leyraa 01.01.12, 11:02 Czy jest dla was moda? Traktujecie ją jako hobby? Jaki macie stosunek do trendów, podążcie za nimi? Czy w wyborze nowych ciuszków kierujecie się wzorując na kimś czy swoim indywidualnym gustem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabolusxxx Re: Czym jest dla was moda? 01.01.12, 12:07 nie kieruję się modą, już nie. kiedyś próbowałam naśladowac jakieś tam trendy. teraz kupuję i ubieram to, co mi się po prostu podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietnik Trollolololollololololooo :P 01.01.12, 15:48 Ja bardzo lubię modę, czytam gazety o modzie, śledzę blogi szafiarskie (jestem posiadaczką jednego, niedawno założyłam vintage-orange.blogspot.com/ ) ale niekoniecznie podążam za modą, mam swój własny styl i jest mi w nim dobrze. Mimo to moda jest chyba moim hobby, pasją :3 Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa sposób wyrażania siebie. 01.01.12, 17:01 ubraniem określam siebie, swój charakter, humor, zainteresowania.. nie interesuję się trendami, zakładam to co mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaxo czym jest dla mnie moda 01.01.12, 19:28 Przede wszystkiem wyrażeniem siebie, ale też i hobby. Jednak nie podążam za nią "ślepo" : P jeśli interesuje Cię mój styl itp, zapraszam na : www.live-your-life-like-that.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
my.versace Re: Czym jest dla was moda? 02.01.12, 15:20 Dla mnie zarówno fotografia jak i moda są pasją to są dwie 'rzeczy' bez których nie mogę żyć Odpowiedz Link Zgłoś
andyanderson Re: Czym jest dla was moda? 06.01.12, 20:43 Moda jest odzwierciedleniem duszy... Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Czym jest dla was moda? 06.01.12, 23:06 Moda to sposób wyrażania siebie. Swego rodzaju sztuka, którą każdy z nas samodzielnie tworzy, pokazuje dzięki niej swoje wnętrze. Ja ten rodzaj artystycznego pokazywania siebie samej uwielbiam, to dla mnie rzeczywiście coś jak hobby, pasja. Za trendami nie podążam, to one podążają za mną. Idę swoją drogą, to jest ubieram się w to, co przypadnie mi do gustu. Raczej na nikim się nie wzoruję. Czasem wpadnie mi w oko zdjęcie jakiejś ciekawej stylizacji i łączę w podobny sposób ubrania z mojej szafy. Efekt zazwyczaj jest całkiem niezły. Koleżanki zaraziłam ostatnio pasją do marynarek. Sporo osób zaczęło je nosić, przez co nieco straciłam na indywidualności, ale to nic, szukam dalej własnego stylu, a marynarki i tak kiedyś by mi się znudziły. Póki co moja szafa pęka w szwach. :] Odpowiedz Link Zgłoś
other_ ` 07.01.12, 19:59 Moda, moim zdaniem, to możliwość pokazania swojej osobowości, podejścia do życia. W doborze ubrań kieruję się raczej własnym gustem i przekonaniem niż trendami. Łączenie ze sobą ubrań to dla mnie zabawa. Lubię rzucać się w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja_2oo1 Re: Czym jest dla was moda? 02.06.12, 14:36 Tak , to moje hobby . Przerabiam ciuchy , a nawet próbowałam sił w projektowaniu i szyciu ! Moja moda to nie tylko jakieś ubrania , ale to np . zadbany wygląd i pazurki . Moja moda to żeby było czyste i zmieniane codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
ireth_ Re: Czym jest dla was moda? 17.06.12, 20:27 Jak dla mnie moda jest chyba hobbym. Uwielbiam przeglądać różne katalogi, strony internetowe o modzie. Jednak mało się na tym znam, nie jestem jakąś wielką znawczynią. Nie kieruję się nowymi trendami, tylko kupuję to co mi się podoba, i pasuje ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
riri48 Re: Czym jest dla was moda? 17.06.12, 21:14 Ja niezbyt przejmuję się modą itp. Ale lubię mieć na sobie ciuchy które są modne. Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Czym jest dla was moda? 17.06.12, 21:26 ubraniem określam siebie, swój charakter, humor, zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Czym jest dla was moda? 17.06.12, 22:20 modą powinno wyrażać się siebie, ja tak robię, znam ludzi, którzy tak robią, ale niestety reszta woli szpanować ciuchami bądź się oszpecać c: Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Niczym. 19.06.12, 22:17 Nie jest moim hobby, to na pewno. Noszę to, co spodoba mi się w sieciówkach, nie szyję/nie wyszukuję/nie sprowadzam sobie ubrań. Ubieram się tak jak lubię - skromnie i szaro. Odpowiedz Link Zgłoś
majaza Re: Czym jest dla was moda? 28.06.12, 18:06 Moda, to coś, co jest akceptowane i uważane za pozytywne. Nie podążam za gwiazdami, raczej sugeruję się zaufanymi źródłami, np redlipsswearing.blogspot.com. Zaglądam tam, by czerpać inspirację i lepiej dobierać ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś