Dodaj do ulubionych

The Walking Dead :)

17.12.11, 19:54
Oglądacie ?
A jak tak, to jak się Wam podoba ??? Bo mi bardzooo serce
Obserwuj wątek
    • chudazonie Oglądam 18.12.11, 00:16
      Pierwszy sezon pochłonęłam za jednym zamachem, do rana chyba siedziałam. Z drugim już jest gorzej, bo Lori jest strasznie wkurzająca i Shane mnie coraz bardziej irytuje.
      Co mi się w nim tak bardzo podoba? Nie wiem sama, może to, że nie jest kolejnym romansidłem. Poza tym uwielbiam Glenna i Dale'a, w drugim sezonie jeszcze Daryla.
    • monik4 Re: The Walking Dead :) 18.12.11, 08:52
      nie znam tego filmu
    • oliiviia . . . 18.12.11, 10:30
      oglądam już od bardzo dawna. 1 sezon lepszy jest od 2, moim zdaniem. bo teraz tylko kiszą się na tej farmie i nic ciekawego nie robią, a w poprzednim sezonie chociaż była jakaś akcja. wciąż czekam na spotkanie ricka z murzynem i jego dzieckiem z pierwszego [?] odcinka tamtego sezonu. ale chyba się nie doczekam. szkoda, że 8 odcinek będzie dopiero w lutym :C
      a ze wszystkich tam uwielbiam glenna i daryla <3 i shane też jest spoko, szczególnie po ostatnich odcinkach.
      • chudazonie Re: . . . 18.12.11, 16:06
        Według mnie z Shane robi się coraz większy psychopata, chociaż podobało mi się jak rozwiązał ten problem ze stodołą.
        Lori mogła by połknąć te tabletki i wszyscy mieliby spokój, ale nie, teraz będą nad nią skakać, bo baba nie użyła prezerwatyw. =___= Przynajmniej Glenn się zabezpiecza ^^
        No i faktycznie jak osiedli na tej farmie to straszną nudą zawiało. Mam nadzieję, że w trzecim sezonie ruszą w trasę, albo coś.
        • oliiviia . . . 18.12.11, 17:39
          ale to właśnie dobrze, że jest takim psychopatą, wnosi chociaż coś do filmu. a lori mnie niesamowicie denerwuje, od zawsze mnie denerwowała, ale teraz z tą ciążą... i tak długo nie pożyją, mogłaby sobie darować kolejne dziecko ;q a laska glenna jest jakaś dziwna, nie trawie jej. i andrea zrobiła się głupia. nie lubię jej po tym jak postrzeliła [co prawda, przez przypadek, ale miała nie strzelać] daryla, ugh.
          • chudazonie Re: . . . 18.12.11, 18:23
            Co racja to racja, widać, że na Shane'a sytuacja wpływa negatywnie, z kolei z Darylem jest odwrotnie. Pomimo tego, że coś się dzieje dzięki niemu i tak go nie lubię, od samego początku wydawał mi się podejrzany.
            Dziewczyna z którą sypia Glenn, a której imienia nie pamiętam, w sumie nie jest niczemu winna. Ona jak i cała reszta nie byli jakoś szczególnie zagrożeni, więc nie była świadoma niebezpieczeństwa, dopóki nie została zaatakowana.
            I tak pewnie niedługo będą musieli się stamtąd wynosić, bo te nauki strzelania, które sobie urządzają mimo wszystko wabią zombiaków. Tyle przecież gadania było o tym, że mają być cicho i nie strzelać niepotrzebnie, a tu sobie treningi sobie organizują.
            • oliiviia Re: . . . 18.12.11, 19:58
              też z początku nie lubiłam shane'a, ale teraz go wręcz pokochałam. uwielbiam moment kiedy rozmawia z dalem, który akurat szedł ukryć broń przed nim. ten tekst "uważasz, że jestem w stanie zabić swojego najlepszego przyjaciela. więc pomyśl, co mógłbym zrobić z facetem, który działa mi na nerwy" czy coś takiego XD
              ogólnie cała rodzinka hershela mi jakoś nie pasuje, strasznie mnie irytują, chociaż nic złego nie zrobili.
              ah, no i to na tyle, nie chce spoilerować, chociaż mam na to wielką ochotę ; p
    • diabolusxxx ludzka stonoga <3 22.12.11, 14:15
      coś z zombie mi się kojarzy, chyba plakat widziałam. takie filmy dla mnie są żałosne. a może tak ochota na ludzką stonogę?
      • chudazonie Re: ludzka stonoga <3 22.12.11, 20:41
        To nie film, tylko serial. Ludzka stonoga była nudna <.<

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka