć się tam telefon z słuchawkami lub MP4, błyszczyk/pomadka do ust, husteczki, trochę kasy, małe lusterko, gumka i szczotka do włosów, gumy do żucia. Dla mnie to najważniejsze rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa941 Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 18.01.12, 22:19 telefon prtfel pomadke lub blyszczyk chusteczki gumke do wlosw i gume do zucia oraz grzebien Odpowiedz Link Zgłoś
she. Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 23.01.12, 17:10 ja zawsze mam portfel, telefon, klucze, kosmetyczkę z NAJPOTRZEBNIEJSZYMI (dla dziewczyny) rzeczami, chusteczki i mnóstwo jakichś paragonów, papierków, opakowań po batonikach itd Odpowiedz Link Zgłoś
stopkatka Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 25.01.12, 13:23 To zależy od tego, gdzie się wybieram, ale zawsze są w niej chusteczki higieniczne, telefon, błyszczyk, portfel i legitymacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamciia Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 03.02.12, 15:17 hmm.. Ja osobiście w swojej torebce zawsze noszę portfel ( w razie czego ) , legitymację ( gdyby coś mi się stało, żeby ktoś wiedział jak się nazywam ) , chusteczki , telefon ( ale to raczej w kieszeni ;D ) , błyszczyk . No i tyle . ; > Odpowiedz Link Zgłoś
klara.1 Re: Co powinna nosić dziewczyna w swojej torebce? 03.02.12, 16:08 Ja nosze torbe , a w niej słuchawki\mp4 telefon, portfel, guma do żucia, chusteczki, kosmetyczke, podpaske, szczotke, legitymacje, notatnik, długopis, i chyba tyle Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś