pusiooooo 09.01.12, 18:41 No bo podobno przeciw puszeniu się włosów dobry jest szampon Head & Shouldars. Tylko nie wiem jaki konkretnie... Używa ktoś i mi napisze ? P.S. Linki miło widziane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia12xd Re: Szampon ??? 09.01.12, 21:12 jakoś nie jestem przekonana do tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: Szampon ??? 09.01.12, 21:18 head & shoulders jest według mnie beznadziejne. szope mam po tym jak nie wiem co. polecam dove Odpowiedz Link Zgłoś
lonellygirl Re: Szampon ??? 10.01.12, 14:52 nie, właśnie Head&Shouldars jest najgorszy. jak go używałam to wyglądałam jak miotła. jedyny który mi spasował to był cytrusowy czy coś, ten z tej nowej edycji. jedyny jaki mogę polecić to Syoss. chyba że masz problem z łupieżem, to radzę go nie używać, jeszcze sytuacja ci się pogorszy. ja mam chyba do długich włosów, lub właśnie do puszących się, nawet nie wiem. ale jedynym kosmetykiem jaki mi pomógł to JEDWAB <3 nie wiem co bym bez niego zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
rozowe.okularki Re: Szampon ??? 15.01.12, 15:53 Ja ci polecam z dove taki biały jest . I po nim moje włosy były proste , gładkie i miękkie i się nie puszyły ani nie elektryzowały :] Mogę ci jeszcze polecić szampon Pantene Pro-v proste i gładkie Dobry on jest Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Szampon ??? 15.01.12, 19:27 Nie wiem, nie używałam nigdy tego szamponu. Odpowiedz Link Zgłoś
ola39 Re: Szampon ??? 26.01.12, 12:38 Używałam ale włosy i tak mi się puszyły. Ja już tak mam, że zawsze mam albo trochę kręcone, albo puch Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka002 Re: Szampon ??? 30.01.12, 10:00 Przeciw puszeniu to dobry jest jedwab do włosów. Jeszcze używałam kiedyś szamponu z Gilss Kur takiego fioletowego też dawał radę ale to przy dłuższym używaniu Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 30.01.12, 10:23 Mając puszące się włosy, najlepiej zainwestować w jedwab. A co do szamponów z H&S to raczej bym ich nie poleciła... Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja_2oo1 Re: Szampon ??? 23.07.12, 20:37 nie używaj !!! Ja użyłam i zrobiłam wieelki , wielki błąd . Zaczęły się puszyć i elektryzować - Koszmar! Polecam szampony z serii Dave lub mleczko wygładzające Garniera, Fructis style, Frizz Control Odpowiedz Link Zgłoś