Dodaj do ulubionych

Lubicie, gdy chłopak..

21.01.12, 17:11
potrafi wyrażać swoje uczucia? Nie boi się popłakać w gorszej chwili, wyżalić, przytulić, wypłakać na ramieniu? Według mnie to słodkie smile
Obserwuj wątek
    • kim817 Re: Lubicie, gdy chłopak.. 21.01.12, 17:53
      nie wiem skąd się wzięło to, że jeśli chłopak potrafi pokazać swoje uczucia nazywany jest 'ciotą' albo inaczej. przecież facet to też człowiek i może mieć gorsze dni. nie każdy potrafi zapanować nad swoimi emocjami.
      • ecia22100 Re: Lubicie, gdy chłopak.. 18.03.12, 22:09
        a ja nie chciałabym widzieć jak chłopak płacze. nie wiem czemu, tak po prostu..
    • uga0 Re: Lubicie, gdy chłopak.. 21.01.12, 18:04
      Tak to piękne ; )
      Ale jezeli to nie mazgaj : )
    • mweezy . 21.01.12, 18:10
      Owszem, ale nie wtedy kiedy zmienia się to w użalanie się nad sobą.

martynella.blogspot.com
      • hilary_fanka Re: . 21.01.12, 18:16
        Cóż, nie spotkałam jeszcze takiego, który odznaczałby się opisaną przez Ciebie wrażliwością. Wielu sprawia przyjemność doprowadzanie dziewczyn do płaczu, sami raczej nie palą się do wylewania mórz łez.
    • rememberina Re: Lubicie, gdy chłopak.. 21.01.12, 18:14
      taaaak, ale wolałabym, aby był taki tylko przy mnie. nie chodzi mi o to, aby przy znajomych udawał kogoś kim nie jest, albo popisywał się, po prostu wolałabym aby to mnie mówił o swoich problemach, a nie wszystkim dookoła.
    • pencia Re: Lubicie, gdy chłopak.. 21.01.12, 18:39
      Zgadzam się z tobą chłopcy którzy potrafią wyrażać swoje uczuci i to jeszcze w sposób zrozumiały:p są naprawdę słodcysmile Znałam takiego jednego ale czas zmienia ludzi....
    • gusia03 -- tu --- 21.01.12, 19:35
      nooo . to bardzo słodniee < 33
    • aleksandra25 Re: Lubicie, gdy chłopak.. 21.01.12, 20:38
      bez przesady
    • tusia145 Re: Lubicie, gdy chłopak.. 21.01.12, 20:40
      Ja owszem, lubię kiss
      • koloorowa. Re: Lubicie, gdy chłopak.. 13.02.12, 20:15
        no tak.. to jest leko fajne
    • xadax Re: Lubicie, gdy chłopak.. 21.01.12, 20:45
      jakby zaczął płakac mi na ramię to bym się dziwnie czuła ale lubie jak się mi wyzala lub przytula <3
    • mysiuniaxpp Re: Lubicie, gdy chłopak.. 21.01.12, 21:20
      nie spotkałam się jeszcze z nikim takim . ale myślę , że miło jak chłopak tak prawdziwie to wszystko wyraża co czuje .
    • beemazzy Re: Lubicie, gdy chłopak.. 21.01.12, 22:25
      szczerze? nie. facet to facet. on ma pocieszać, jak ja się rozkleję.
      • dulcecita Re: Lubicie, gdy chłopak.. 22.01.12, 10:49
        Nigdy nie widziałam płaczącego chłopaka i raczej bym nie chciała, żeby jakiś wylewał morze łez na moim ramieniu.
        Chociaż, fakt - każdemu czasem się zdarzy popłakać. Jeśli chłopak będzie rzadko płakał, tylko w chwilach najgorszej słabości to ok.

• hejkaa Re: Lubicie, gdy chłopak.. 22.01.12, 13:12
      No tak, tak, zgodzę się - to jest słodkie. Jednak wolałabym, żeby chłopak nie płakał. sciana
    • jagoda_ Re: Lubicie, gdy chłopak.. 22.01.12, 14:37
      szczerze? to ja bym takiego nie chciała
      • carino Re: Lubicie, gdy chłopak.. 22.01.12, 15:15
        Mówi w zdrobnieniu do kogoś kogo lubi <3 smile
        • carino Re: Lubicie, gdy chłopak.. 22.01.12, 15:18
          a tak poza tym. Nie wiem, kochany to napewno.
          Każda z nas ma swój 'ideał', grunt to mieć w drugiej osobie
          oparcie, z ktora mozna porozmawiac na wszystkie tematy... smile
    • mary_ Re: Lubicie, gdy chłopak.. 22.01.12, 15:24
      Lubię, gdy chłopak jest szczery, zabawny i można mu zaufać. Gdy nosi podwinięte rękawy i zegarek oraz ma ciemne, kręcone włosy.
      • mary_ Re: Lubicie, gdy chłopak.. 22.01.12, 15:28
        Wybacz, pokręciłam. Nie doczytałam i napisałam, co ja lubię w chłopakach. No ale jeśli chodzi o wyrażanie uczuć to lubię, lubię. Chociaż sama mam z tym problemy.
    • reigai Re: Lubicie, gdy chłopak.. 22.01.12, 15:43
      miałam taką sytuację, kiedy znałam faceta kilka dni, a on wylewał przede mną morze łez. to nie jest takie fajne.
      ale oczywiście jakby była to osoba na której mi zależy, to nie miałabym nic przeciwko. lubię, jak faceci mówią i robią to co myślą, a nie dopasowują się do wymagań społeczeństwa.
    • marsjanka115 x__x 22.01.12, 15:56
      tiaa wyżalić sie może ale nie udręczać się czy...płakać[!] chociaż w sumie...
      • brokatowa_ *** 22.01.12, 15:58
        zgadzam się z Tobą , to słodkie big_grin *.*
    • nutkaaa Re: *tutaaaaaj* 22.01.12, 15:56
      Moj bliski kolega, w sumie możliwe, że niedługo mogłoby nam coś wyjśc jest połączeniem tego i tego. Nie lubie jak facet sie mazgai i użala nad sobą, a on tego nie robi, jest twardy i no prawdziwy facet ale ma chwile słabości, gdzie potrzebuje rozmowy wygadać sie komus bardzo czesto z nim rozmawiam i staram mu si epomóc, czasami ma łyz w oczach i widać ze cieżko mu o tym mowić i to jest słodkie bo jak każdy ma gorsze chwile, ale n aogoł jest prawdziwym mężczyzną i uważam, że wlasnie tak powinno byc smile
    • demetria0606 Re: Lubicie, gdy chłopak.. 22.01.12, 15:58
      Zgadzam się z tobą smile
    • straight. Re: Lubicie, gdy chłopak.. 24.01.12, 18:37
      Tak, to właśnie cenię najbardziej w charakterze chłopaka.
    • lamma Re: Lubicie, gdy chłopak.. 24.01.12, 18:39
      szanuję takich, którzy nie boją sie uczuć i emocji, nie zgrywają tępych twardzieli. za to nie znoszę marud i użalających się nad sobą cierpietników świata.
    • ewellin Re: Lubicie, gdy chłopak.. 24.01.12, 19:10
      nie wiem, wyżalil, przytulił to tak , ale żeby płakał..
    • beyourself Re: Lubicie, gdy chłopak.. 27.01.12, 22:17
      taak, lubie gdy chłopak jest wrażliwy i romantyczny. smile serce kwiat kiss
    • alex1100 Re: Lubicie, gdy chłopak.. 29.01.12, 00:43
      tak , ale bym sie dziwnie czułaconfused jak by przymnie plakal ;/
    • inbloom *______* 29.01.12, 01:29
      nom .
      • rockowa Hear. 17.03.12, 19:39
        Miałam taką sytuację niedawno . taki znajomy co prawda prawie znalazł się w przykrej sytuacji . widać było po nim , iż lecą mu łzy ,mimo że perfidnie próbował to ukryć . Ruszyło to mną trochę . takie dziwne uczucie . fajnie że wgłębi duszy jest wrażliwy , mimo że uchodzi za twardziela surprised

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka