Dodaj do ulubionych

Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu?

• andzia6343 Ja tak xd 10.01.12, 16:44
      Tzn, nie zakochałam się tylko był u nas taki student i mieliśmy z nim 4 lekcje chemii albo obserwował nas z tyłu w klasie. I on był taki przystojny ;d Moja przyjaciółka też mówiła że jest ładny xd Teraz już go nie mia u nas w szkole ;/ serce
      • nesska94 Re: Ja tak xd 10.01.12, 16:57
        Nie, w życiu. Mam taki problem, że mam nauczyciela z polskiego który podrywa i zerka do mnie i mojej koleżanki. Fuuuuuj, poza tym ma żonę i dziecko. Nie wiem co zrobić, powiedziałam mojej mamie i ona nie wierzy. Jestem w klasie 2 LO. ;/
    • pati115 byłam:D 10.01.12, 16:52
      W 1 klaie liceum zakochałam sie w nauczycielu od PO, trwało to cała klase pierwsza, a na dodatek jeszcze moja przyjaciółka sie w nim zakochał, wiec jest co wspominac, strasznie mi sie podobał, wpadłam wtedy po uszy, co chwile latałysmy za nim na kazdej przerwie, czekałysmy kiedy przyjedzie i odjedzie, byłysmy z nim na wyciecze, jego samochodem, było na serio fajnie, ale była miedzy nami bardzo duza różnica wiec zwazek był niemal niemożliwy. Teraz juz nic do niego nie czuje, ale zawsze jak go widze to odrazu pojawia mi sie usmiech na twarzy i wracaja miłe wspomnienia, jak to mowią, stara miłosc nie rdzewiejebig_grin zakochac sie w kims duzo starzym nie ejst zbytnio fajne, bo wiesz ze nic z tego nie wyniknie, ale kiedy sie juz przytafi to poprostu trzba z tym zyc, miłość nie wybiera i nie jest od nas zalezna, bo przeciez mogło paść na kogoś innegobig_grin
    • olcia456 Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 10.01.12, 16:57
      Nie, ale znam przypadki tylko z filmów.
    • blacky3241 Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 10.01.12, 16:59
      Nie.Wszyscy moi nauczyciele są brzydcy :-\.
    • mlecyk_mine Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 10.01.12, 17:18
      WTF??
      Ja nigdy.
    • estrellaa Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 10.01.12, 18:02
      nie byłam .
    • monik93 Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 10.01.12, 18:27
      nie ze sie od razu zakochalam ale obecnie jestem w technikum i przez 2 lata uczyl mnie swietny polonista normalnie cacusia moze i z wygladu nie przypominal greckiego mlodego sexownego boga (ma 30 lat) ale z charakteru jest po prostu niesamowity serce
      • brokatowa_ Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 10.01.12, 19:19
        nie , nigdy ;D
    • blondzia Nie i nie chcę XD 10.01.12, 19:15
      Nie nigdy nie byłam i nie chcę . I raczej nie znam kogoś kto by się zakocha w nauczycielu big_grin
      A w ogóle zdarzają się takie sytuację,że nauczyciel może zakochać się w uczennicy !?
      hmm może i u mnie w szkole istnieje coś takiego ale przecież w myślach nauczycielom ani ja ani moje koleżanki czytać nie umiemy więc nie wiadomo o co im chodzi xd ale nieraz ich zachowanie jest mega dziwne ...
    • karii97 Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 10.01.12, 19:20
      hmm.. ja za pięknych nauczycieli w szkole nie mam..<br />
      ale jeden nawet jest przystojny.. xD pan z chemii ;D xD<br />
      ale żeby zaraz podkochiwać to niee. ;p tylko przystojny jest. ;P<br />
      a poza tym.. wolę chłopców w moim wieku ; P
    • demetria_ Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 10.01.12, 19:21
      nie
      • sacrum_97 Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 10.01.12, 19:33
        nigdy
    • g_o_s_i_a Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 10.01.12, 19:39
      Nie i nie znam nikogo takiego
    • ladymalina Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 10.01.12, 19:56
      Ja mam wrażenie, że mojej jednej koleżance podoba się nauczyciel w-fu!!!shock
    • mandy_jonas Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 10.01.12, 19:59
      jakiś tam mi się kiedyś podobał. taka dziecięca, platoniczna miłość do faceta dwa razy starszego od ciebie.
    • dulce0130 Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 10.01.12, 20:23
      W tamtym roku (3 liceum) miałam romans z moim nauczycielem od wf . Ja mam 19 lat on ma 25 lat . I nadal jesteśmy ze sobą .. Ciężko było ukryć że nas nic nie łączy , ale na szczęście nikt z nauczycieli się nie dowiedział , wiedziało parę osób ale oni nic nie wygadali ..Pytasz się jak to jest zakochać się w nauczycielu .. pierwsze co to ja go poznałam na dyskotece w wakacje jak miałam iść do 3 liceum i ja nie wiedziałam że on zaczyna u nas prace .. Spotykaliśmy się jakiś miesiąc i przespałam się z nim , po wakacjach okazało sie ze on będzie mnie uczyć wf to było dla mnie wielkie zaskoczenie .. gdyż po tym jak się przespaliśmy pare razy jeszcze sie widzieliśmy ale ja pojechałam w drugim miesiącu na wakacje do Hiszpanii tak że się z nim nie wiedziałam .. Jak mnie zobaczył na pierwszej lekcji zrobił taką minę że jej nie zapomnę do końca życia haha ;d Kolejne lekcje wyglądały trochę dziwnie on nie wiedział że ja chodze do 3 liceum haha ;d Myślała że jestem starsza (tak mu powiedziałam ) xDD Spotkania z nim na wf były krępujące bo on mnie traktował całkiem inaczej niż pozostałe dziewczyny .. Ale potem porozmawialiśmy ze sobą i uznaliśmy że zaczniemy się spotykać po za szkoła i do tej pory jesteśmy razem smile
    • vaniney Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 10.01.12, 20:35
      pretty little liars...?
    • najli. tak i to w dwóch xd 10.01.12, 22:28
      w facecie od w-fu i w facecie od niemca xd
      tyle na temat. szkoda więcej pisać ;d
    • tusia145 Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 11.01.12, 07:21
      Nigdy uncertain
    • laleczka. Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 11.01.12, 13:54
      Raczej nie gustuję w 50 - latkach big_grin
    • demetria0606 Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 11.01.12, 17:44
      Wszystkie dziewczyny z mojej kl. w tym oczywiście ja zauroczyły się panem od wosu i praktykantem z wf smile
    • agieek1617 Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 11.01.12, 19:19
      Jest u mnie w szkole nauczyciel, który baardzo lubi dziewczyny. Jest przystojny, ale w nim zakochana nie jestem. Jednak niektóre dziewczyny z mojej klasy same do niego zaczynają, jest to dla mnie śmieszne.
    • laura.pl Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 13.01.12, 12:59
      Nigdy nie byłam zakochana w nauczycielu ani żadna z moich koleżanek tongue_out
    • aleksandra25 Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 14.01.12, 12:50
      hahahahaha w życiu!
    • trinkeety06 Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 14.01.12, 13:28
      Niee ... są u mnie sami starzy i brzydcy [b]lol]
    • salvatorediary Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 14.01.12, 15:43
      U nas w szkole jest równo 63 nauczycieli. 9 z nich to faceci. Dwaj to księża, a trzej po ślubie. Kolejny to dyrektor.Zostaje jeszcze 3 młodych. Jeden jest zaręczony, a dwóch pozostałych znam tylko z widzenia, bo się zajmują klasami 0-1 i socjoterapią. Nie, nigdy nie byłam zakochana w nauczycielu.
    • charlotte__ Re: Byłyście kiedyś zakochane... w nauczycielu? 14.01.12, 16:47
      Nie, biorąc pod uwagę fakt, że w mojej szkole nauczycieli płci męskiej jest tylko dwóch; nauczyciel od polskiego - trochę stary i ksiądz. Oo i jeszcze zapomniałam o nauczycielu od Edukacji dla bezpieczeństwa, on również odpada, po pierwsze jest chyba żonaty lub zaręczony, a poza tym nie lubię go za bardzo.. Więc nie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka