Dodaj do ulubionych

Najlepsze teksty waszych nauczycieli!

• 111inna Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 20:31
      U nas dosłownie na każdej lekcji coś się dzieje.
      Przykład z ostatnich dni.

Fizyka,
      facet mówi coś o gęstości wody
      Po pięciu minutach lekcja robi się nudna, nikt go nie słucha
      'Weście się obudźcie' zaczyna facet
      'Ale my się nudzimy' rzuca ktoś z tyłu
      'Nudzić to się będziecie jak pójdziemy mierzyć gęstość szamba'
      Teraz mnie to nie śmieszy, ale wtedy wszyscy zaczęli się śmiać.
      To niestety tak jest, że na lekcji jest genialne, a w domu nudne.

Polski
      Nauczycielka kazała nam napisać reklamę dowolnego produktu
      'To może kolega przeczyta' zwraca się po dziesięciu minutach do jednego z uczniów
      Chłopak zaczyna czytać
      ' Prezentujemy państwu zajepasztet, jedyny i niepowtarzalny! Przed spożyciem należy zeskrobać pleśń' przerywa śmiechem, cała klasa nie kontaktuje
      nauczycielka wychodzi do pokoju nauczycielskiego, po dwóch minutach wraca
      ' Nie wiem, z czego ten pasztet robią, ale mięsa raczej nie dodają. Pani od muzyki prawie się otruła'
      cała klasa leży xd

Angielski, napisaliśmy kartkówkę pani woła do tablicy Radzia, żeby napisał rozwiązanie
      'No pisz na co czekasz? Przedszkolaczku pogania go naczycielka
      Ale ja nie wiem co napisać
      Ty nie wiesz co napisać, ty się martw co ty na studiach będziesz pisał, a co w liceum
      Ja kończę swoją edukację na gimnazjum odpowiada zdezorientowany Radzio
      I co? Twoi rodzicie o tym wiedzą? I tym będziesz rowy kopał?
      Tak, tak planuję
      A ty wiesz, że żeby rowy kopać trzeba znać dwa języki obce? Ty mi tam niemowy nie będziesz udawał1
      Niby nic, ale na lekcji wydawało się śmieszne.
      Albo druga historia z angielskiego.
      Mieliśmy przetłumaczyć zdania o nas samych. Pani kazała nam potem je zapisać na tablicy.
      Najlepsze było to, że chłopak, który miał na imię Jan, zapisał je jako John ( czyt. dżon)
      I pani od razu do niego ' Janie, ty imię zmieniłeś? Od kiedy ty John (czyt. john) się nazywasz?!"
      Do tej pory jest jonem wink

No i tak na koniec. Pani z polaka nie było przez rok w szkole. Pierwszy dzień, wróciła do szkoły, wchodzi do nas na lekcje,
      a tam Dominika i Bartek siedzą razem (przeszkadzali, więc wycha ich posadziła razem).
      I tylko gdy to zobaczyła na cały głos
      'To wy jesteście parą?'

Wesołych świąt!santa

• agapi Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 20:32
      1. Pani od polaka: ''Na jaką cholerę zmarł Mickiewicz?''
      2. Pani od fizyki, która uważa nas za debili, bo jesteśmy na humanie. Nikt nic nie wiedział na lekcji, a ona się strasznie wściekała. Wreszcie załamała ręce i ''ja pier.dolę, jeszcze 4 lekcje z pierwszakami''
      duuużo tego, zwłaszcza prof. od histy leci takimi tekstami, że praktycznie całą lekcję płaczemy ze śmiechu, ale nie chce mi się tyle pisać xD
    • hermionagranger Re:Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 20:34
      Już nie pamiętam dokładnie sytuacji, ale nasza pani od religii do jednego chłopaka centralnie z tekstem: "Weź się umyj!" big_grin
    • wika555 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 20:35
      Moja nauczycielka od angielskiego jest za mocna:
      "Mówisz do słupa , a słup jak dupa"
      albo
      "Jak od kogoś słyszę takie CO?! to od razu mi na myśl przychodzi słowo gó...".big_grin
    • natalia03 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 20:37
      Nasza pani od matematyki często mówi : wykąp szmatę i wykąp tablice , sprwdzianiczek macie w poniedziałeczek , jak ty dziecko masz na imię że nic nie umiesz tongue_out zawsze się z nie śmiejemy big_grin .
    • meredith. Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 20:41
      "jest niż demograficzny. nie mówcie rodzicom, ale lepiej bierzcie się do roboty!" - pan od geografii.
    • ashley141 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 20:44
      Hm, nie miałam takiej sytuacji jeszcze ... na szczęście ; )
    • arasha Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 20:47
      pan od EDB: 'bardzo dobrze!!... trója' xD
      pani od chemi <jak juz weszlismy do sali i zajmujemy miejsca>: 'prosto i równo'
      pani od gegry: 'co sie glupio brechtasz?!'
      pani od bioli do naszego kolegi: 'Robciuu jak wiem z emasz adhd ale ogarnij sie na chwile' XDD
    • poker Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 21:03
      Pani od polskiego rządzi ^^ Czasami opowiada dowcipy albo coś o sprawach łóżkowych.Najlepiej było jak mieliśmy temat ''Łóżko ciotki Józefiny Barry''. XD Albo w czwartek,bosko było <3 Wszyscy kasłali na trzy cztery,małe dzieciaki przychodziły z kartkami i wyciągały od nas kasę jak to pani ujęła XDD Albo w 4 klasie coś takiego : ,,Pindo jedno,nie gap się w to okno'' xDD Albo Magda coś takiego: ,,Proszę pani,ja zaczynam walczyć o dobrą ocenę z polskiego.Dziś przyniosłam ćwiczenia.'' albo Karolina ''Trzeba mieć maturę na sprzątaczkę'' XDD Dużo takich tekstów było.Fajne są zdania do określenia np.rzeczowników. ^^ Pani [nazwisko] lubi znęcać się nad małymi dziećmi'' XD.
      Fajnie jest też na muzie.Totalny luz,a jak Mariusz coś gada to jest zaje <3 Albo jak gada na przyrze czy WDŻ.Naprawdę,dzięki za wątek smile Bardzo poprawia humor.
      • poker Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 21:22
        + Mariusz do pani coś takiego (bolał ją ząb) ''Może wina,dobre jest na ból zęba.'' Albo w czwartej klasie nie było go w pierszych dniach.Jak pzyszeł,to pani się pyta kto to.A Magda ''Taki pedał''.Młahaha <3 Albo pamiętam tekst pani od WDŻ.Chłopak siediz z chłopakiem i nie chcą,żeby pani ich przesadzała,gadają,proszą,przytulają się itp. A pani : ,,naprawdę lepiej was przesadzę,bo orientacja wam się zmieni.Albo na hiście pani wyciąga jakieś stare plansze z jaskiniowcami i coś tkaiego ''o,ja to pamiętam'' (chodziło jej, o planszę,a nie o wydarzenie przedstawione na planszy)
        Zapomniałam o matmie ! Pani jest boska.Ostatnio szkołą dostała kalendarze z firmy moich rodizców,a pani normalnie takie komentarze strzelała i ja zawsze się z tego smieję,a wsyzscy mają mnie za idotkę.Albo tekst Zuzy:
        ''Ale psze pani!''
        ''Pani nie prze,pani stoi spokojnie''.
        Matma:
        ,,Muszę iść do pani pedagog''
        Albo na polskim teksty typu ''Diana wiedziała co dobre'' (zamist soku piła wino)
        Angielski dod.Gadamy jakiś przykład,gdize na rysunku była dziewcyznka i chłopiec.Pani coś takiego: Karol,you are girl,and Ola you are boy. A ja : Really?
        Pan od wf: Na wyciecze wszyscy śpiewają ''Pani Ela jest gorąca,uhuhuh'' No to pan chciał ją zagonić żeby przesłża po korytarzu autobusu .Pani się nie zgodziła,to pan perukę hanny montany (pani ma tkai fryz,a on miał perukę dla córki ) i zaczął tańczyć
        Albo na przyrze pani ''Maria Skłodowska - Cu*w*ie...''' hihhi xd
        sprawdzenie obecności w 3 klasie na ang (ostatnia lekcja przed świętami):
        Kasia? Present
        Tobiasz? Present
        Karolina? A dlaczego pani chce prezent? Chciwa jedna.
        Z matmy już nic nie pamiętam,a z ang.dod. coś takiego : '' There are fifty (w tle słyszeć cent xd) tejbólów''
        .
    • domciakowaxd Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 21:03
      W 6 klasie mój pan od matmy " no , kurza dupa ", albo dzisiaj pani od religi " twoje teksty, to tylko o dupę potłuc " XDD
      • ola120 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 21:51
        Raz na religii katechetka kazała coś pisać a jeden chłopak mówi że go ręka boli a ta do nie go żeby sobie znalazł dziewczynę big_grin
    • czekoolada Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 21:04
      u nas facetka od muzyki wiekszosc lekcji poświeca na wyzywanie sie z chlopakami z naszej klasy, ostatnio odmieniała nam ''kurw.a'' przez przypadki -.-
      • truskawka00 czekoolada 17.12.11, 12:38
        dobrze że nie zaśpiewał przez przypadki smile
    • losingcontrol Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 21:04
      1. Pani od fizyki; Czy ja mam tu jakąś bombę zrzucić żebyście się uspokoili.
      2. Jak komuś coś nie pasuje to zaraz zamknie drzwi z drugiej strony.
      3. Pan od matematyki; Panienka chcesz bańcora.?
      4. Pani od polskiego; Na miły Bóg przestańcie wreszcie gadać.
      5. Pani od angielskiego; guma do kosza kosz przy drzwiach.
    • magdalunia Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 21:07
      moja nauczycielka fizyki raz na lekcji powiedziała ,,potem dwa magnesy się poruc.hają (zamiast poruszają ;p )" klasa wybuchła śmiechem big_grin
    • aleksandra120 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 21:08
      Pani od polskiego: :Czy wyście ocipieli?" lub "Jesteście dzisiaj jacyś niewypierdziani."
      Ksiądz na katechezie jak się wkurzył to powiedziała ku**a
    • natala_nati Pani z Fizyki :D 16.12.11, 21:12
      Nasza pani z fizyki ostatnio zamiast : Każde ciało się rusza... to : Każde ciało się rucha..
      Śmiech był taki nie pochamowany.. Wiecie 2 gimnazjum big_grin

Albo (też na fizyce) : Jak ja bym tu na przykład puściła gazy.. Klasowy szyderca dodał : To wszyscy by po zdychali. big_grin ( a chodziło o to że jakby rozpyliła dezodorant... )

I Pani z fizyki jeszcze zamiast sprej .. mówi szprej big_grin

Ooo albo omawialiśmy czerwcową wycieczkę a nasza wychowawczyni.. :
      [ ... ] Pogoda nam nie straszna !
      A moja przyjaciółka : Super (nazwisko nauczycielki) znowu w akcji big_grin
      Myślałam że spadnę z krzesła.. a wszyscy się na nas gapili tongue_out shock big_grin
      • jonasofanka niedawno na historii 16.12.11, 21:20
        Kolega wchodzi kilka (ze 3 minuty ) po dzwonku do klasy. Idzie do ławki.
        -(pada nazwisko kolegi), co to jest?
        -Przepraszam, za spóźnienie.
        -Do ławki!
        -*kolega kiwa głową*
        -Siadaj i nie dyskutuj.

Beka była. Nic nie mowi, ale dyskutuje : > .
        • jonasofanka + matma. 16.12.11, 21:23
          Ale to tekst kumpeli.

Mielismy dzień wcześniej zastepstwo, na następny dzień, pani się pyta jakie przykłady robilismy.
          -Robiliśmy: f, i, h, a
          -IHAA! WIŚTA WIO!

Tak na całą klasę : > .
          • patti6 dobree wszystkie xd 17.12.11, 21:08
            mój ksiądz na religii zawsze mówi"wyciszamy sie dzieci" xd wtedy cała klasa w ryk i od nowa zaczyna sie uspokajanie ;pp albo nauczyciel wf-u do jakiegoś chłopaka który nabrudził w autokarze na wycieczce"jak tego nie posprzątasz to cie pie*dolne" xddbig_grin
    • sandrulkabbkjb Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 21:22
      Na angolu tłumaczyliśmy tekst na polski i pani sie pyta koleżanki co znaczy ,,jakieś tam słowo " a ona na to że nie wie a pani ooo ja też nie wiem < hue hue siara na wsi >
      Albo ostatnio pani z poloka do nass wy moje robaczki
      Pozdro dla pani z angola i z poloka !!!
      • wiolcia.xd Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 17.12.11, 13:18
        U nas na polskim nauczycielka powiedziała (omawiając "kamienie na szaniec"), że kiedyś chłopcy nie byli jak teraz (tzn., że nie są tak dojrzali, że uczestniczą w bitwach itp.), że teraz to tylko rosną i im się zabawki zmieniają tylko.
        Najlepsze teksty wypuszcza pani od fizyki i druga pani od polskiego (z którą nie mamy) one są mistrzami ciętej riposty, ale nie pamiętam za bardzo, ponieważ pani od fizyki jest na urlopie macierzyńskim i długo z nią nie mieliśmy.
        Kiedyś na francuskim był tekst i bohater poszedł na randkę z dziewczyną. Pani mówiła, ze trudno teraz o romantyka, ktoś z klasy zapytał się, co z jej mężem. Ona odpowiedziała, że romantyzm jej męża zakończył się wraz z dniem ślubu. Później była jakaś dostawa do sklepiku szkolnego, a ta pani się tym zajmuje. Wszyscy krzyczeli jak open tani, pan z dostawy powiedział, że współczuje tej pani, że musi się z nami użerać, to pani powiedziała, że nikt jej taki nie doceniał, ktoś z klasy się zapytał "A pani mąż?"
        Mamy geografię z dyrektorką, nasza wychowawczyni była na urlopie macierzyńskim (obecnie nie jest już naszą wychowawczynią). Wobec tego musieliśmy mieć kogoś innego, były plotki, że dyrektorka ma być nią. Gdy chcieliśmy się dopytać, czy to prawda, dyrektorka odparła : "Od ognia, od wody i od was Panie Boże chroń mnie!"
    • tapeciara. Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 21:22
      U mnie zawsze na angielskim są jakieś jaja. Praktycznie co lekcje jest wypraszana jedna osoba na korytarz i tam ma siedzieć przez całą lekcje. A jakoś niedawno babka nam powiedziała : Wiecie, nie dostałam zaświadczenia że jesteście jakąś specjalną klasą. Albo kiedyś na polskim jeden kolega do drugiego powiedział : Ty przestrzelony człowieku , bez kitu! . I teraz babka zawsze jak chce coś powiedzieć do tego chłopaka to się do niego tak zwraca xd .
      • jonasofanka ++ geo. 16.12.11, 21:27
        Na geo, to co chwilę pada jakiś tekst. Dziś na przykład

Mowiliśmy o RPA. No i mowi o zagrożeniach ( a pan na dodatek sefluni i niewyraźnie mówi : > ), także opowiada o Murzynach i nagle:
        -Jakbyście tam pojechali, to by was szalony murzyn zaatakował.

cala klasa padła.

Hm. o!
        -Proszę pana, mogę do ubikacji?
        -Oszalałeś?! (lub Zwariowałeś?!)

dużo jest takich przykładów, ale na tą chwilę mało pamiętam : >.
        No i na koniec ostatni:

*ktoś odpowiada*
        -*wybucha śmiechem, a cała klasa razem z nim* No czy wyście powariowali?!
      • justyna1997 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 20.12.11, 09:39
        my od naszej wychowawczyni ciągle słyszymy że jesteśmy szkołą specjalną i na koniec roku (ona) wyląduje w szpitalu psychiatrycznym na oddziale zamkniętym, dobra tez jest pani od niemieckiego coś tam nam tłumaczy my nagle wybuchamy śmiechem a ona stoi przy tablicy i do nas z politowaniem "Was to tylko nagrac i na YouTuba" na angielskim kolega odwraca się do kolegi i przez przypadek pojechał mu ręką po nodze a pani nagle "Ty go tam po nogach nie obmacuj!"cała klasa automatycznie w brech,ostatnio na angielskim wszyscy dostaliśmy głupawki nawet pani pół lekcji się śmialiśmy,na godzinie wychowawczej koleżanka dla jaj zaczęła się przytulac do kolegi nagle pani się drze na całą klasę "Patrycja zostaw Damiana nie chcemy klasowego dziecka!"na geografii tez są jaja ostatnio nauczyciel pokłócił się z uczniem to nauczyciel wypalił" Jeszcze raz taka sytuacja to tak ci nakopie że trzy dni z gołębiami będziesz latał!" u nas to zawsze na lekcji cos się dzieje bo jesteśmy mała klasą (9 osóbbig_grin)
    • ordinaarygirl Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 21:25
      kiedyś na angielskim koleżanka się pani o coś tam spytałam a ona odpowiedziała: "yes, yes, no, no, no..." albo mielśmy pisać opis idealnego domu (też po ang) i ktoś się spytał jak jest jednorożec po ang bo chce napisać że obok domu ma stajnie tych zwierząt... nie pamiętam co odpowiedziała ale ja na to się pytam
      -Jak jest paszczur po angielsku. Ona na to
      -yyy a co to jest
      -no taki jakby szczur. A ona
      - no, no nie wiem napisz jako pies....sciana
      • msroxy Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 17.12.11, 01:08
        ostatnio na EDB ćwiczyliśmy pozycję bezpieczną i pani mówi:
        - No to A i B (dziewczyna i chłopak) proszę na ocenę na środek. - Wyszli i się na nią patrzą - Na co czekasz?! (do chłopaka) Na ziemię kretynie! brawo

Albo nasza babeczka od anglika do nas mówi po ang coś tam nam opowiada i taki tekst: ''no i zamknęli mi dzwi a ja w tym szlafroku na środku ulicy i sb myślę Are You Fucking Kidding Me?'' i dodała po polsku od razu: eee. dzieci, przepraszam xd

na wf pan do kol, jak robilismy takie cos ze biegniemy i sie schylamy jedna reka do podlogi: A ty to rozumiem po muchomory sie nie schylasz? xd
        • yourestrella : Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 17.12.11, 09:05
          U nas pan od polaka co jakiś czas do kogoś mówi :czy coś cię przerasta? No i teraz mamy z tego taką pompę, nawet niektórzy nauczyciele z tego brechtają wink
          Albo ostatnio na chemii:
          kolega: o jezus
          pan: przecież nie ma dzisiaj księdza
          kolega: ale krzyż jestwink
          albo ostatnio wchodzę z kolegą do mojej ulubionej nauczycielki, a ona do kolegi: jak tam twoje życie erotyczne
    • flo. Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 21:25
      kiedyś mieliśmy lekcję "wychowania w rodzinie" i należało wpisać na karteczkach, na czym opiera się miłość. pani czyta, czyta i nagle mówi "a, tego nie będę czytać, mogłam się spodziewać takich wypowiedzi", a klasa "no niech pani powie!", a ona "to zapytajcie eksperta od lodów". i wszyscy oczywiście w śmiech, każdy wie o co chodzi. 8D
    • zizuxdee Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 21:32
      Na w-f(pan do koleżanki);-Jesteś 13 nieudanym dzieckiem Baby jagi ;D
      Angielski;-Zaraz o czym ja mówiłem ...Dzyndzelek ;D
      Pani dyrektor ciągle powtarza "Powiedzmy..."
      • roksanka2511 Nauczyciele .....;]xD 16.12.11, 22:50
        Haha ja pamiętam jak moje wych. miała fajne teksty. np.
        Coś tam sobie z dziewczynami gadałyśmy a ona koło nas była i do nas:
        - Wy dziewczyny to cały czas plotkujecie . A ja wiem o czym wy mówicie.
        A my w brech i :
        - A skąd pani wie?
        -Bo ja do was na gg wchodzę i czytam wasze wiadomości .
        Amy się zaczęłyśmy śmiać jak ona poszła ..... heh i moja koleżanka
        -noo.... to ma bardzo ciekawe opowiadania na pewno dzięki nam się nudzi.
        Heh i w ten sam dzień była wychowawcza i ona coś tam gada że jej nie będzie i ktoś się pyta dlaczego a ona :
        -NIE INTERESUJ SIĘ SZPIEGOSTWEM!!
        i wielkie oburzenie potem cały czas tak gadała jak się jej coś pytaliśmy.
        Albo moja kochana histeryczka ! ( pani od historii ) heh z nią to był ubaw . x D
        Ona do mojego kolegi kiedyś czemu nie uzupełnił lekcji bo go nie było .
        - a on że nie miał czasu
        wtedy ona wielkie oburzenie i:
        - nooo to ciekawe który z tych frajerów Ci teraz pożyczy .!
        albo do mojej koleżanki żeby się ona nie pieściła bo wygląda jak mała baby . xd
        Albo moja pani od polskiego bo kiedyś przyłapała moją koleżankę jak się całowała z chłopakiem . xD i potem cały czas noo ale z was całuśna para . ; ]
        Hahah ale pani katechetka była najlepsza dużo rzeczy nie pamiętam
        Ale kiedyś ona coś mówiła o przypowieści siewca i zaczęła gadać że na żyznej glebie ziarenka wyrosną i pokazała środkowy palec i zaczęła powoli zaczęła w nim w górę machać . xD a my się zaczęliśmy śmiać a ona : " czy wy zawsze musicie mieć skojarzenia ?"
        Albo na matmie pani :
        P-pani
        K-kolega
        P:no (tutaj imię kolegi) ile jest miesięcy w roku??
        K:13
        P: CO?i jak się nazywa ten trzynasty miesiąc?
        K:Hmmm......Pi(tu podał swoje nazwisko)
        hah i to najlepsze że to było w 6 klasie podstawówki shock serio . LOL
        albo na WDZ pani do nas :
        "no dziewczynki ale wicie jak nazywają się te co stoją przy ulicy?"
        A my cisza.
        a pani : " no tee noo.....tramwajówki !obyście wy tak nie skończyły "
        hehh dużo tego było ale nie pamiętam . ; )
        Wesołych Świąt.; *santa
    • pozytywna_6 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 21:33
      Nauczycielka polskiego ( nasza wychowawczyni ) pytając kolege ki chce być Powiedziała: " a nie miałeś iść na naleśnika?" zamiast zapytać czy nie chce zostać leśnikem.. a pozatym to na karzdej lekcji kiwa głową jak te pieski w samochodzie smiletongue_out Pozatym mamy kilku innych nauczycieli którzy mają swoje teksty i tekściki ..także nie można się nudzić..tongue_out
    • selly38 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 21:34
      My to z koleżankami prowadzimy specjalne zeszyty z cytatami nauczycieli!
      Najlepsza jest polonistka (której cała klasa nie cierpi), która nie umie dokończyć jednego zdania i nie wie, co to przecinek, np:
      "Będę musiała się podszkolić i tak będziemy dzień dobry"
      "Przestań mi już kłapać tym po prostu"
      "Za to mógłbyś po prostu odpowiedzieć beknąć zdrowo"
      "Które w generalnej tej będą wynikać inaczej"
      "Teraz bardzo proszę dziękuję za." (po tym za była kropka, przysięgam)
      "O to chodzi, że nie musisz wiedzieć, o co chodzi"
      "Ustnie to się nie nauczysz pisać"
      "Nie sposób patrzeć całą godzinę, jak ty międlisz tym ozorem"
      "Czy komuś się naprawdę w głowie nie pomieszało ci, x (imię kolegi)?"
      "Numer sześć i numer dopuszczający"
      i moje absolutnie ulubione:
      "Dzisiaj mam ciężkie trzy dni"
    • mlecyk_mine HAH ;D 16.12.11, 21:37
      Przeciez to są ELEMENTARNE zadania (powtarza to czesto gdy czegos nie kapujemy z maty)
      KŁAMIESZ MNIE. ;d
    • quadesha Re: Najlepsze...Pani M.J Rządzi! 16.12.11, 21:37
      Hah moja pani od reli wymiata. Co rela to po prostu aż brzuch boli! Nawet pani pare razy aż łzy ze śmiechu leciały big_grin Jakiś takich mega śmiesznych sobie przypomnieć nie mogę, ale dziś np. Czytała nam opowiadanie w, którym był chłopiec imieniem Pedro no i potem pani dała chłopakom do czytania a oni '' Pedo to i tamto'' Zamiast Pedro big_grin

I kiedyś z nią o fajce wodnej gadali...
    • xandi23 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 21:38
      U nas pani od biologii (Wrota)...
      Wchodzimy do klasy i słychać głośny krzyk nauczycielki: Cała klasa wsssssssssstanie!
      E ty Gucio, matka cię nie kocha, zaraz cię przytulę jak ci brak miłości!!!
      albo bylo też tak;
      Żułam gumę na lekcji, a pani: Marcelina, wyrzuć tą gumę! No to ja wstaję i idę ją wywalić, pani wstala i krzyczy : Czego ty mi łazisz po klasie?! Ja odpowiadam : No chyba kazała mi pani wyrzucić gumę ,nie? a pani: Tak???! Rozmyśliłam się, siadaj!!!!

Geografia:
      Pan tłumaczy i tłumaczy.....nikt nie rozumie. Pan wskoczył na ławkę, położył się na niej, schował głowę w ręce i zaczął krzyczeć- DLACZEGO JA!!!!????

Historia:
      Pan: Co masz takiego banana na gębie?
      -No i dobrze stanął ci?
      -ja nie muszę udawać głupiego...
      -myslisz ze jak przeszłas do 2 gim. to jesteś fajna?

Niemiecki:
      -Piszemy kartkówkę, Pan z satysfakcją, że takie trudne nam dał i my ofiary nie napioszemy, opiera się o drzwi i łup na ziemię! Drzwi były uchylone....hahahahah

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka