hiaa Re: Niewyspanie 05.12.11, 17:53 `. Różnie , po 7,30 , 8 a jak jestem bardzo zmęczona to po 9 . Odpowiedz Link Zgłoś
pauli. Re: Niewyspanie 05.12.11, 18:11 6-8 godzin to taki przedział dzięki, któremu można już odpocząć. U mnie w tygodniu to wygląda tak, że nigdy nie wyrabiam się położyć spać przed 24, bo uczę się w godzinach wieczornych. Ale zawsze wstaje niewyspana, ale to nie chodzi o fakt, że za mało śpię, a o fakt, że muszę wstać do szkoły. 9 godzin w weekendy to maks, jak się śpi długo to się wstaje jeszcze bardziej zmęczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: Niewyspanie 05.12.11, 18:48 No ja wstaję codziennie o 6.30, z niewyspaniem sb jakoś radzę, ale jak już się mi wieczorem zachce spać, to już nie ma na to rady xD Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 05.12.11, 19:12 jakieś 6 godzin. nigdy nie mogę wstać w łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
anetka. Re: Niewyspanie 05.12.11, 20:28 ja się chyba nigdy porządnie to nie wyspałam. zawsze nie dosypiam. śpię po niecałe 5 lub 6 godzin. w weekendy jak nie ma imprez to śpię może z 8 godzin. ale ogólnie to nie śpię za długo dlatego ciągle zmęczona jestem. xd Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Niewyspanie 05.12.11, 22:55 teraz na przykład nie chce mi się spać, a wiem, że o jutro szóstej rano będę tego żałować. od czego jest kawa, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia15 Ajj. 05.12.11, 23:07 Różnie to bywa. W tygodniu sypiam po 6 czasem 5 godzin. Szczerze powiedziawszy to sobie z tym niewyspaniem nie radzę, bo po prostu całymi dniami boli mnie głowa, kawa nie pomaga no i usypiam na lekcjach... -.- Wiem, że to moja wina, bo to zwykły brak organizacji czasu, do późna sie uczę. Czasami odsypiam jak wracam ze szkoły, ale ostatnio rzadko. W weekend zdarza mi się spać nawet do 11 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
aniol1997 Re: Niewyspanie 06.12.11, 22:46 Od poniedziałku do piątku 5 godzin, z piątku na sobotę ok. 8 - 9 i sb na niedzielę podobnie. W tygodniu piję kawę i colę. Też jest dobra na niewyspanie. A najlepszy sposób na wstawanie rano to jak najszybsze zwleczenie się z łóżka, bo im dłużej się w nim siedzi tym bardziej nie chce się wstawać Odpowiedz Link Zgłoś
diabolusxxx Re: Niewyspanie 29.12.11, 11:18 gdy jest wolne, spie po 9-10 godzin, ale gdy jest dzien szkolny, to wtedy spie po 5-7 godzin. na niewyspanie stosuje napoj energetyczny ;< Odpowiedz Link Zgłoś
zeroplastic Re: Niewyspanie 29.12.11, 11:31 Ja śpię różnie bo np. czasami jak się położę spać po 3 a wstać muszę o 06:30 no to śpię ze 4 godz. ale jak jest wolne np. wakacje to się kładę spać o 4 czasami wcześniej i wstaję gdzieś o 15 ale raz poszłam spać 04:30 a musiałam wstać o 06:30 i to był dokładnie czwartek nigdy tego dnia nie zapomnę no ale oczywiście tez zdarzają się takie dni że pójdę spać przed 00:00 i śpię do 06:30 czyli jakieś 6-7 godz śpię Odpowiedz Link Zgłoś
bieberek Niewyspanie 29.12.11, 11:40 Śpię maks 8 godzin i to mi wystarcza.. ale jak będę spała mniej lub nawet więcej to jakoś niefajnie jest. Niewyspaniem radzę sobie tak,że przemywam twarz zimną wodą. hehe Pozdrawiam,bieberek Odpowiedz Link Zgłoś
loveash Nie radzę sobie. 29.12.11, 17:26 W wakacje kładę się zazwyczaj po północy, śpię do ok. 9. W roku szkolnym chodzę spać po 23, co spowodowane jest niewyrobieniem się z pracą domową w ciągu dnia, lub nauką do sprawdzianu/kartkówki/pytania. Wstaję 6:25 i po drodze do łazienki zaliczam bliskie spotkanie z każdą ścianą. Na pierwszej lekcji jestem nieprzytomna, powolna i ospała. Mózg zaczyna mi funkcjonować dopiero na 3 godzinie. Pod koniec 6 ponownie zamulam. Odpowiedz Link Zgłoś
mausercap Re: Niewyspanie 18.04.12, 21:39 Zazwyczaj śpię 6-7 godzin, zdarza się też pięć, ale rzadko. Jeszcze nie miałam sytuacji żeby być nie wyspaną, co najwyżej trudno było mi wstać z łóżka (zapewne jak większość osób). Odpowiedz Link Zgłoś
diabolusxxx Re: Niewyspanie 18.04.12, 21:57 Kochanie, po kilka godzin śpię- niewątpliwie. Na szczęście (na nieszczęście) magiczna moc kawy podtrzymuje przy życiu ciało i duszę. Odpowiedz Link Zgłoś
bieberek Niewyspanie 18.04.12, 22:18 Śpię po 8 godzin. Z niewyspaniem ..hmm..przyjaciele mnie ożywiają,rozśmieszając mnie Odpowiedz Link Zgłoś
sammy Re: Niewyspanie 18.04.12, 22:22 kładę się spać ok 23 a wstaję o 9-10 czasami wcześniej jak mam dużo nauki. A w środy to potrafię spać do 12 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mrucz Re: Niewyspanie 16.08.12, 11:31 jeżeli idę do szkoły,staram się chodzić spać ok.23,23;30 , a jeżeli mam wolne, weekend,ferie czy wakacje to godzina o której pójdę spać nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
szalona12345 Re: Niewyspanie 23.08.12, 01:55 8-9 godzin przeważnie, czasem wgl nie śpię tylko leżę i jak wstaję czuję się wyspana. xd A co do niewyspania - zawsze wtedy robię się nerwowa i drażliwa, także mi pomaga długi spacer, jazda rowerem, szybki zimny prysznic, długa gorąca kąpiel albo drzemka w południe. Pozdrawiam.! Odpowiedz Link Zgłoś