30.12.11, 21:47
Chciałabym schudnąć najbardziej w biodrach ale niestety nie mogę się zmobilizować. Poradźcie mi jak uniknąć łaknienia na słodycze itp. Chciałabym schudnąć kilka kilo. Może mniej więcej około 10.
Proszę jeśli macie podajcie jakieś sposoby i np. filmiki z ćwiczeniami itd. Będę bardzo wdzięczna. smile
Czekam też na porady na temat uniknięcia łaknienia tak jak pisałam powyżej bardzo mi na tym zależy smile
Obserwuj wątek
    • gaba97 Re: Pomocy! 30.12.11, 21:51
      E, ruch? Najlepiej jak będziesz biegać, bo wtedy ćwiczysz wszystkie części ciała.

Moim postanowieniem noworocznym jest przestanie jedzenia słodyczy dopóki na wadze nie będzie 45kg wink, co mam zamiar osiągnąć bieganiem i brzuszkami wink.
      • qa Re: Pomocy! 30.12.11, 22:32
        Tylko jest jeden problem ja nie bardzo mogę się męczyć... mam astmę i nie mogę biegać itp
        • acdc Re: Pomocy! 30.12.11, 22:43
          oh po prostu,jeśli jesteś gruba,twój stan jest na tyle poważny,że chcesz schudnąć to chyba wystarczy popatrzeć w lustro i obżerać się słodyczami nie będzie chciało?
          dziewczyno na pewno nie jest ąz tak źle,zresztą w twoi,w moim, w naszym wieku nie zdrowo jest się odchudzać.
          wystarczy tylko nie wpierdzielać za 10,nie objadać się po 18 i nie jeść słodyczy.

I ZEBY CI CZASEM GŁODÓWKA NA MYŚL NIE PRZYSZŁA.
          • qa Re: Pomocy! 31.12.11, 20:27
            nie na pewno nie przyjdzie wink
            nie obżeram się chcę chociaż trochę schudnąć i tez nie uważam, że jestem gruba, można powiedzieć, że przeciętna wink chodzi mi głównie o zgubienie zbędnych kilogramów po świętach itp
        • miley124 Re: Pomocy! 30.12.11, 22:49
          Zapraszam Tutaj: www.kotek.pl/kotek_forum/02,3000,131856625,131856625,Forum_Problemow_Kotkowiczek.html
        • kawaiikimie Re: Pomocy! 30.12.11, 22:57
          W biodrach za bardzo nie schudniesz, bo jak ktoś ma szerokie biodra, to już takie ma. :p Ćwiczeń jest pełno w internecie, wystarczy, że wpiszesz w goglach na co konkretnie. Najlepiej jest jeść często, ale małe porcje. Ok. 5 posiłków dziennie, 2 litry płynów, dużo ruchu. Jak masz astmę, to tylko konkretne ćwiczenia.
          A jak nie żreć tyle słodyczy? Każ rodzicom schować wszystkie słodkości, pieniądze swoje schowaj do skarbonki. Gdy masz ochotę na słodycz, weź owoc. wink
          • qa Re: Pomocy! 31.12.11, 20:29
            nie jem aż tak dużo słodyczy chodzi mi o powstrzymanie się żeby troche po świętach zgubić.
            • xxlisaxx Spokojnie :) 01.01.12, 01:23
              Sądzę, że mimo astmy, dasz radę schudnąć (w sensie, że ćwiczenia niektóre będziesz mogła wykonać). Więc wysłuchaj mnie uważnie. Po primo NIE ĆWICZ OD RAZU ZA DUŻO (stopniowo zwiększaj sobie liczbę ćwiczeń). Po secondo PAMIĘTAJ O TYM, BY UZUPEŁNIAĆ WITAMINY I NIEZBĘDNE KALORIE (jeżeli dostarczysz organizmowi za mało węglowodanów itp. to zacznie trawić sam siebie). Po terzo REGULARNOŚĆ TO PODSTAWA (musisz zapamiętać, że ćwiczenia i posiłki muszą być regularne). Jeżeli zapamiętasz te podstawowe zasady i zaczniesz się do nich stosować, to szybko otrzymasz wspaniałą figurę kiss całuję i pozdrawiam
              • monia12xd Re: Spokojnie :) 06.01.12, 19:26
                hmm ja mam tak że zawsze biorę się za to odchudzanie aż w końcu ląduję na łóżku z jedzeniem ;d
    • sweeeet_ Re: Pomocy! 17.01.12, 15:37
      Na początku powinnaś sprawdzić czy przypadkiem nie przesadzasz smile Zważ się, a potem zmierz i sprawdź w tabeli jak sprawa wygląda smile Ja też kiedyś chciałam się odchudzać bo myśałam, że jestem za gruba sad Koleżanki z klasy zawsze mówiły mi ile ważą i było mi głupio, że waże 10 kilo mniej sad Potem jednak zważyłam się i zmierzyłam i okazało się że jest dobrze !!! To głównie zależy od wagi kości, niektórzy mają je grubsze, inni chudsze i tego nie da się zmnienić smile Nie przejmuj się tym, przecież gruby nie znaczy brzydki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka