Dodaj do ulubionych

nienawidze ich !

26.10.11, 18:55
Jestem w 1 gimn. tylko że ja jestem w takiej trochę innej szkole bo nie ma nikogo nowego - są prawie wszyscy ludzie z podstawówki, tylko że nas pomieszali (chodzi o klasy), no i moim problemem jest to że, nikt mnie nie lubi crying Elita szkolna nastawiła całą szkołę przeciwko mnie! Chodzą takie paniusie po korytarzu i chichrają się crying Nienawidzę tego. Co zrobić żeby bardziej się wybić i sprawić żeby ludzie trochę bardziej mnie lubili - znamy się od 6 lat więc długo i dobrze. kiss
Obserwuj wątek
    • made_in_italia Re: nienawidze ich ! 26.10.11, 20:41
      jest ktoś?
      • uchiha Re: nienawidze ich ! 26.10.11, 20:49
        przykro mi ale nie wiem, jak ci pomóc. niektórzy potrafią być tacy chamscy że nie da się z nimi walczyć...
        • 2000 Też tak miałam... 03.12.11, 12:39
          Od września chodzę do nowej szkoły.<br />
          Ale w tamtej starej klasie też mnie nikt nie lubił... tongue_out
          Zaczełam przynosić jakieś rzeczy typu
          -breloczki
          -cukierki i inne słodycze
          jakieś małe prezenciki i pomogło smile
          Zaczełam być milasza itp.
          Pomagałam im (dzieciakom z klasy )surprised
          Mam nadzieje że pomogłam... smile
          Ale jeżeli to też nie pomoże to zmień szkołę/klasę.i wszystko będzie ok wink
      • nicole155 Re: nienawidze ich ! 02.12.11, 17:59
        Odpuść sobie. Po co Ci popularność>? Jak będziesz sobą to wkrótce się z kimś zaprzyjaźnisz. A z chociażby jedną fajną znajomą można dobrze przeżyć szkołę xD
    • mysiuniaxpp Re: nienawidze ich ! 30.10.11, 22:17
      ' Co zrobić żeby bardziej się wybić i sprawić żeby ludzie trochę bardziej mnie lubili ' -
      nie rozumiem tego . po co chcesz się wbijać do towarzystwa którego tak naprawdę nienawidzisz ? nie warto starać się o czyjeś względy tym bardziej jeśli inni mają to w dupie . to oni powinni się o to starać . bądź taką ostrą suką jak one wszystkie i pokaż im że wcale nie jesteś gorsza . nie daj sobą pomiatać . powodzenia !
      • allishia Re: nienawidze ich ! 05.11.11, 19:22
        naprawde wszyscy są nie fajni? nie ma ani jednej fajnej dziewczyny? słuchaj, mi jest przykro, na serio, ale pomyśl dlaczego tak jest? często ktoś jest nielubiany przez to, że się uczy lepiej niż cała reszta! a wiesz dlaczego? bo zazdroszczą! moim zdaniem to: popieram misiuniexpp. nie wiem czemu cię nie lubią. pokaż im, że nie jesteś gorsza
    • monia12xd Re: nienawidze ich ! 09.11.11, 19:39
      na pewno masz jakieś koleżanki z podstawówki. z nikim się nie kolegowałaś? niemożliwe. zagadaj do kogoś z klasy i się zakoleguj wink a paniusiom powiedz żeby się od ciebie odwaliły bo nie jesteś nikim tylko osobą która ma uczucia i na końcu w ryja tongue_out
    • nisiaxxx Re: nienawidze ich ! 13.11.11, 16:40
      Słuchaj , masz troche przerąbane . Znam to bo mam podobnie , u nas jest kilka takich dziewczyn co zawsze sie tak na mnie chamsko gapią i gadają cos na ucho czasami mi sie wydaje ze chca mi cos zrobic , ale to minie , miałam dyskoteke ostatnio i tak jakos sie do siebie usmiechalysmy i wgl wszystko sie wyjasnilo tak jakby .;D Więc Tobie życze powodzenia i jak bd miała jeszcze jakies pytania , albo chciałabys zeby w czyms Ci pomocto pisz. wink)
    • paula28 Re: nienawidze ich ! 20.11.11, 13:01
      Cześć!
      Przykro mi ,że dokuczają ci koleżanki i ,że nie jesteś lubiana. Czasami jest tak ,że może wina leży po naszej stronie choć nie mówię , że tak jest! Wiem ,że chciałabyś mieć przyjaciół ,którzy ,by stanęli po twojej stronie , wspierali by cię , mogłabyś z nimi miło spędzać czas . Ale zamiast wkurzać się na wszystkich spróbuj się do nich zbliżyć. Nie mówię ,że masz się zbliżyć do tych dziewczyn ,które ci dokuczają ,ale do innych osób, przecież nie każdy jest taki jak te dziewczyny. Jeśli chodzi o te "paniusie" to staraj się je ignorować choć ja wiem ,że to nie będzie łatwe ,ale po pewnym momencie gdy zauważą że cię to nie rusza dają sobie spokój.
      P.S. Powodzenia!!
      • silver_aga Najważniejsze to ... 02.12.11, 23:00
        Aktualnie jestem w liceum , ale przez cala podstawowkę i 1 klasę gimnazjum przechodziłam przez to samo , może nawet było gorzej , ale w to nie wnikam. Wtedy byłam nieśmiała , źle znosiłam te ich "zabawy mną" i dawałam im to odczuc , potem zauważylam , że im mniej reaguję na to wszystko , oni poprostu sobie powoli odpuszczają i znajdują inne "ofiary" . Więc zaczełam ich totalnie zlewać i odpuścili sobie całkowicie . Do dzisiaj staram się być odważna w kontaktach z ludzmi i szczerze mówiąc nie mam żadnych wrogów. NIGDY NIE DAJ IM ODCZUC , ZE SIE CZEGOS OBAWIASZ Z ICH STRONY I STARAJ SIE NIE REAGOWAC NA TO WSZYSTKO , A ZBACZYSZ ZE SZYBKO SOBIE ODPUSZCZA. I NIE PRZEJMUJ SIE GRUPKA GLUPICH DZIEWCZYN , ZAGADAJ DO KOGOKOLWIEK , IM WIECEJ OSOB PRZEKONASZ DO SIEBIE NA POCZATKU , TYM POZNIEJ BEDZIE CI LATWIEJ POZAWAC CALKIEM NOWE OSOBY . I NIE BADZ NACHALNA W STOSUNKU DO NICH , POPROSTU BADZ MILA I STARAJ SIE BYC JAK NAJBARDZIEJ SOBA .
    • ashley1101 Re: nienawidze ich ! 02.12.11, 11:55
      znajdź sobie inne koleżanki,a nie wbijaj się do tych,których nie lubisz,one nie sa tego warte... wink
    • united12 Re: nienawidze ich ! 02.12.11, 15:36
      Daj im dupy (Kolegom) to Cię polubią na 1000 % xD
      To zawsze działa big_grin
      • united12 Re: nienawidze ich ! 02.12.11, 15:39
        A koleżankom postaw pół litra na stół i gitara big_grin
        piwo
    • wilkolak Re: nienawidze ich ! 02.12.11, 15:39
      albo zmień klasę albo spróbuj zaprzyjaźnić się najpierw z jedną osobą
    • wercia233 rady : ) 02.12.11, 15:54
      hej! smile miałam bardzo podobny problem, tylko, że w podst. byłam troszkę sztywna, do kalsy 4 dokładnie. potem wszystko się rozluźniło, ale byłam dla niektórych potrzebna tylko dla lekcji. teraz uczę sie 6 z podst. i mnie praktycznie 2 z nich ciągle ze mnie żartują. znalazłam sobie inne, lepsze przyjaciółki, swoją chyba dotychczas naj, najlepszą przyjaciółkę. myślę, ze nasz problem polega na zaakceptowaniu samego siebie. zaakceptowałam moje wady, przemieniłam je w atuty i tu prosze, jestem dla kogoś ważna. spróbuj, trzymam kciuki ;* PS. też jestem w 1 gimn. ; )
    • cyrus_miley Re: nienawidze ich ! 02.12.11, 16:03
      Nie zwracja na nie uawgi i bądż dla nich taką wredną suką...
      A czemu chcesz sie wbić jak ich nie lubisz nie rozumiem nie nawidzisz ich ale chcesz byc taka jak one?
      Może sbrubuj sie z nimi zaprzyjaznic albo zjedną z nich sam na sam porozmawić
      niewiem
    • dusssia Re: nienawidze ich ! 02.12.11, 16:07
      Niby na jakiej postawie twierdzisz, że te laski nastawiły szkołe przeciwko tobie, nie użalaj się nad sobą i nie wymyślaj sobie problemów. Pierwszą i najważniejsza zasadą w życiu, to zawsze BYĆ SOBĄ, i pamiętaj o tym, uśmiechaj się, bądź koleżenska i to wszystko. Najwięcej zależy od twojego nastawienia, jak z góry stwierdzisz że nikt cie nie lubi itd. to tak właśnie bedzie.
      głowa do góry, bd dobrze wink
    • koniara8 . 02.12.11, 16:09
      Jeszcze dwa miesiące temu miałam podobny problem (też jestem w pierwszej gimnazjum). Przeszła mi nawet przez głowę taka myśl żeby zmienić klasę albo szkołę... Ale szybko dotarło do mnie, że takie zachowanie to tylko okazywanie słabości. A ja taka nie jestem i mam nadzieję, że Ty również nie. Co zrobiłam, że teraz jest trochę lepiej? Być może to banalne, co Ci teraz powiem, ale ja po prostu zaczęłam rozmawiać z jedną osobą z klasy. Potem inni zobaczyli, iż jestem 'normalna' i też zaczęli ze mną rozmawiać. Teraz jest w sumie w porządku. smile Pozdrawiam i życzę szybkiego ogarnięcia sytuacji! wink
      • koniara8 A i jeszcze... 02.12.11, 16:12
        Jeśli chodzi o te dziewczyny, które Cię zaczepiają.. Są dwie opcje: Albo lej po mordach albo zgotuj im takie piekło, że się odczepią. big_grin
    • selenqqa Re: nienawidze ich ! 02.12.11, 16:21
      Masz po prostu pecha ,że się na ciebie uwzieli.Współczuję kiss
    • mysterious69 a Więc... 02.12.11, 16:28
      jak juz piszesz ze znacie sie dlugo to trudno będzie sie wybić ponad ich.. bo oni juz Cię znaja,, wiedzą jaka jestes , jaka jest twa reakcja na daną rzecz itd..
      na pewno nie udawaj kogos innego kim nie jestes,, to Ci nie pomoze...
      pozostan sobą...
      tylko bądz bardziej odwazna...
      głowa do gory .. cycki do przodu .. kręc biodrami , wielki banan na buzi .. i w droge po szkolnym korytarzu...
      rob zalotne spojrzenia do chlopakow..
      usmiechaj sie do innych dziewczyn z innej klasy...
      a przezde wszyskim nie uciekaj wzrokiem jak ktos na ciebie spojrzy tylko spojrz mu/jej w oczy i mozesz nawet lekko sie usmiechnąc...
      bycie pozytywnym , radosnym , śmiejącym sie itd.. daje plusy ...
      mozesz nawet sporobowac zagadac do tej paczki...
      czy do kolegow ...
      znalesc wspolne temat itp...

powodzenia
      .
    • marti1515 Kilka pożytecznych rad 02.12.11, 16:31
      1. Jeśli to możliwe, to ubieraj się modnie!
      2. Udzielaj się w tematach na portalach społecznościowych takich jak facebook, czy naszaklasa.pl
      3. Staraj się zwracać na siebie uwagę
      4. ZAWSZE się uśmiechaj

kiss powodzenia
    • karaq93 Re: nienawidze ich ! 02.12.11, 16:34
      Bądź sobą. Z doświadczenia wiem, że gimnazjum to kiepski okres w życiu. Jeśli oni cię nie lubią to ich olej, bo nie potrzebujesz ich sympatii. Próby przypodobania się im na nic się nie zdadzą. Znajdź kogoś kto polubi cię taką jaką jesteś. Podejdź do kogoś z klasy, kto może tak jak ty nie ma za wielu znajomych i zaprzyjaźnij się wink
    • karate_kotek Znam to... 02.12.11, 16:37
      W sumie tu chodzi o moją naj przyjaciółke, zawsze była jakby drógą szefową elity szkolnej (a jak wiadomo takim zawsze obrabia sie dupy najbardziej), tyle że ona zawsze była strasznie naiwna, no i w karnawały zamiast przebrać sie za to co jej eks naj-kumpela (jej kuzynka) przebrała się z "twardzielkami"(laski które zawsze łaziły za chłopakami, tak zwane ludzie "guay" w Hiszpanii, czyli fajne) więc pani szefu wywaliła ją z grupy, potem zaczeła wychodzić ze mną i moimi koleżankami, a moje koleżanki były starsze więc jak poszły do gimnazjum ja zostałam z nią i niby wróciła do grupy, ale jak poszłyśmy do gimnazjum jak sie okazało elita znienawidziła swoją szefową bo ta znalazła inne koleżanki, i teraz se obrabiają dupy między sobą a my mamy dość liczną grupe którą lubią wszyscy, ale fakt faktem że chłopaki z naszego rocznika nie lubią mojej najlepszej przyjaciółki bo zawsze była taką córeczką tatusia, za to ze mną nie mają problemu bo jestem dość "chłopczycowata". I oto moja "piękna historia", więc tu tylko chodzi o to żeby znaleść grupe która cie polubi, a elitą sie nie przejmować a wszystko będzie ok wink
      • muffins czytasz mi w myslach! 02.12.11, 19:49
        hahha, u mnie tez sa takie lafiryndy co sie "elita" nazywaja. wedlug mnie to smieszne i dziecinne wiec po prostu sie tym nie przejmuje. smiac mi sie chce kiedy je widze wiec to olewam. nie probuj sie do nich przypodobac, znajdz sobie grupke ludzi, ktrym ty odpowiadasz. w kazdej szkole sa jakies tzn. "odrzutki"
        STAY WEIRD
    • merley_ słuchaj... 02.12.11, 18:26
      skoro to są takie żałosne paniusie, olej je. pokaż im, że jesteś doroślejsza od nich. nie powinno ci zależeć na przyjaźni z takimi ch...ami. mnie prawie nikt nie lubi z klasy i żyje, bo nie mam ochoty stać się plebsem c:
      • made_in_italia Zapomniałam dodać. 02.12.11, 18:33
        Że kiedyś przyjaźniłam się z dziewczyną z elity.
        • odrutowana_ <3 02.12.11, 19:06
          Wiesz, doskonale Cię rozumiem. I w zasadzie u mnie w szkole też tak jest. Klasa podzielona jest na "gorszych" i "lepszych" idiotyczne co? Te "lepsze" dziewczyny bez przerwy się popisują, zwracają na siebie uwagę, plotkują, bez przerwy się z kogoś śmieją. Zawsze mają swoją ofiarę, np. dwa miesiące temu była Basia, miesiąc temu Kasia, A teraz Małgosia. Podałam przykład. Oczywiście mówiąc "lepsze" nie uważam je za lepsze. Uważam je za chamki! Ja raczej jestem osobą nieśmiałą, i mało z nimi gadam, wgl staram się z nimi wgl nie utrzymywać kontaktów więc raczej nie mam z nimi problemów, ale moje koleżanki tak. Ale najważniejsze, że masz się wziąźć w garść, i po prostu się nimi nie przejmować lub zapytać się wprost: " Co wam zrobiłam, że tak mnie traktujecie?! " Ciekawe co odpowiedzą. Zapewne nie będą wiedziały co i wybuchną śmiechem.. Więc widzisz, że są naprawde żałosne i znajdź sobie inną koleżankę, i nie zwracaj na nie uwagi! Trzymaj się! ; *
    • busia11 Re: nienawidze ich ! 02.12.11, 19:05
      Znam to uncertain Też u mnie w klasie są takie dwie paniusie, co mnie obgadują, zaczepiają wyśmiewają, a nawet nie chcą żebym z nimi siedziała razem na przerwie. Ale potem jak coś potrzebują to lecą zaraz do mnie bo nie wiedzą jak np. coś zrobić, albo dać spisać zadanie. Szczerze to na początku czyli tak jeszcze w 1 gim. mi to przeszkadzało, ale teraz jestem w 3 gim i rok temu już sobie odpuściłam mam gdzieś to co one sobie myślą o mnie. Jestem sobą i nie mam zamiaru się upodabniać do nich. Ale przyznam mam taką ochotę wygarnąć im co o nich myślę, ale na razie się po wstrzymię. To już ostatnia klasa więc dam sobie z nimi spokój, a potem do szkoły raczej już razem chodzić nie będziemy. Ach a znamy się już od 10 lat, czyli od przedszkola. Więc moja rada dla ciebie, to olewaj ich, może jak zauważą że cię to nie obchodzi to może sami się będą chcieli z tobą zaprzyjaźnić.
    • misiuniaczek :D:D 02.12.11, 19:42
      no ja ci radze zebys sie bardziej otworzyła tak to ujmę np. częściej sie uśmiechała dbała o siebie i zagadywała żeby oni zobaczyli ze ty nie jesteś taka na jaka wyglądasz ja tez miałam pewnych wrogów ale miałam lepsza sytuacje bo miałam sporo koleżanek ale po jakimś czasie ta osoba zaczęła normalnie gadać i wlogole.Uwierz w siebie a nie będzie tak źlesmile
      • madame_tangled hmmmm 02.12.11, 19:53
        bądź sobą. ludzie muszą polubić Cię za to jaka jesteś za wszystkie Twoje zalety i wady, a nie za to na jaką osobę się wykreujesz. gdzie w tym sens? po co mieć dziesiątki fałszywych przyjaciół zamiast kilku prawdziwych?
    • ania448 Re: nienawidze ich ! 02.12.11, 20:40
      pomyśl dlaczego oni cię tak traktują np. jesteś wredna albo niehigieniczna lub zwykła pokraka. To tylko przykłady ok więc jak już wiesz to postaraj się to zmnienić i ajwazniejsze znajć teraz jakoś nową przyjaźń powodzenia
    • kawa9527 Re: nienawidze ich ! 02.12.11, 21:18
      Po pierwsze zmien swoje podejscie. Jezeli caly czas bedziec ich nie nawidzic i bedziesz sie lampic na nich jakbys chciala ich zabic to raczej nikt nie podejdzie i z toba nie pogada. Wszyscy sie beda ciebie bac. pokaz im ze jestes "normalna" mow i czesc, usmiechaj sie. Nie mowie zebys wchodzila im w dupe i robila wszystko co kaza, tak robic ni emozesz ale poprostu badz mila!
      wiem ze chcesz byc w elicie, czuc sie slawna itp. ale niektore osoby ktore sa w tej elicie wcale nie sa szczesliwe.
      nie musisz od razu isc na najglebsza wode! moze rozejzyj sie, moze gdzies tam tez jest taka dziewczyna jak ty. Jak znajdziesz to sie z nia zakoleguj i moze to wlasnie wy stworzycie nowa elite.
      I najwazniejsze NIKOGO NIE ODZUCAJ!
    • monia12xd Re: nienawidze ich ! 02.12.11, 23:57
      nie zawracaj sobie głowy tym. znajdź sobie koleżanke, na pewno jest jakaś która tak jak ty nie lubi tych dziewczyn smile
    • kicia33 Re: nienawidze ich ! 03.12.11, 08:21
      Masz jednym słowem przekichane.
      U nas taką szkolną elitą jest zawsze klasa sportowa, a najbardziej się wywyższają te z klasy 6.
      Myślą że są jakieś leprze bo jeżdżą na jakieś durne zawody!
      Często na nas krzywo patrzą, ale my się nie dajemy i najczęściej szepczemy sobie coś do ucha o nich ;D One już wiedzą że chodzi o to że wyglądają jakby rządziły całym światem, a my je mamy w nosie wink
      zawsze mamy jakiś gotowy docinek do nich!
      Jednym słowem musisz być silna! smirk
      Może pomogą ci jakieś zajęcia dodatkowe big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka