Dodaj do ulubionych

jak zagadać?

19.01.12, 20:36
Kurcze,sytuacja jest dość średnio ciekawa,gdyż jest taki chłopak,którego często mijam w drodze do szkoły i przyznam,że chciałabym go poznać.Przechodząc ulicą na której zwykle go widuje,rozglądam się,byle go tylko nie przegapić.Taa,troszkę żałosne.Poza tym,je obiady tam gdzie ja.Na tym koniec.I teraz pytanie:jak zagadać?Czasem siedzi sam więc spoko,tylko żebym miała jakiś pretekst,bo kompletnie nie wiem co powiedzieć na wstępie...Siadłam,bo ładny jesteś ?
Obserwuj wątek
    • ewellin Re: jak zagadać? 19.01.12, 20:45
      ty:hej, która godzina?
      on: taka tyle tam.
      ty: a dzięki.
      no i zapytaj cokolwiek xd
      niewiem nic nie wpada do głowy sciana
      • vanwyngardenka Re: jak zagadać? 19.01.12, 20:53
        ewellin napisał(a):

> ty:hej, która godzina?
        > on: taka tyle tam.
        > ty: a dzięki.
        > no i zapytaj cokolwiek xd
        > niewiem nic nie wpada do głowy sciana
        tylko tam jest zegarek xD na stołówce w sensie.
    • vanwyngardenka Re: jak zagadać? 20.01.12, 22:40
      .
      • kropeczka23 Re: jak zagadać? 21.01.12, 12:29
        ahaha ; d
        To jak będzie siedział sam, to usiądź koło niego i zapytaj "mogę się dosiąść ?" XD
        Albo jeśli jesteś odważna to : "Zgubiłam swój numer telefonu, pożyczyłbyś mi swój ?"
        Powodzenia !
    • frederique Re: jak zagadać? 21.01.12, 14:04
      Jak jecie w tym samym miejscu to może dosiądziesz się do niego i skomentujesz takie to niedobre jedzenie jesz (albo sobie wybrałaś).<br />
      Pierwsza rozmowa może zacząć się naprawdę banalnie. Wystarczy, żebyś zainteresowała go swoją osobą smile
      • ewellin Re: jak zagadać? 21.01.12, 15:59
        może wtedy jeżeli w stołówce jest zegarek to: wpadnij na niego* a na drugi dzień siądź w stołówce nie daleko jego i uśmiechnij się. zaciekawi się tobą. i będzie ok. smile

*jasne aby nie zrozumiał (ja jestem na tyle niezgrabna, że w szkole mogę wszystkim pod nogi wpaść) ;D
    • oriana Re: jak zagadać? 21.01.12, 16:19
      Sama nie wiem.Może zapytaj go o godzinę,albo poproś żeby do Ciebie zadzwonił,bo Ci się chyba telefon zepsuł i chcesz sprawdzić,czy zadziała.W ten sposób będziesz już miała jego numerwinkAle lepiej nie siadaj z nim tylko gdzieś obok.A jak się na Ciebie spojrzy to miło się uśmiechnij i popatrz się mu prosto w oczy.
      Powodzenia!kwiat
    • tacomakota Re: jak zagadać? 21.01.12, 16:56
      hej.;p
      moze tak:
      -Heej co tam u ciebie slychac?smile
      -on <wtf>
      -Oj przepraszam smile Musialam Cię z kims pomylic .. : )
      (musisz sie odstawic mrugac oczetami i odrzucac wlosyna ramię moze sie zainteresuje) smile
    • mysiuniaxpp też mam zawsze z tym problem .. 21.01.12, 21:27

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka