taylorka. Re: Święta coraz bliżej ! :) 04.12.11, 14:31 mm .. wonderful christmas time D . Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaxo Re: Święta coraz bliżej ! :) 04.12.11, 14:58 Mariah Carey- All i want for christmas Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: Święta coraz bliżej ! :) 04.12.11, 15:06 Last Christmas Magia świąt Mistelote Christmas is you Winter Wondeland Odpowiedz Link Zgłoś
evermore Re: Święta coraz bliżej ! :) 04.12.11, 18:46 ja osobiście uwielbiam "last christmas", "deck the halls" i oczywiście polskie kolędy♥ pozdrawiam i miłego tworzenia składanki Odpowiedz Link Zgłoś
blondynaa. Re: Święta coraz bliżej ! :) 04.12.11, 20:06 1.All I Want For Christmas Is You – Mariach Carey 2.Celine Dion – So this is Christmas 3.Ania Szarmach – Coraz Bliżej Święta 4.Gosia Andrzejewicz - Magia Świąt 5.Wham – Last Christmas 6.Shakin Stevens – Merry Christmas everyone Odpowiedz Link Zgłoś
dres Re: Święta coraz bliżej ! :) 04.12.11, 20:08 Ta piosenka co jest stara,jak świat i tam ją śpiewa facet z zaczesem na czeskiego piłkarza i ma śnieżnobiałe zęby i w klipie jest z przyjaciółmi w górach. To leci co roku na vivie.I to jedyny przebój tego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesciarapka Moje świąteczne piosenki 04.12.11, 20:55 mnie się podobają: 1. Verba - Ten czas 2. Gosia Andrzejewicz - Magia Świąt 3. Sumtuastic - Jest taki dzień 4. Wham - Last Christmas 5. Smerfy - Pada Snieg ( moja ulubiona ) 6. Kayah - Ding Dong 7. Ania Szarmach - Coraz bliżej święta I bardzo mi się przyda reszta piosenek bo robię składanke na wigilie klasową Odpowiedz Link Zgłoś
izuusiaa Re: Święta coraz bliżej ! :) 04.12.11, 22:54 "Kto wie"uwielbiam tą piosenkę Odpowiedz Link Zgłoś
eyre Re: Święta coraz bliżej ! :) 07.12.11, 00:51 Ja bardzo lubię: 1. Fairytale of New York - The Pogues/ Kirsty MacColl (regularnie wybierana ulubioną piosenką świąteczną Brytyjczyków) 2. Do They Know It's Christmas? - Band Aid 3. Last Christmas - Wham! (jestem skrzywiona bo mi się nie nudzi, nie zaczyna mnie wnerwiać i zawsze chętnie nucę) 4. Merry Xmas Everybody - Slade 5. I Wish It Could Be Christmas Everyday - Wizzard 6. White Christmas - Bing Crosby 7. Happy Xmas (War is Over) - John Lennon 8. Stay Another Day - East 17 9. Mistletoe and wine - Cliff Richard 10. Little Drummer Boy/Peace on Earth - David Bowie and Bing Crosby 11. I'm driving home for Christmas - Chris Rea 12. Shakin Stevens - Merry Christmas Everyone 13. Brenda Lee - Rocking Around The Christmas Tree 14. Linda Ronstadt - When You Wish Upon A Star Odpowiedz Link Zgłoś
ewellin Re: Święta coraz bliżej ! :) 09.12.11, 19:40 All i want for christmas is you Last christmas Odpowiedz Link Zgłoś