Dodaj do ulubionych

Telefon-Noki C3!!

03.11.11, 19:43
Mam sobie kupować telefon. Nokię C3. Co o niej sądzicie?? Ma któraś?? Czy warto??
Obserwuj wątek
    • milusia22 Re: Telefon-Noki C3!! 03.11.11, 19:50
      moja kuzynka ma :p bardzo fajny
      • smileyy776 Re: Telefon-Noki C3!! 03.11.11, 20:58
        mam go jest świetny ; D polecam,ale ja bym teraz chciała dotykowy <3
    • daj_mi_lizaka Re: Telefon-Noki C3!! 03.11.11, 21:10
      Mam od roku, jest świetny. Klawisze wyglądają na małe ale jak dla mnie to pisze się bardzo wygodnie. Przyzwyczaiłam się do qwerty już po tygodniu, a teraz nie potrafię pisać z normalną prędkością na alfanumerycznej.
      Duużym plusem jest wi-fi. Rodzice za chiny nie chcą mi kupić laptopa, nie wiem co bym zrobiła bez szybkiego dostępu do neta z telefonu.
      Odtwarzacz muzyki w porządku. Aparat też, ale bez rewelacji.
      Fajnie wyglądają poziome tapety, ale jak ci się uwidzi jakaś pionowa, to nie wygląda za fajnie.

Ogólnie mówiąc, polecam. wink
      • dzisas 03.11.11, 21:20
        taa , mam . xd big_grin
        jak dla mnie jest git , najbardziej zależało mi na klawiaturze QWERTY, bo mnie do szału doprowadzała np. Nokia 5130 Xpress Music, bo te trzy literki na jednym klawiszu ... Dzisas Krajst . ! -.-
        Odtwarzacz muzyki , taki sb, z głośnika Ci leci taka nuta, jakbys nagranie koncertowe kupiła, ale wiesz , raczej nie wozisz sie ze swoja muzyczka na głośno mówiący, wiec to razcej zależy od słuchawek . xd tongue_out
        aparat, tez taki , no mi sie nie zbyt podoba, bo z deka rozmazany, ale foty , to cie robi cyfrówką , a nie fonem . xd a jak chcesz cos szybko uchwycic na miejscu jakies ogłoszenie czy cos w tym styles'u big_grin , to jest spox . wink
        mi sie osobiscie podoba to ze jest odnosnik do Społecznosci . nie fjem , moze nei w kazdym , ale ja mam w Orange i jest .! big_grin
        ogólnie telefonik fajny , mam go 3 miesiące i jestem zadowolona .smile wiec krótko polecam kiss
        ps. jak lubisz , czy cos . xd One Direction (zespół, lool xd) to C3 jest do kupienia na allegro, z jakimis dodatkowymi w sensie cos tam behind the scene , czy cóś . xd i ich dzwonki skomponowane , i ocz. tapety . wink ogólnie kupiła bym sama ta wersje , ale potrzebowałam natychmiast , fonik wiec musiałam sie zadowolic wersja polska . confused xd serce
    • fiolek223 Re: Telefon-Noki C3!! 04.11.11, 15:47
      Super komóra mam taką jest zajebistasmilesmilesmile
    • karolinka4792 Re: Telefon-Noki C3!! 04.11.11, 17:22
      Hmm. Jakieś 2 tygodnie temu wymieniałam telefon i zastanawiałam się pomiędzy Nokią C3, a Samsungiem Ch@tem wink Po dość długim namyśle, postawiłam na Samsunga i jestem z niego w stu procentach zadowolona ! Uwielbiam ten telefon <3

Karolajn serce
    • karolcika2205 Re: Telefon-Noki C3!! 23.12.11, 00:15
      ja mam, oczywiście, że warto, naprawdę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka