Dodaj do ulubionych

Bal karnawałowy.

13.01.12, 21:16
No więc, 3 klasy mają ten swój bal i u mnie w szkole dla 1 i 2 klas gimnazjum robią bal karnawałowy w lutym, tylko że się nie bawimy w przebieranie i takie tam po prostu chłopak musi mieć spodnie od garnituru i koszula, a dziewczyna sukienkę czy tam spódnice. Moim kłopotem są buty, jestem w 1 klasie i nie wiem czy bym nie wyglądała na taką małą dziwke jakbym się w obcasy odstawiła bo jestem za młoda , ale z drugiej strony to przecież nie ma wieku mówiącego "możesz założyć 12 cm szpile" big_grin. To jak myślicie płaskie czy jakiś tam obcas ( niekoniecznie wielka szpila) może być ? smile
Obserwuj wątek
    • roxy11 Re: Bal karnawałowy. 14.01.12, 13:02
      najważniejsze jest, żebyś umiała chodzić na obcasach. skoro jesteś w pierwszej klasie, to myślę, że 5-centymetrowe możesz spokojnie założyć.
    • hejkaa Re: Bal karnawałowy. 14.01.12, 13:48
      jeżel posiadasz szpilki to je weź ze sobą. możesz przez dłuższy czas mieć na nogach buty z płaską podeszwą (będzie Ci wygodniej tańczyćsmile) A jeżeli potrafisz dobrze chodzić na butach na obcasach to sama zdecyduj wink) żeby nie było że idziesz, idziesz i gleba ! heh ;D Życzę udanej zabawy ;D
      • martuskac Re: Bal karnawałowy. 14.01.12, 14:03
        no ja mam ten bal 3 klas i ide w szpilkach 12 cm, no ale to jest 3 klasa a w 1 to mozes sobie zalożyc 6-7 cm spokojnie wink
    • k.a.m. Re: Bal karnawałowy. 14.01.12, 23:07
      Powiem Ci tak . Napewno obcas możesz założyć. Szpilki bym osobiście odradziła są mało wygodne i trzeba umieć na nich chodzić ale np takie butki somethingsee.blogspot.com post pod tytułem przy opłatku - elegancko nie galowo
      by się nadały.
    • mweezy . 19.01.12, 09:32
      Jak zaczniecie szaleć i tańczyć to nikt ci nie będzie patrzył na buty, ja bym wzięła płaskie bo wygodne.
    • kaamciia Re: Bal karnawałowy. 03.02.12, 15:20
      hmm .. To też zależy od tego czy jesteś wysoka . Jeśli jesteś dosyć niska to bez problemu możesz założyć obcasy . ; > I nie powinno cię obchodzić zdanie innych .. jeśli ktoś powie, że wyglądasz jak dziwka ( a zapewne powiedziała by tak jakaś dziewczyna ) to tylko i wyłącznie z zazdrości . Miłej zabawy . wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka