my.versace 17.11.11, 16:13 Tak tylko szukam opinii o tych butach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sznuurowka Re: Vans'y- co myślicie? 17.11.11, 21:12 mam jedną parę. mnie się mega podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 moją już znasz ale inni nie więc... 17.11.11, 21:30 mi się buty nie koniecznie podobają...chyba że ma je na sobie mega przystojny chłopak w rurkach i koszuli w krate-jak mój kolega z klasy...to wygląda wtedy świetnie...ale tak to nie podobają mi się te buty za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
jungle Re: Vans'y- co myślicie? 17.11.11, 21:42 średnio podobają mi się slip-onsy, ale za to po prostu uwielbiam te sznurowane. chciałabym kupić sobie właśnie zawiązywane, ale jak na razie brak pieniędzy i rozmiarów buta D: Odpowiedz Link Zgłoś
demi261 Re: Vans'y- co myślicie? 30.07.12, 17:30 trampki jak trampki, to już wolę Conversy;p poza tym modele mają brzydkie zazwyczaj.. do tego z vansami teraz mi się kojarzy tylko jedna dziewczyna, która na facebooku się podniecała, że spełniło się jej wielkie marzenie, a tym ogromnym marzeniem było mieć w posiadaniu vansy, z czego miałam polewkę przez resztę dnia Odpowiedz Link Zgłoś
gazeciara Re: Vans'y- co myślicie? 08.08.12, 15:45 Mnie też się straasznie podobają, ale jakos jeszcze nie miałam okazji by je kupić ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas fajne 17.11.11, 22:07 podobają mi się, szczególnie u chłopaków. nigdy oryginalnych nie miałam, ale myślę ze warto kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
vans Re: Vans'y- co myślicie? 01.12.11, 15:25 Są świetne! Ale jeśli jeździsz na desce, czy bmx'ie to nie polecam, bo zbytnio "maltretowane" rozwalą się po miesiącu. Na co dzień idealne. ( Nick zobowiązuje.) Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra1 Re: Vans'y- co myślicie? 01.12.11, 19:15 Nie podobają mi się Tylko do szpanowania się nadają Odpowiedz Link Zgłoś
olaya_ Re: Vans'y- co myślicie? 01.12.11, 19:22 bardzo mi się podobają i mam już nawet zamówione. czekam tylko na przesyłkę z Anglii kupiłam sobie czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
ironhide Re: Vans'y- co myślicie? 15.12.11, 19:51 Moja siostra ma dwie pary i je ubóstwia. A co o nich myślę to wiesz, bo ci mówiłam w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
princeskaa Re: Vans'y- co myślicie? 19.12.11, 21:29 fajne ja kupiłam kedsy (są jakl vansy ) w takich samych cenach itp . dałam ok 180zł i przyszły za duże na mnie mam je wystawione na sprzedaż . jak coś to na priv . Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Vans'y- co myślicie? 19.12.11, 21:49 Podobały mi się dawne - takie bez sznurówek. Zawsze chciałam nabyć te buty ze wzorem czarno-białej szachownicy. Dorosła dziś córka znajomych moich rodziców takie miała i już wówczas ( miałam jakieś pięć lat) mi się spodobały. Dziś niestety w sklepach możemy spotkać jedynie takie ze sznurówkami, które są domeną skejtów ( przynajmniej w moim mieście), a ostatnio także i lansiar. Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: Vans'y- co myślicie? 19.12.11, 22:47 o, właśnie czekam na przesyłkę, ja kupiłam granatowe Odpowiedz Link Zgłoś
chickitashop Re: Vans'y- co myślicie? 19.10.12, 20:32 zapraszam do Chickitashop.com jest dostwa i cała masa Vansów! www.chickitashop.com/kategoria_buty Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Vans'y- co myślicie? 20.12.11, 10:22 wyglądają dziwnie i są kiczowate Odpowiedz Link Zgłoś
kittykotek Re: Vans'y- co myślicie? 27.12.11, 23:46 Wydaje mi się, że to już przeżytek. Pamiętam mojego kuzyna, jak chodził w takich butach 10 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
olaya_ KOCHAM! 31.12.11, 18:12 dostałam na gwiazdkę ten sam model tylko czerwone, uwielbiam je Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Vans'y- co myślicie? 03.01.12, 17:26 nie wiem.. mam jakies mieszane uczucie xd Odpowiedz Link Zgłoś
other_ Re: Vans'y- co myślicie? 07.01.12, 19:43 wygodne, a to jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
jungle Re: Vans'y- co myślicie? 11.01.12, 09:53 U mnie prawie połowa szkoły w nich chodzi Są ok, ale ja i tak wolę conversy Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Re: Vans'y- co myślicie? 11.01.12, 10:00 muszę sobie kupić. na szczęście w mojej szkole nikt, albo prawie nikt, w nich nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladkaaa_ Re: Vans'y- co myślicie? 04.06.12, 15:12 Sama mam jedną parę , ale planuje kupić nastepne . Są świetne . Mega wygodne . Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Vans'y- co myślicie? 30.07.12, 13:59 podobały mi się, dopóki wszystkie lansiary nie zaczęły w nich chodzić. oklepane :< Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Vans'y- co myślicie? 30.07.12, 17:07 dla chłopców całkiem całkiem, dla dziewczyn jestem na nie. może i niektóre osoby ładnie w nich wyglądają, ale ja bym ich nie założyła. Odpowiedz Link Zgłoś
firana ke? 01.08.12, 21:46 dla mnie to taki sam żart jak converse zwykłe, do cholery, buty z logo pseudozajebistego producenta. bez logo te buty kosztują dychę. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemgimbusem_ Re: Vans'y- co myślicie? 07.08.12, 12:55 Kolejna rzecz, na którą patrzę z przymrużeniem oka i z którą nie chcę mieć nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś