Dodaj do ulubionych

Sińce pod oczami ! Help ;(

14.01.12, 20:22
Hej !
Macie moze jakieś sprawdzone sposoby na pozbycie sie cieni? Nie chodzi mi o takie worki po nieprzespanej nocy czy coś, tylko prawdziwe ohydne brązowe śniole ! :<
Korektor tylko maskuje, a chce je zmiejszyc, bo masakra normalnie. mam je od dzieciństwa -.-
Co na to poradzicie? A może same macie ten sam problem?
Deklove ;-*
Obserwuj wątek
    • deklove Re: Sińce pod oczami ! Help ;( 14.01.12, 20:24
      ....
    • koralina94 Re: Sińce pod oczami ! Help ;( 14.01.12, 20:30
      Mam podobny problem, tylko, że moje sińce są fioletowe. Nigdy nie próbowałam ich zniwelować, ale podobno jakieś okłady pod oczy pomagają, tylko nie pamiętam, z czego się je robi.
      • hejkaa Re: Sińce pod oczami ! Help ;( 16.01.12, 13:49
        Może wybierz się do sklepu typu Natura, Rossmann i poszukaj jakiegoś kremu.!
    • allys Sińce pod oczami ! 14.01.12, 23:41
      Również urodziłam się z podkrążonymi oczkami.
      Ale nie ma na to sprawdzonego sposobu. Trzeba to zaakceptować.
      Możesz je minimalnie zmniejszyć ograniczając czas spędzony na komputerze, sypiając regularnie po ok. 8h, wychodzić często na świeże powietrze i robić coś fizycznie np. ćwiczyć w domu, jeździć konno itp. (:
    • zuziafuzia Tutaj ;) 16.01.12, 11:13
      moja przyjaciółka ma z tym problem, tylko że ona ma fioletowe.. Ale to chyba bez różnicy. smile Anka często robi sobie okłady z rumianku ( uważaj bo może rozjaśniać rzęsy) lub herbaty ( zielonej, albo czarnej) i to pomaga, cienie są jakby jaśniejsze. Wiem, że ma też maskę żelową którą nakłada na kilkanaście minut po wyjęciu z zamrażarki. Kosztuje pewnie ok. 10 złotych w rossmanie wink ale jeśli nie chcesz wydawać pieniędzy myślę, że okłady z zielonego ogórka rano przed wyjściem do szkoły + korektor (ania ma ten, i go sobie chwali : wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=28449 ) też dadzą dobre efekty. big_grin Jeśli chcesz, spytam przyjaciółki jak dokładnie robi te okłady z herbaty. Mam nadzieję, że pomogłam!
      Pozdrawiam kwiat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka