Dodaj do ulubionych

Lecieć???

29.12.11, 18:48
Poleciałybyście same za granicę? Mam możliwość lotu za granice. Tylko musiałabym wtedy sama lecieć samolotem. Poleciałybyście?? A tak wogóle to już leciałyście samolotem?
Obserwuj wątek
    • zuziafuzia Re: Lecieć??? 29.12.11, 20:32
      ale co na miejscu? Gdzie byś mieszkała? Z kimś znajomym? Z rodziną? Bo w sumie od tego wszystko zależy xd I jak daleko za granicę? wink
      • myszqa13 Mam podobnie... 29.12.11, 22:02
        za rok(to znaczy się w 2013...ale już myśle że jest 2012) mam zamiar polecieć do Australii na całe wakacje bo mam tam rodzinę.Najprawdopodobniej będę musiała lecieć sama...bardzo się boję...nie lotu bo leciałam już nie raz ale tych przesiadek na lotniskach...moje rodzeństwo było w Australii w 2007 i musieli sami sobie radzić...siostra pełnoletnia a brat miał 14 lat...na Heathrow(lotnisko w Londynie)mieli największy problem bo ich samolot się spóźnił i musieli szybko biec na ten którym mieli odlecieć a mieli 15 minut na przejście z drugiego końca lotniska.Tego się najbardziej boję że pogubię się na lotnisku...w samolocie to pestka...siedzisz sobie,możesz oglądać filmy,kupić jedzenie jeśli chcesz i nic więcej poza siedzeniem...

a co do twojego pytania:leć!!nie wiem dokąd lecisz ale napewno znasz język i zawsze można się dogadać nie?nie zmarnuj takiej szansy!jak się nie zdecydujesz to potem będziesz żałowała!
    • pauliska1212 Re: Lecieć??? 29.12.11, 21:09
      głupie pytanie, pewnie że leć. lot to nic strasznego, tego się nawet nie czuje, a najlepiej jak lecisz w nocy, widok całych oświetlonych miast z góry <3
    • yorkie Re: Lecieć??? 29.12.11, 21:15
      Poleciałabym, jak najdalej, sama, byle daleko stąd.
    • diabolusxxx Re: Lecieć??? 29.12.11, 21:17
      nie lecialam, ale jesli ma byc to podroz do kogos kogo znam i mialoby tam byc fajnie, to polecialabym sama
    • abbey_girl Re: Lecieć??? 29.12.11, 21:22
      Najprawdopodobniej będę leciała sama w lutym i nie mam z tym problemu. Stewardessa cię przeprowadzi przez odprawę i luz.
      • rockowa941 Re: Lecieć???tak 29.12.11, 21:30
        chcialabym leciez do angli to moje marzenie bym sie bala ze nie dam rady ze sama ale najgorzej wejsc do srodka potem lecisz i idziesz za wszystkimitongue_out lecccccwink
    • wampire13 Re: Lecieć??? 29.12.11, 21:52
      Ja bym poleciała..choć pewnie bym się i tak trochę zdenerwowała. Latałam samoloetem już 5 razy, ale tylko z rodzicami..samemu to też pewnie jakaś przygoda smile
    • paulina3678 Re: Lecieć??? 30.12.11, 11:25
      ja mam do anglii do chrzestnego lecieć
      • olusia... Re: Lecieć??? 30.12.11, 11:47
        Leć, będzie dobrze ;]
    • rememberina Re: Lecieć??? 30.12.11, 12:48
      Nie leciałam, mam stracha, ale bym poleciała. Jak zwykle.
    • ann_rock zależy 30.12.11, 19:46
      jak by były jakieś przesiadki, spóźniowy samolot i trzeba boy było czekać to niee.. na lotniskach dużo złodziejii bywa... ale jak jeden lot to można sobie poradzić smile
    • charlotte__ Re: Lecieć??? 30.12.11, 19:56
      jedź ... myślę, że warto
    • itsjustmee . 30.12.11, 20:02
      Żeby lecieć samemu musisz mieć skończone 16 lat. c;
    • weronikaxo Re: Lecieć??? 30.12.11, 21:34
      Jeśli lecisz DO kogoś , to jak najbardziej big_grin
    • olcissia_1998 Re: Lecieć??? 31.12.11, 09:59
      Głupie się przyznawać, ale...ja nigdy nie leciałam samolotem. Nie mam takich możliwości i tyle. Z jednej strony: jeżeli masz dobrze opanowany angielski i jesteś przygotowana, to możesz lecieć. Z drugiej jednak: nie wiadomo, co się stanie. W końcu będziesz zdana na siebię. uncertain
      Jednak na twoim miejscu chyba bym poleciała.
    • mary_ m 31.12.11, 12:51
      Jeszcze nie leciałam, ale zapewne na Twoim miejscu bym to zrobiła.
      • brokatowa_ . 31.12.11, 12:55
        sama nie wiem , ja na przykład nie leciałam nigdy samolotem i bym się trochę bała ;d
    • yellowgreenblue Re: Lecieć??? 31.12.11, 12:57
      Ja bym leciała
    • pusiooooo Re: Lecieć??? 31.12.11, 14:34
      Leciałam i jest fajnie big_grin
      A jak masz lecieć sama to zależy ile masz lat ... smile
    • xxlisaxx Ja tak 01.01.12, 01:26
      Ja już leciałam, najlepszy jest start i lądowanie, ale sama bym nie poleciała. Z kimś jest raźniej, chociaż z drugiej strony, można kogoś poznać za granicą i mu potowarzyszyć ;-*
      • carolin Re: Ja tak 01.01.12, 01:39
        leciałam sama i moim zdaniem było dobrze. jeśli nie ma przesiadek to o nic się nie martw. @itsjustmee zależy w jakich liniach. ja w wizzair leciałam mając jedynie rocznikowo 15 lat.
    • wilkolak Re: Lecieć??? 03.01.12, 22:55
      Ja już latałam, raz bez rodziców tylko z kumpelami. Sama bym się bała trochę
    • agapi Re: Lecieć??? 06.01.12, 15:49
      Ja bym poleciała na Twoim miejscu smile
      Tak, leciałam samolotem i to nic strasznego, chociaż jak samolot wzbijał się w powietrze, żołądek miałam w gardle xD
    • ostrypazurek Re: Lecieć??? 17.01.12, 15:41
      No jasne leć jak masz okazję.
    • gusia03 ---- tuu ---- 18.01.12, 18:50
      ja nigdy jeszcze nie leciałam samolotem . ;p
      ale mam zamiar w te wakacje albo w następne lecieć do wujka który mieszka w ameryce
    • koralina94 Re: Lecieć??? 18.01.12, 18:53
      Poleciałabym, jeśli ktoś czekałby na mnie na lotnisku. Mając pierwszy lot za sobą, mogę stwierdzić, że teraz mogłabym odbyć taką podróż samotnie. Podobało mi się i nie ma czego się bać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka