Dodaj do ulubionych

Macie iPhone'a ?

16.01.12, 17:58
Ma któraś z Was iPhone'a?Jeśli tak to jak go oceniacie?Ja go oceniam świetnie mam tego 4.Jest fantastyczny.kosztuje kupę kasy,ale warto!! wink
Obserwuj wątek
    • trinkeety06 Re: Macie iPhone'a ? 16.01.12, 18:51
      Niestety nie tongue_out
    • martucha.12 Em.. 16.01.12, 19:02
      Możesz przestać pisać te durne tematy, tylko po to, żeby się czymkolwiek pochwalić?
      Fajnie, masz ajfona, poznałaś demi lovato, twój tatuś mieszka w stanach, też się cieszę z tego powodu, ale bez przesady.
      • inbloom *______* 16.01.12, 19:10
        popieram martucha.12 to jest wku...ające i żałosne .
        • lovatic Re: *______* 16.01.12, 20:31
          zazdrośnice,które mają pełno kompleksów i są 'ku' bo rocka i metalu słuchają -.-
          • inbloom Re: *______* 16.01.12, 20:37
            nooo jesteśmy takie kól bo słuchamy rocka i wiesz co? my nawet mózgi mamy big_grin
            • lovatic Re: *______* 16.01.12, 20:39
              fajnie a ja kurde mózgu nie mam nie ? hahahah myślisz,że jak lubię Demi Lovato to jestem tępa ?
              • inbloom Re: *______* 16.01.12, 20:41
                mi to loto kogo lubisz , ale kurde nie rób takich popieprzonych tematów xD
                • lovatic Re: *______* 16.01.12, 20:42
                  pytam sie kogoś czy ma iPhone'a i to popieprzony temat ? wink zapytam się kogoś czy ma nokie i też będzie popieprzony ?
                  • inbloom Re: *______* 16.01.12, 20:44
                    ty się po prostu chcesz pochwalić ęd to jest popieprzone ęd kocham takie kłótnie serce
              • serduchowo Re: *______* 16.01.12, 20:44
                ona nie oceniła cię za to, że słuchasz Demi Lovato. zrobiła to ze względu na twoje wieczne przechwałki, co jest żałosne. jesteś bardzo dziecinna. fajnie, że masz drogi telefon, mieszkasz w stanach i spotkałaś swoją idolkę, ale nie sądzisz, że chwalenie się tym w Internecie jest poniżej krytyki? to że się tym chwalisz wskazuje na to, że jesteś pustą materialistką. smutne, co jest ważne dla "nastolatek" (hahahaha) w tych czasach. i proszę, nic nie odpowiadaj, bo tylko się ośmieszasz.
                • lovatic Re: *______* 16.01.12, 20:53
                  TAAAAK JESTEM PUSTĄ MATERIALISTKĄ! Liczy się dla mnie KASA i nic więcej! bez kady nie ma życia jestem OSTRĄ,ZIMNĄ SUKĄ ! masz coś smile
                  • lovatic Re: *______* 16.01.12, 20:53
                    bez kasy*
                    • inbloom Re: *______* 16.01.12, 20:54
                      kocham takie prowokacje serce xD
                      • lovatic Re: *______* 16.01.12, 20:57
                        JA TEŻ kocham prowokować i siedzieć przed ekranem i śmiać się z WAS taka to już jestem BITCH
                        • inbloom Re: *______* 16.01.12, 20:59
                          ooo czyli już się zorientowałaś że robisz z siebie idiotkę to teraz próbujesz zrobić idiotów z innych ? fajnie to też lubię xD
                          • lovatic Re: *______* 16.01.12, 21:01
                            tsaaa dokładnie , nara ,bo już mi nudno i dupa mnie boli x-D idę na imprezę w moich nowych loubutinach i nowej sukience od DG buahahahahahhhha z moim cudownym ajfonikem,którego ty nie masz hęę
                            • inbloom Re: *______* 16.01.12, 21:03
                              o to już mamy coś wspólnego ja nie mam ajfona ty nie masz ajfona big_grin
                              ale zaraz dzieli nas to że ja nie robię z siebie kretynki a ty robisz xD
                          • martucha.12 Re: *______* 16.01.12, 21:04
                            Wtf is going on.
                            Skończ, dziecinko, na Twoje zachowanie nie ma wytłumaczenia, to wynika tylko i wyłącznie z rozpieszczonej dupy. Chwal się koleżanką ze szkoły (o ile je masz), a nie w internecie, bo tutaj każdy ma to głęboko i szeroko. Dobranoc. kiss
                            • milusia22 Re: *______* 18.03.12, 18:47
                              a ja wyobraź sobie mam innego iPhone na każdy dzień w roku bo z jednym to tak nudno. codziennie spotykam się ze sławnymi osobami, a kasy mam tyle, że zrobiłam sobie z niej dywan. mam dom w LA, Londynie, Madrycie i Paryżu i zależnie od nastroju mieszkam sobie gdzie mi się podoba. wszędzie latam prywatnym odrzutowcem tak na marginesie dodając

Lol żartuję
                              bitch, please! weź się ogarnij dziecinko i przestań przechwalać
            • klara.1 Re: *______* 18.03.12, 18:59
              inbloom napisał(a):

> nooo jesteśmy takie kól bo słuchamy rocka i wiesz co? my nawet mózgi mamy big_grin
              >
              Noo właśnie smile mówie Ci niezawodne urządzenie big_grin
    • pynia Re: Macie iPhone'a ? 17.01.12, 17:45
      Nie, ale mam zamiar kupić. A tak a propos jakiego polecacie ?
      • pynia Re: Macie iPhone'a ? 17.01.12, 17:50
        A i popieram poprzedniczki, nie warto się chwalić w ' Internecie ' .
        • smileyy776 Re: Macie iPhone'a ? 17.01.12, 19:35
          nie nie mam ale chcę mieć,a ty lovatic trochę przeginasz ; /
    • brysiaczek Re: Macie iPhone'a ? 23.03.12, 16:07
      Ja nie mam ale ma dziewczyna z mojej klasy. NO masakra. ciągle się nim chwali i tylko gra co przerwe. i tylko gada o tym swoim iPhonie co to on umieangry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka