Dodaj do ulubionych

Języki :)

• justa28t Re: Języki :) 18.01.12, 20:24
      Ja uczę się Angielskiego i Niemieckiego.
      Mam 2 dwójki, bo nie lubię tych języków.
      A z reszty mam same 5 hehe.
    • miley112 Języki :) 18.01.12, 20:34
      angielski i włoski.
      a mama mnie uczy (w domu oczywiście) języka szwedzkiego.
    • muzycznaszafa Re: Języki :) 18.01.12, 20:44
      Angielski w stopniu średnio zaawansowanym,rosyjski podstawowy i hiszpański smileNajłatwiej uczy się go przez czytanie książek,słuchanie tekstu w piosenkach i oczywiście oglądanie filmów bez lektora z napisami..
    • sheeranowa Re: Języki :) 18.01.12, 20:55
      W szkole angielski i niemiecki, przez 5 lat podstawówki dodatkowo francuski, przez jakiś czas włoski, łacina już drugi rok. A chciałabym się nauczyć jakiegoś egzotycznego języka smile Jednak teraz wolę 'szkolić się' w rozróżnianiu angielskich akcentów.
    • ramzesik Re: Języki :) 18.01.12, 21:21
      A ja od 3 lat uczę się rosyjskiego, oprócz tego w domu niemieckiego, uwielbiam ten języksmile No i ang. oczywiściesmile
    • blondzia Re: Języki :) 18.01.12, 21:32
      Prócz angielskiego uczę się tego głupiego rosyjskiego nienawidzę tego języka !!!!!
      Chciałabym się uczyć hiszpańskiego .
    • toska Re: Języki :) 18.01.12, 21:58
      ja uczę się angielskiego i rosyjskiego . angielski ledwo znoszę, a rosyjski nad życie kocham ;3 w końcu połowa rodziny to kresy wschodnie więc wypada znać język smile
    • aniol1997 Re: Języki :) 18.01.12, 22:33
      Ja uczę się w szkole Hiszpańskiego, bo jestem w klasie dwujęzycznej. Mam w tygodniu siedem godzin. Cztery z Polką i wtedy jest teoria. Dwie konwersacji z jednym Hiszpanem - Pablo, który po Polsku nie umie nic a nic i jedną z drugim Hiszpanem Jorge i on umie po Polsku bardzo dużo, ale na lekcji udaje, że tak nie jest. wink
    • xzofijax Re: Języki :) 19.01.12, 01:45
      Jestem w klasie hiszpańskiej , czyli mam 6 godzin w tygodniu. Język jako taki jest banalny , kilka reguł , które na samym początku wchodzą w głowę . Co prawda trochę trzeba uczyć się odmian czasowników nieregularnych i tych wszystkich pierdół , ale moim zdaniem warto, język zdecydowanie na plus smile
    • tusia145 Re: Języki :) 19.01.12, 07:18
      Angielski i hiszpański, a tak w domu to uczę się arabskiego big_grin
    • santii Re: Języki :) 19.01.12, 08:38
      W szkole uczę się angielskiego ( w domu douczam się, chcę znać ten język perfekto ! ;p)
      A w domu jak znajdę chwilę to uczę się hiszpańskiego. Na razie tylko słówek ale mam już ćwiczenia. smile
    • star27 Re: Języki :) 19.01.12, 09:08
      ja uczę się języka francuskiego i oczywiście, angielskiegosmile
    • demetria0606 Re: Języki :) 19.01.12, 09:29
      Ja umiem perfect angielski i prawie perfect niemiecki , no i rzecz jasna polski ;P Mój tata jest polakiem , dziadek ze strony taty Niemcem , mama i babcia z Anglii , a dziadek ze strony mamy pochodzi z Rosji smile Rosyjski mnie nie fascynuje , chodzę na dodatkowe zajęcia włoskiego smile
    • roxxxy Re: Języki :) 19.01.12, 09:47
      W szkole ucze się angielskiegosmile i niemcasad w szkole, ale chciała bym się nauczyć (ale może póżniej) hiszpańskiego, ponoć jest prosty. Jak by był w szkole, może w liceum, to by było fajniesmile
    • fanka003 Re: Języki :) 19.01.12, 11:11
      Ja w szkole oprócz angielskiego uczę się niemieckiegowink ale bardzo podoba mi się język hiszpański i od pewnego czasu z internetu uczę się tego językawink
    • dres Re: Języki :) 19.01.12, 12:35
      Ja w szkole uczę się niemieckiego-poziom zaawansowany i angielskiego-początki
      Kiedyś prywatnie uczyłam się rosyjskiego.
      A kręcą mnie języki egzotyczne i węgierski.
    • mileymiley Re: Języki :) 19.01.12, 13:10
      W szkole uczę się polskiego, angielskiego, niemieckiego. Chodzę też na nadobowiązkowe zajęcia z angielskiego i niemieckiego, zwane 'kółkami' chociaż są to normalne dodatkowe lekcje więc nie muszę nigdzie chodzić prywatnie, ponieważ odbywają się one w szkole. wink
    • renatka12 Re: Języki :) 19.01.12, 13:40
      ja na razie angielski w szkole opanowuję .wink
      w przyszłości chciałabym umiec Hiszpański ;D
    • zmierzch2008 Re: Języki :) 19.01.12, 15:02
      ja uczę się angirlskiego, niemieckiego i hiszpańskiego
    • anahi97 Re: Języki :) 19.01.12, 15:54
      Ja oprócz angielskiego i polskiego uczę się w szkole rosyjskiego i jeszcze w domu uczę się hiszpańskiego, który uwielbiam big_grin
    • zbuntowana_rbd Języki :) 19.01.12, 16:05
      oprócz anglika to ; uczę się niemieckiego sciana nie lubię tego języka jakis taki rąbnięty !
      a w domciu ukochanego Hiszpańskiego serceserceserce
      big_grin
    • zozolekx1 Re: Języki :) 19.01.12, 17:12
      Niemiecki,Angielski tongue_outbrawo
    • nessy96 Re: Języki :) 19.01.12, 17:13
      ja w szkole ucze się jeszcze niemca. w domu włoskiego i zaczynam uczyć się norweskiego bo mam zamiar w przyszłości tam mieszkać. chciałabym jeszcze nauczyć się fińskiego i szwedzkiego big_grin
    • sakura134 KLIK 19.01.12, 17:19
      Uczę się angielskiego, polskiego, niemieckiego i na własną rękę japońskiego. Ten ostatni język mnie fascynuje, kocham j-musik (w szczególności the GazettE), oglądam anime, czytam mangi, chce wyjść za mąż za Uruhe lub Rukiego, pojadę kiedyś do Japonii i przeżyje trzęsienie ziemi.
    • lola234 Re: Języki :) 19.01.12, 18:22
      Angielski oczywiście + francuski i łacina w szkole, a myślę o chińskim tak poza szkołą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka