justa28t Re: Języki :) 18.01.12, 20:24 Ja uczę się Angielskiego i Niemieckiego. Mam 2 dwójki, bo nie lubię tych języków. A z reszty mam same 5 hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Języki :) 18.01.12, 20:34 angielski i włoski. a mama mnie uczy (w domu oczywiście) języka szwedzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
muzycznaszafa Re: Języki :) 18.01.12, 20:44 Angielski w stopniu średnio zaawansowanym,rosyjski podstawowy i hiszpański Najłatwiej uczy się go przez czytanie książek,słuchanie tekstu w piosenkach i oczywiście oglądanie filmów bez lektora z napisami.. Odpowiedz Link Zgłoś
sheeranowa Re: Języki :) 18.01.12, 20:55 W szkole angielski i niemiecki, przez 5 lat podstawówki dodatkowo francuski, przez jakiś czas włoski, łacina już drugi rok. A chciałabym się nauczyć jakiegoś egzotycznego języka Jednak teraz wolę 'szkolić się' w rozróżnianiu angielskich akcentów. Odpowiedz Link Zgłoś
ramzesik Re: Języki :) 18.01.12, 21:21 A ja od 3 lat uczę się rosyjskiego, oprócz tego w domu niemieckiego, uwielbiam ten język No i ang. oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Języki :) 18.01.12, 21:32 Prócz angielskiego uczę się tego głupiego rosyjskiego nienawidzę tego języka !!!!! Chciałabym się uczyć hiszpańskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
toska Re: Języki :) 18.01.12, 21:58 ja uczę się angielskiego i rosyjskiego . angielski ledwo znoszę, a rosyjski nad życie kocham ;3 w końcu połowa rodziny to kresy wschodnie więc wypada znać język Odpowiedz Link Zgłoś
aniol1997 Re: Języki :) 18.01.12, 22:33 Ja uczę się w szkole Hiszpańskiego, bo jestem w klasie dwujęzycznej. Mam w tygodniu siedem godzin. Cztery z Polką i wtedy jest teoria. Dwie konwersacji z jednym Hiszpanem - Pablo, który po Polsku nie umie nic a nic i jedną z drugim Hiszpanem Jorge i on umie po Polsku bardzo dużo, ale na lekcji udaje, że tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
xzofijax Re: Języki :) 19.01.12, 01:45 Jestem w klasie hiszpańskiej , czyli mam 6 godzin w tygodniu. Język jako taki jest banalny , kilka reguł , które na samym początku wchodzą w głowę . Co prawda trochę trzeba uczyć się odmian czasowników nieregularnych i tych wszystkich pierdół , ale moim zdaniem warto, język zdecydowanie na plus Odpowiedz Link Zgłoś
tusia145 Re: Języki :) 19.01.12, 07:18 Angielski i hiszpański, a tak w domu to uczę się arabskiego Odpowiedz Link Zgłoś
santii Re: Języki :) 19.01.12, 08:38 W szkole uczę się angielskiego ( w domu douczam się, chcę znać ten język perfekto ! ;p) A w domu jak znajdę chwilę to uczę się hiszpańskiego. Na razie tylko słówek ale mam już ćwiczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
star27 Re: Języki :) 19.01.12, 09:08 ja uczę się języka francuskiego i oczywiście, angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
demetria0606 Re: Języki :) 19.01.12, 09:29 Ja umiem perfect angielski i prawie perfect niemiecki , no i rzecz jasna polski ;P Mój tata jest polakiem , dziadek ze strony taty Niemcem , mama i babcia z Anglii , a dziadek ze strony mamy pochodzi z Rosji Rosyjski mnie nie fascynuje , chodzę na dodatkowe zajęcia włoskiego Odpowiedz Link Zgłoś
roxxxy Re: Języki :) 19.01.12, 09:47 W szkole ucze się angielskiego i niemca w szkole, ale chciała bym się nauczyć (ale może póżniej) hiszpańskiego, ponoć jest prosty. Jak by był w szkole, może w liceum, to by było fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
fanka003 Re: Języki :) 19.01.12, 11:11 Ja w szkole oprócz angielskiego uczę się niemieckiego ale bardzo podoba mi się język hiszpański i od pewnego czasu z internetu uczę się tego języka Odpowiedz Link Zgłoś
dres Re: Języki :) 19.01.12, 12:35 Ja w szkole uczę się niemieckiego-poziom zaawansowany i angielskiego-początki Kiedyś prywatnie uczyłam się rosyjskiego. A kręcą mnie języki egzotyczne i węgierski. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley Re: Języki :) 19.01.12, 13:10 W szkole uczę się polskiego, angielskiego, niemieckiego. Chodzę też na nadobowiązkowe zajęcia z angielskiego i niemieckiego, zwane 'kółkami' chociaż są to normalne dodatkowe lekcje więc nie muszę nigdzie chodzić prywatnie, ponieważ odbywają się one w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka12 Re: Języki :) 19.01.12, 13:40 ja na razie angielski w szkole opanowuję . w przyszłości chciałabym umiec Hiszpański ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch2008 Re: Języki :) 19.01.12, 15:02 ja uczę się angirlskiego, niemieckiego i hiszpańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
anahi97 Re: Języki :) 19.01.12, 15:54 Ja oprócz angielskiego i polskiego uczę się w szkole rosyjskiego i jeszcze w domu uczę się hiszpańskiego, który uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana_rbd Języki :) 19.01.12, 16:05 oprócz anglika to ; uczę się niemieckiego nie lubię tego języka jakis taki rąbnięty ! a w domciu ukochanego Hiszpańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Języki :) 19.01.12, 17:13 ja w szkole ucze się jeszcze niemca. w domu włoskiego i zaczynam uczyć się norweskiego bo mam zamiar w przyszłości tam mieszkać. chciałabym jeszcze nauczyć się fińskiego i szwedzkiego Odpowiedz Link Zgłoś
sakura134 KLIK 19.01.12, 17:19 Uczę się angielskiego, polskiego, niemieckiego i na własną rękę japońskiego. Ten ostatni język mnie fascynuje, kocham j-musik (w szczególności the GazettE), oglądam anime, czytam mangi, chce wyjść za mąż za Uruhe lub Rukiego, pojadę kiedyś do Japonii i przeżyje trzęsienie ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Języki :) 19.01.12, 18:22 Angielski oczywiście + francuski i łacina w szkole, a myślę o chińskim tak poza szkołą. Odpowiedz Link Zgłoś