Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc...

22.10.11, 15:52
Ostatnio mam duży problem z trądzikiem.. Wiem, że było dużo takich wątków, ale chodzi mi o coś innego. Zależy co ktoś rozumie rzez " duży problem ". Odkąd pamiętam miałam raczej ładną cerę, jakieś sporadyczne krostki. Ale teraz mam ich dużo na czole, zaskórników przy nosie i na brodzie. Używałam zawsze żelu do mycia twarzy Under Twenti Anti Acne ( taka niebieska butelka z dozownikiem ), ale przestał mi pomagać... Najbardziej mi przeszkadzają te straszne wągry ;'( Mogłybyście mi polecić jakiś dobry żel antybakteryjny? Może macie coś sprawdzonego.. Mam raczej suchą skórę, nie przetłuszcza mi się... Bardzo was proszę o pomoc i z góry dziękuję za odpowiedzi... smile nadd11 kwiat

Ps. Szukałam w Google,ale nic konkretnego nie znalazłam ;//
Obserwuj wątek
    • karoola.006 mam ten sam problem... 22.10.11, 16:18
      ale ja mam tłustą cerę, lecz jak umyję twarz żelem to nos i góra czoła strasznie mi się świecą, a reszta jest bardzo wysuszona crying nie wiem co robic crying
    • nadd11 odświeżam. 22.10.11, 17:02
    • monik4 Re: Proszę o pomoc... 22.10.11, 17:38
      hahahahaha shock
      • nadd11 monik4 22.10.11, 17:45
        nie wiem co jest takie niby 'śmieszne'. jeśli masz pisać coś bez sensu to lepiej w ogóle nie pisz.. kolejne głupie dziecko na Kotku. -,-
    • kasil2402 Re: Proszę o pomoc... 22.10.11, 17:54
      Hmm ... Ja raczej nie mam jakichś "dużych" problemów, ale jeśli już się jakiś pojawi, pomaga mi tonik oczyszczający z ZIAJA i krem do niego tej samej firmy :3 Naprawdę polecam, ale nie wiem czy przy twoim problemie zadziała :< Mam nadzieję, powodzenia smile
    • mroweczka_xxx Re: Proszę o pomoc... 22.10.11, 18:19
      ja mam to od tygodnia : LINK i widać różnicę ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka