karolcia3486 30.11.11, 17:58 Macie jakieś zagrożenia . ? Ja mam obecnie 2. Z matmy i fizyki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszqa13 nie ale... 30.11.11, 18:02 z niemieckiego wychodzi mi jak na razie 2 ale poprawiam w przyszłym tyg. na 3...żadnej 2 na koniec raczej nie będę miała...chyba żę baba z chemii mi da... Odpowiedz Link Zgłoś
leyraa Za ile zagrożeń wylecę? 30.11.11, 18:54 Mam do Was pytanie związane z tym tematem. Będę mieć zagrożenie z angielskiego i niemieckiego to pewne, reszta przedmiotów w miare mi idzie, zawodowe bardzo dobrze [technikum]. Za ile zagrożeń na półrocze wywalą mnie z budy? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia3486 Re: Za ile zagrożeń wylecę? 30.11.11, 18:57 Mój kolega ma ok 10 zagrożeń . Odpowiedz Link Zgłoś
iwi94 Re: Za ile zagrożeń wylecę? 30.11.11, 19:10 leyraa napisał(a): > Mam do Was pytanie związane z tym tematem. Będę mieć zagrożenie z angielskiego > i niemieckiego to pewne, reszta przedmiotów w miare mi idzie, zawodowe bardzo d > obrze [technikum]. > Za ile zagrożeń na półrocze wywalą mnie z budy? nie ważne ile będziesz miała zagrożeń i tak cię nie wyrzucą Odpowiedz Link Zgłoś
psycho.social Re: Za ile zagrożeń wylecę? 01.12.11, 18:43 Za zagrożenia nie powinni cię wywalić, ale jeśli tego nie zdasz to już mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: Zagrożenia . 30.11.11, 19:03 chyba żadnego chyba, że zawalę sprawdzian z chemii Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 mam średnią 3,0 a wstawił mi 1! 30.11.11, 19:13 jaki pojebany ten facet od techniki! xD mam średnią równo 3,0 a wstawił mi 1 na półrocze... tak poza "tym" to z niczego Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Re: Zagrożenia . 30.11.11, 20:47 O czym my rozmawiamy skoro do końca roku jeszcze z ch*j czasu,że się wyrażę. Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Zagrożenia . 30.11.11, 20:48 Tak, z wf. Dobrze przeczytałyście, z W-U-E-F-U. Tak, da się. Odpowiedz Link Zgłoś
trusskawcia Re: Zagrożenia . 30.11.11, 20:50 Witam w klubie. Też prawdopodobnie mam aczkolwiek nie jestem pewna. btw. chłopak, w którym się zakochałam jest zagrożony z anglika i francuskiego. O ironio, ja mam 6 i 4 z tych przedmiotów. No nic, trza mu pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu @yorkie 01.12.11, 07:28 założę się, że tez będę miała. a poza tym, to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie . 04.12.11, 19:50 Nie mam żadnego zagrożenia i wychodzi mi tylko jedna 3- z chemii. :< Odpowiedz Link Zgłoś
you_ Re: Zagrożenia . 30.11.11, 22:09 Jutro wywiadówka i się okaże . Boję się . Jak nie będę miała zagrożenia to będzie prawdziwy cud ! Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Zagrożenia . 30.11.11, 22:37 ja nie mogę,że jestem w drugim najlepszym gimnazjum w Polsce i mam same piątki, czasami czwórki, troszkę trójek z angola, ale jestem w 2. grupie na 7 xd ale to dopiero 1 gm. Odpowiedz Link Zgłoś
yellowgreenblue Re: Zagrożenia . 01.12.11, 09:23 Nie mam żadnych... Z matmy i fizyki jeszcze utrzymuję się na poziome 3/2 Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.l.a Re: Zagrożenia . 01.12.11, 16:33 Nie, uczę się bardzo dobrze, ale nie jestem kujonkom! U nas jest taka kujonka i ona jest po prostu... nigdy jeszcze nie miała chłopaka i jest taka nuddddddddddna Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: @yorkie 01.12.11, 21:52 Dostałam pały ze stania na rzęsach, cyckach itp. cwiczeń których po prostu nie umiem wykonac, miałam długie zwolnienie od lekrza - wcale nie tak trudno. Jeszcze łatwiej nałapac pał z braków stroju, co, o dziwo, nigdy mi się nie zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
emila Re: Zagrożenia . 01.12.11, 22:05 l.o.l.a napisał(a): > Nie, uczę się bardzo dobrze, ale nie jestem kujonkom! U nas jest taka kujonka i > ona jest po prostu... nigdy jeszcze nie miała chłopaka i jest taka nuddddd > dddddna Powiedz mi kochana czemu się tak zachowujesz? Już na niektórych wątkach oraz artykułach zauważyłam twoja ordynarne komentarze! Robisz to dla szpanu? Odpuśc sobie! Na serio! Odpowiedz Link Zgłoś
emila l.o.l.a 01.12.11, 22:08 z takim mózgiem to wątpię czy się dobrze uczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Zagrożenia . 03.12.11, 15:19 l.o.l.a Nudna, to ty jesteś i w dodatku głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
laurie Re: Zagrożenia . 01.12.11, 18:19 nie. obiecałam sobie kieeedyś tam dawno temu że przez całe gim i lo nie będę z niczego ani razu zagrożona ( po podstawówka to raczej wiadomo że nie bede ) jak na razie mi się udaje, zresztą ogólnie na dzień dzisiejszy lece ze średnią 4,40 (jestem w 3 gim) więc jest nawet okej .. :d Odpowiedz Link Zgłoś
daily Nie ; ) 01.12.11, 18:26 Mam nadzieję, że wyjdzie mi pasek ^^ Chociaż z fizy mi 3 albo 2 wychodzi , ale szóstki nadrobią : ) No to wyjdź z zagrożeń jak najszybciej ! 3mam kciuki . Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Zagrożenia . 01.12.11, 22:25 Nie mam i w najbliższej przyszłości nie zamierzam mieć żadnych zagrożeń. Chciałabym mieć pasek na koniec roku... Odpowiedz Link Zgłoś
epietrz Re: Zagrożenia . 06.12.11, 15:26 Nie mam ;pp liczę na pasek na koniec roku Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: biol i fizyka :( 04.12.11, 18:36 Zagrożona to ja jestem czwórką z geografii,a zależy mi na średniej ocen powyżej pięciu. Współczuję tym,nad którymi czai się widmo jedynek i życzę powodzenia w poprawianiu. Jestem z Wami, bo sama mam jedną cząstkową ocenę niedostateczną z WOS-u ( a muszę mieć 5). 15 umówiliśmy się z panią na poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
zeroplastic Re: Zagrożenia . 05.12.11, 21:49 Ja mam 4 i chyba zaraz 5 a z chemi, matmy, WOS-u i histy a z fizy pewnie juz tez jak odda klasowki ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Zagrożenia . 05.12.11, 22:52 do dziś byłam z biologii. a na granicy "byle zaliczyc" to balansuje przy okazji fizyki i matmy. Odpowiedz Link Zgłoś