lilaa. 13.01.12, 19:36 Chodzi mi dokładnie coś gdzie jest wstawka o muzyce, miłości i trochę dramatu. Coś Ostatnia Piosenka- Nicholasa Sparksa . Masz ochotę na czytanie, więc jeśli znasz coś takiego, proszę pomóż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilaa. Re: Jakie młodzieżowe książki polecacie ? 13.01.12, 19:39 Ups... trochę błędów porobiłam Coś jak Ostatnia Piosenka- Nicholasa Sparksa* Mam ochotę na czytanie, więc jeśli znasz coś takiego, proszę pomóż* Odpowiedz Link Zgłoś
smile. hm ? :) 13.01.12, 19:50 Ale w jakim klimacie sobie życzysz książki? Typowo w klimatach Sparksa (czyli romantyczne) czy mogą byś fantastyczne i tak dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
allys Jakie młodzieżowe książki polecacie ? 13.01.12, 20:19 * saga "Piękne Istoty" - Garcia & Stohl * "Pamiętniki Wampirów" - L.J. Smith * saga "Upadli" - Lauren Kate * saga "Szeptem" - Becca Fitzpatrick ((: Odpowiedz Link Zgłoś
lilaa. Re: Jakie młodzieżowe książki polecacie ? 13.01.12, 20:57 Piękne Istoty mam, ale jeszcze się nie zabrałam, bo mam trochę obowiązkowych książek do przeczytania, ponieważ idę na wojewódzki konkurs kuratoryjny z języka polskiego. Ale mam zamiar przeczytać A wiesz, ja wolę poświęcić się jednej książce, skończyć ją i dopiero wtedy następną czytać. A nie, że raz tą, raz tą czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
amylee99 Re: Jakie młodzieżowe książki polecacie ? 13.01.12, 21:02 polecam książkę którą dostałam na urodziny i się w niej zakochałam "Atramentowe Serce" Cornelia Funke Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Jakie młodzieżowe książki polecacie ? 13.01.12, 21:08 Igrzyska Śmierci, Suzanne Collins. Zapomniałam, że Cię kocham, Gabriele Zevin. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Jakie młodzieżowe książki polecacie ? 13.01.12, 21:09 O i jeszcze Błękitnokrwiści, Mellisa de la Cruz. Odpowiedz Link Zgłoś
domiki Re: Jakie młodzieżowe książki polecacie ? 13.01.12, 23:50 Oooo, jeśli jeszcze nie czytałaś, polecam Ci "Nevermore - Kruk", Kelly Creagh. Wątek miłosny, do tego fantasy, a i muzyka się znajdzie. Fajna książka! Odpowiedz Link Zgłoś
johankaka Re: Jakie młodzieżowe książki polecacie ? 14.01.12, 19:02 Polecam R. L. Stine "Tajemnicze wyznanie" taki troche dramat, kryminał Odpowiedz Link Zgłoś
olusia11118 Re: Jakie młodzieżowe książki polecacie ? 27.02.12, 18:33 Ja polecam " Ever" Alyson Noel Odpowiedz Link Zgłoś