Dodaj do ulubionych

Przezwisko ---- Jakie jest twoje ????

29.12.11, 15:14
.`JAK w temacie .!

.'MOje to DŻeMiK wink
Powstało gdy byłam na wycieczce szkolnej i jadłam kanapkę z dżemem i dżem spadł mi na koszulkę <a ja byłam w białej koszulce i powstał fajowski wzorek > nikt mi o tym nie powiedział < a ja tego nie zauważyłam> gdy cała klasa już zobaczyła 'wzorek' to powiedzieli m to.! No i tak się zaczeło wink

Wy też opowiedzcie jak to się zaczeło was wink
Obserwuj wątek
    • niemampomyslu . 29.12.11, 15:24
      jakoś nie chcę się nim 'chwalić'
      • justynka9501 Re: . 17.01.12, 20:10
        Różnie... Jako,że jestem jednym z nielicznych mieszczuchów w moim liceum mówią do mnie: DŻASTA Z MIASTA (bo na imię Justyna mam jak by ktoś nie zajarzył).
        • robciaxd . 17.01.12, 20:41
          W szkole zwą mnie Robcia. Nie wiem dlaczego akurat tak , kiedyś na biologi nudziło nam się i wymyślaliśmy sobie przezwiska. Ja dostałam Robcia , i mi się spodobało i tak już zostało tongue_out
    • xx_gosia_xx12 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 29.12.11, 15:36
      Wróbel xD
      zaczęło się to gdzieś w pierwszej klasie podstawówki gdy wszyscy jeszcze oglądali "Wróbelka elemelka" a ja mam na nazwisko Wróblewska , więc jakoś tak wyszło , te przezwisko trwało gdzieś do czerwca 2011 , czyli koniec szóstej klasy .
      A z drugim przezwiskiem wiąże się długa historia :
      W czerwcu podczas wystawiania ocen , okazało się że pani wystawiła mi 4 z matmy a miałam pomiędzy 2 a 3 . No to uradowana od razu zadzwoniłam do mamy , najpierw powiedziałam o ocenie a potem :"Mogę do Kamili?" bo mnie zaprosiła na film. Oczywiście mama mi pozwoliła . Do Kamili przyszły jeszcze inne koleżanki z klasy i zaczęło się fazowanie . Poszłyśmy się przejść po łąkach i tam jakiś innych uliczkach. I oto do naszych zrytych bani wpadł pomysł kręcenia filmików . Ja zaczęłam śpiewać "Bejbe , bejbe ołłł" okeeej nazajutrz kolega mnie poprosił czy dam mu zobaczyć telefon ( bo akurat wtedy miałam nowy) i wlazł w te nieszczęsne filmiki zaczął sobie przesyłać na komórkę , i to nie tylko sobie ale też innym chłopakom . I stąd się wzięła moje nowe przezwisko Biber tongue_out czasami też wołają Justin ale to tylko czasami sciana
    • serduchowo Dżasta, od imienia Justyna 29.12.11, 15:51
      • karola5647 .. 17.01.12, 20:09
        Moje przezwisko to Koniu i Skwar
    • diabolusxxx Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 29.12.11, 16:10
      Kladzik, Klaudyna, Klaudii, żadnej zajebiaszczej ksywki nie posiadam. jeszcze kiedyś, w czasach gimnazjum to mówili na mnie Karmen, ale po jakimś czasie to zanikło, chyba nawet na szczęście zanikło.
      • oliweczka52 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 17.01.12, 21:17
        Jam mam Oliffia albo dzieffczynka xD Oliffia dlatego że pisałam moje imię przez v ( Olivia ) i chłopcy stwierdzili że v czyta sie jak f i nazywali mnie Oliffią , dzieffczynką , Oliffcią xD
    • buntowniczkaxd po nazwisku :) 29.12.11, 16:49
    • mysterious69 *__* 29.12.11, 16:54
      ogródek -> od nazwiska
      grucha - > od owocu , bo "niby" jestem taka słodka -.-
    • monik4 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 29.12.11, 16:57
      nie mam przezwiska
      • takajednagirl Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 17.01.12, 21:38
        W starej szkole mówili do mnie po nazwisku a teraz po prostu po imieniu. Nie mam żadnej ksywki ! smirk
    • demetria_ Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 29.12.11, 17:35
      Alexisserce
    • yorkie Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 29.12.11, 17:51
      Takie ch...owe, że nawet nie wspomnę - od nazwiska.
      • noicomipowiesz Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 29.12.11, 18:27
        Hm.. moje to : Adziosz... Od imienia, bo mam na imię Ada big_grin
        Ale już coraz rzadziej tak od mnie mówią... wink
    • weruska1123 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 30.12.11, 16:28
      Weruśka - nie wiem w jaki sposób ale kolega mi go wymyślił xDbig_grinserce
      Wera - w skrócie imie
      Weronia - moje mniejsze koleżanki tak mówią big_grin
      Lewand - nie całe nazwisko powstało przez przypadek jak na fizyce mieliśmy kartkówki i ja się podpisywałam i jak pisałam nazwisko to pani zaczęła dyktować zadanie i nie dokończyłam pisać nazwiska i wzięłam się za pisanie zadania i później całkiem zapomniałam że nie dokończyłam pisać nazwiska i jak pani po karkówce w 10 min sprawdzała je i czytała , imie - nazwisko - ocena , i jak byłam ja to było tak : , Weronika - Lewand - 3+ , i cała klasa w brecht big_grin xD ale tak to tylko 1 osoba do mnie mówi ale to żadko big_grinbig_grin hueheuehuehuehue xD
      • koloorowa. Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 26.04.12, 11:15
        Lwica - nauczyciel mi je wymyślił na lekcji, bo stwierdził że jestem do niej podobna
        Muminek - brat mojej przyjaciółki to wymyślił jak się kłóciłam i tak mnie nazwał i zostało..
    • pusia16 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 30.12.11, 16:35
      Nata od imienia Nataliawink Czasami też znajomi mówią na mnie Sela bo lubię Gomezserceserce
      • natizmierzch Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 17.01.12, 21:31
        Mam na imię Natalia i mówią na mnie: Nata,Natalka.
    • charlotte__ Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 30.12.11, 19:48
      nie mam ..
    • inbloom *______* 30.12.11, 19:59
      kilka jest :
      Melka -bo tak mnie zwała pani w klasach 1-3 już tak na mnie nie mówią ale mówili tongue_out
      Gee-od wokalisty ulubionego zespołu , koleżanka raz stwierdziła że jestem do niego podobna (taaa jasne) xD
      Simran-od Bohaterki pewnego filmu
      Satanistka-od muzyki jakiej słucham xD
      • rockowa941 kubica 31.12.11, 13:03
        po prostu kubica ^^
    • mweezy . 31.12.11, 13:11
      Nie mam choć niektórzy zdrabniają strasznie moje imię i czasami ktoś woła na mnie Marti, Martynella, Martyś, Martysiek itp.
    • mandarynak33 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 31.12.11, 13:17
      Nika lub Nikiwink
    • czess Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 05.01.12, 15:38
      Marian bo tak sie nazywa nauczyciel chemi xD i ja mam na imie Maria ;p Mariola bo koledzy sobie tak wymyslili z klasy i do teraz nie wiem skad sie to im wzielo ;p ale tecz mówie na mnie Czess które powstało ze skrotu Czester z obozu xD ( tak mnie nazywaja tylko w Warszawie)
    • hell_ Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 05.01.12, 17:08
      Na mnie mówią Tetka. Jeden kolega z mojej klasy(na szczęście się przeniósł) lubił mnie wkurzać i wymyślił coś takiego. Wzięło to się pewnie od mojego imienia-Wioleta, a właściwie od zdrobnienia mojego imienia (Wioletka). Nigdy tego mnie lubiłam, a on zawsze tak do mnie mówiłsciana. Pewnie sobie to skrócił i powstało przezwisko Tetka. Przez 2 lata miałam spokój bo nikt mnie tak nie nazywał, ale teraz znowu się zaczęło i nawet mi to tak bardzo nie przeszkadza.big_grin
    • caterina97 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 06.01.12, 17:15
      od imienia Kasik, Kaśś albo od nazwiska Świderkowa ;d
      • espinozaa Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 06.01.12, 17:26
        Maj- od imienia Maja
        lub Smiley, bo cały czas się śmieje nawet z niczego ; d
      • klaudia21bella Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 16:37
        Na mnie jeden chłopak mówi "wawrzyn", ale on wkurza wszystkie dziewczyny w klasie i każdej dał jakieś głupie przezwisko -.-
        moje koleżanki mówią do mnie "skarbeńku ty mój" heh.
        albo po imieniu.
    • monia12xd Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 06.01.12, 18:54
      mi każdy mówi po imieniu smile
    • tusia145 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 07.01.12, 10:39
      Mnie przezywają Tusia, Tycia, Tuśka smile
    • olcissia_1998 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 07.01.12, 10:57
      Tacy bliżsi przyjaciele nazywają mnie Alex. smile
      Wzięło się od tego, że angielska wersja mojego imienia brzmi Alexandra, a Alex to skrót. Szkoda tylko, że kolega mojej przyjaciółki (który mnie nie zna) myślał, że jestem chłopakiem po przezwisku. -.-
    • dzisas czuczaczu .! 07.01.12, 11:15
      galareta.
      nie rozwodzę się nad sensem ...
    • fiolek223 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 07.01.12, 17:31
      Moje to Patusia zdrobnienie od imienia patrycja ale i tak czesto uzywane do mnie jako do normalnego sformó=ułowania imienia patrycja inny mi słowy zdrobnienie od imienia patrycjasmile
    • moustaches ~.~ 07.01.12, 18:41
      raczej ksywki nie mam, mówię po prostu Lauren na mnie <3.
      • jonasofanka czikita, banan 07.01.12, 19:25
        huhu *__* . już nawet nie pamiętam. Bo chyba kogoś przezywałam od bananów to oni mnie tak zaczęli nazywac, a czikitę wymyslił kolega z klasy ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka