Dodaj do ulubionych

seria GONE

30.12.11, 21:51
Założyłam ten wątek, ( uwierzcie - nie po to żeby was zanudzić) ponieważ bardzo lubię wszystkie książki jakie dotychczas ukazały się w tej serii : ) Mam też nadzieję ,że może inne użytkowniczki kotek.pl też są jej fankami, albo przynajmniej uważają ją za ciekawą i będą chciały o tym pogadać. wink Moim zdaniem sama fabuła książki jest świetna i co najważniejsze szalenie oryginalna! : D Długo czekałam na coś tego rodzaju i zachęcam wszystkich którzy nie czytali do poświęcenia chwili na zapoznanie się z nią. Więc pytam: Czy macie jakieś informacje na temat V części? Co chciałybyście żeby się wydarzyło? Która cześć najbardziej wam się podobała? Czekacie na kolejne? Wiem ,że ma ich być 6. Następne mają wyjść w 2012 - piąta w kwietniu 2012.
Obserwuj wątek
    • kociara561 Re: seria GONE 30.12.11, 21:57
      nono, czytałam, co prawda ostatniej ksiazki jeszcez nie, ale poprzednie czesci tak smile
      to chyba najfajniesza seria jaką czytałam z wyjatkiem harregotongue_out
    • totally_insane seria GONE 30.12.11, 22:10
      Kurcze ostatnia część ( czyli ostatnia już wydana IV ) jest chyba najfajniejsza : D Ale spoilerować nie będę : ) A jaki jest twój ulubiony bohater? wink
      • kociara561 Re: seria GONE 30.12.11, 22:26
        noo, to chyba jasne, mężny bohater SAM : D
        • totally_insane seria GONE 30.12.11, 23:30
          hahah xd No też go najbardziej lubiłam, ale później polubiłam Dianę i Caine'a O.o smile
          Z kolei Astrid jest przerażająco irytująca xD Ale gdzieś czytałam że Michael Grant ujawnił że w V części ci którzy jej nie nienawidzą ją pokochają O.o Ciekawe .
    • ann_rock ;-) 30.12.11, 23:38
      ja czytałam tylko pierwszą część i uważam że jest zajebista big_grin
      • totally_insane Re: ;-) 31.12.11, 13:02
        no ba ; D
        • totally_insane seria GONE 31.12.11, 20:17
          Odświeżam.
    • ola39 Re: seria GONE 08.02.12, 20:41
      Czytałam pierwszy tom i był bardzo fajny smile
      Zapraszam na mojego bloga jest tam wpis o GONE i wielu innych fajnych książkach
    • patiiiii5 Re: seria GONE 09.02.12, 19:18
      Hej, ja czytałam wszystkie 4 tomy i jestem pod wrażeniem smile Jeśli chcesz o tych książkach pogadać, to napisz.
    • abbey_girl Re: seria GONE 09.02.12, 19:50
      GONE to jedna z moich ulubionych serii. Zaskoczyła mnie na początku i tak w każdym tomie. Nie mogę doczekać się V...dopiero w kwietniu ? Myślałam, że jakoś wcześniej ^^
      Ulubieni bohaterowie to chyba Edilio i Caine.
    • ashley1101 Re: seria GONE 10.02.12, 19:22
      nie znam uncertain o czym to jest??
    • hejkaa Re: seria GONE 10.02.12, 22:04
      shock nawet nie wiem co to jestshock
    • lollyana Re: seria GONE 23.02.12, 15:14
      UWIELBIAM TĄ SERIE! Każdą część przeczytałam jednym tchem, nie mogę się doczekać Fazy Piątej....
    • saori Re: seria GONE 25.02.12, 18:09
      Heh ja normalnie nie wytrzymam do kwietnia! Wszystkie części były równie dobre i z niecierpliwością oczekuję teraz na V część. A tu kilka ciekawostek jakie pan Grant ujawnił na temat książki:

10 spoilers from Michael Grant

1) Remember that it was originally titled DARKNESS. 2) At one point Sam will rub Diana's tummy. 3) Astrid-haters will love her by the end. 4) There's a surprising "coming out." 5)... A heart will be broken. 6) You will learn why Sam and not Caine. 7) There is a huge betrayal. 8 ) Someone will lose their virginity. 9) Someone we know well will die. 10) A scene so dark and anguished my editors wanted me to tone it down. (Of course I didn't. How long have you known me?)

Przepraszam, że po angielsku, ale nie znalazłam nigdzie tego tekstu w języku polskim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka