ed.kiss Re: Brunetka,blondynka ? 26.11.11, 22:06 ja to nwm... ja mam nieokreślony kolor włosów... stawiam raczej na cieną blondynkę, albo jasną szatynkę... ;p ale brunetki też są ładne... Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Brunetka,blondynka ? 26.11.11, 22:09 ja jestem tzw szatynką. wkurzają mnie te stereotypy o blondynkach. kolor włosów nie świadczy o inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: Brunetka,blondynka ? 26.11.11, 22:13 A ja jestem jasną blondynką, co mi sie bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
espinozaa Re: Brunetka,blondynka ? 27.11.11, 10:47 WIesz .. moim zdaniem chłopacy wolą dziewczyny o ciemnych włosach Przynajmniej ich większość .. ja jestem szatynką ..i szczerze mówiąc bardzo chciałąbym byc brunetką .. na zdjęciach wychodze czasami rudo ; x Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Brunetki najlepsze ! 26.11.11, 22:26 Strasznie mi się podobają ciemne włosy brązowe lub czarne w tym kolorze uwielbiam też chłopaków . Sama bym chciała mieć ciemne włosy no ale jestem blondynką . No ale cóż dobrze,że rudych nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Brunetka,blondynka ? 26.11.11, 22:28 Moje włosy są koloru nijakiego. Trochę w kolorze ciemnego blondu, trochę w kolorze jasnego blondu, trochę w kolorze brązowym... Odpowiedz Link Zgłoś
niunia98 Re: Brunetka,blondynka ? 28.11.11, 17:46 ja jak się urodziłam to byłam blądynką przez ok rok . potemłosy zrobiły sie strasznie ciemny brąz ... Potem od słonca zrobiły sie bronzowo - żółte , a teraz mam jasny brąz .. no jestem janą szatyką !! i się z tego bardzo cieszęęę bo chłopcy bardzo lubia moje włosyy ! Odpowiedz Link Zgłoś
selenqqa Re: Brunetka,blondynka ? 26.11.11, 23:33 Ja się cieszę ,że jestem brunetką Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: Brunetka,blondynka ? 26.11.11, 23:57 Jestem blondynka Jestem zadowolona Kocham moje włosy Blondynki rządzimy Odpowiedz Link Zgłoś
gk8 Re: Brunetka,blondynka ? 27.11.11, 08:45 Chłopcy wolą blondynki, mężczyźni wolą brunetki! Odpowiedz Link Zgłoś
dulus Re: Brunetka,blondynka ? 27.11.11, 09:37 Jestem szatynką i jestem z tego zadowolona ..nie chciała bym być blondynką Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona. Re: Brunetka,blondynka ? 27.11.11, 10:43 brunetka i powiem krótko, że się z tego bardzo cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
karaq93 Re: Brunetka,blondynka ? 27.11.11, 10:58 Jestem brunetką i mam bardzo długie włosy Lubię siebie i włosy, więc jeśli chłopacy wolą blondynki to ich strata. Kolor włosów nie powinien być żadnym wyznacznikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
milenkaxd1 Re: Brunetka,blondynka ? 27.11.11, 11:30 Ja jestem ciemną blondynką ) Odpowiedz Link Zgłoś
xxladyx Re: Brunetka,blondynka ? 27.11.11, 11:56 ja jestem blondynką i wolałabym być brunetką ale to nieprawda że blondynki są głupie bo to tylko kolor włosów Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx Blondynki! 27.11.11, 11:58 Ale nie te farbowane... Zresztą każdy jest ładny xd Odpowiedz Link Zgłoś
maali Re: Brunetka,blondynka ? 27.11.11, 12:04 ja jestem ciemną blondynką. różnie to bywa,mężczyźni raz lubią blondynki,a raz jak dziewczyna jest blondynką to mówi do niej,że jest głupia,bo blondynka.. ja jestem zadowolona z moich włosów! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hinari Re: Brunetka,blondynka ? 27.11.11, 12:11 Ja mam trochy dziwny kolor włosów... Taki jasny brązy z bardzo ciemnym blondem i jasny rudy. W sumie taki sraczkowaty kolor A w przyszłości chciałabym miec turkusowe albo ognisto czerwone Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka13 Re: Brunetka,blondynka ? 27.11.11, 12:47 Ja jestem brunetką. Nie chciałabym być blondynką Odpowiedz Link Zgłoś
wiola02 Re: Brunetka,blondynka ? 27.11.11, 13:34 ja jestem ciemną blondynką i się cieszę w mojej klasie chłopacy wolą ciemny bląnd Odpowiedz Link Zgłoś
emmaj660 Re: Brunetka,blondynka ? 27.11.11, 13:35 ja wcześniej miał ciemny blond lecz pofarbowałam i teraz mam brązowe włosy. Ale jednak wrócę do blondu Odpowiedz Link Zgłoś
kasia036 Re: Brunetka,blondynka ? 27.11.11, 13:51 Ja jestem brunetką i nie chciałabym tego zmieniać. Chyba,że jeszcze bardziej się pociemnić i przefarbować włosy na czarno Odpowiedz Link Zgłoś