olaya_ 21.01.12, 17:11 potrafi wyrażać swoje uczucia? Nie boi się popłakać w gorszej chwili, wyżalić, przytulić, wypłakać na ramieniu? Według mnie to słodkie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kim817 Re: Lubicie, gdy chłopak.. 21.01.12, 17:53 nie wiem skąd się wzięło to, że jeśli chłopak potrafi pokazać swoje uczucia nazywany jest 'ciotą' albo inaczej. przecież facet to też człowiek i może mieć gorsze dni. nie każdy potrafi zapanować nad swoimi emocjami. Odpowiedz Link Zgłoś
ecia22100 Re: Lubicie, gdy chłopak.. 18.03.12, 22:09 a ja nie chciałabym widzieć jak chłopak płacze. nie wiem czemu, tak po prostu.. Odpowiedz Link Zgłoś
uga0 Re: Lubicie, gdy chłopak.. 21.01.12, 18:04 Tak to piękne ; ) Ale jezeli to nie mazgaj : ) Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 21.01.12, 18:10 Owszem, ale nie wtedy kiedy zmienia się to w użalanie się nad sobą. martynella.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: . 21.01.12, 18:16 Cóż, nie spotkałam jeszcze takiego, który odznaczałby się opisaną przez Ciebie wrażliwością. Wielu sprawia przyjemność doprowadzanie dziewczyn do płaczu, sami raczej nie palą się do wylewania mórz łez. Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Lubicie, gdy chłopak.. 21.01.12, 18:14 taaaak, ale wolałabym, aby był taki tylko przy mnie. nie chodzi mi o to, aby przy znajomych udawał kogoś kim nie jest, albo popisywał się, po prostu wolałabym aby to mnie mówił o swoich problemach, a nie wszystkim dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś
pencia Re: Lubicie, gdy chłopak.. 21.01.12, 18:39 Zgadzam się z tobą chłopcy którzy potrafią wyrażać swoje uczuci i to jeszcze w sposób zrozumiały:p są naprawdę słodcy Znałam takiego jednego ale czas zmienia ludzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: Lubicie, gdy chłopak.. 13.02.12, 20:15 no tak.. to jest leko fajne Odpowiedz Link Zgłoś
xadax Re: Lubicie, gdy chłopak.. 21.01.12, 20:45 jakby zaczął płakac mi na ramię to bym się dziwnie czuła ale lubie jak się mi wyzala lub przytula <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Lubicie, gdy chłopak.. 21.01.12, 21:20 nie spotkałam się jeszcze z nikim takim . ale myślę , że miło jak chłopak tak prawdziwie to wszystko wyraża co czuje . Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Lubicie, gdy chłopak.. 21.01.12, 22:25 szczerze? nie. facet to facet. on ma pocieszać, jak ja się rozkleję. Odpowiedz Link Zgłoś
dulcecita Re: Lubicie, gdy chłopak.. 22.01.12, 10:49 Nigdy nie widziałam płaczącego chłopaka i raczej bym nie chciała, żeby jakiś wylewał morze łez na moim ramieniu. Chociaż, fakt - każdemu czasem się zdarzy popłakać. Jeśli chłopak będzie rzadko płakał, tylko w chwilach najgorszej słabości to ok. Odpowiedz Link Zgłoś
hejkaa Re: Lubicie, gdy chłopak.. 22.01.12, 13:12 No tak, tak, zgodzę się - to jest słodkie. Jednak wolałabym, żeby chłopak nie płakał. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_ Re: Lubicie, gdy chłopak.. 22.01.12, 14:37 szczerze? to ja bym takiego nie chciała Odpowiedz Link Zgłoś
carino Re: Lubicie, gdy chłopak.. 22.01.12, 15:15 Mówi w zdrobnieniu do kogoś kogo lubi <3 Odpowiedz Link Zgłoś
carino Re: Lubicie, gdy chłopak.. 22.01.12, 15:18 a tak poza tym. Nie wiem, kochany to napewno. Każda z nas ma swój 'ideał', grunt to mieć w drugiej osobie oparcie, z ktora mozna porozmawiac na wszystkie tematy... Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Lubicie, gdy chłopak.. 22.01.12, 15:24 Lubię, gdy chłopak jest szczery, zabawny i można mu zaufać. Gdy nosi podwinięte rękawy i zegarek oraz ma ciemne, kręcone włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Lubicie, gdy chłopak.. 22.01.12, 15:28 Wybacz, pokręciłam. Nie doczytałam i napisałam, co ja lubię w chłopakach. No ale jeśli chodzi o wyrażanie uczuć to lubię, lubię. Chociaż sama mam z tym problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Lubicie, gdy chłopak.. 22.01.12, 15:43 miałam taką sytuację, kiedy znałam faceta kilka dni, a on wylewał przede mną morze łez. to nie jest takie fajne. ale oczywiście jakby była to osoba na której mi zależy, to nie miałabym nic przeciwko. lubię, jak faceci mówią i robią to co myślą, a nie dopasowują się do wymagań społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 22.01.12, 15:56 tiaa wyżalić sie może ale nie udręczać się czy...płakać[!] chociaż w sumie... Odpowiedz Link Zgłoś
nutkaaa Re: *tutaaaaaj* 22.01.12, 15:56 Moj bliski kolega, w sumie możliwe, że niedługo mogłoby nam coś wyjśc jest połączeniem tego i tego. Nie lubie jak facet sie mazgai i użala nad sobą, a on tego nie robi, jest twardy i no prawdziwy facet ale ma chwile słabości, gdzie potrzebuje rozmowy wygadać sie komus bardzo czesto z nim rozmawiam i staram mu si epomóc, czasami ma łyz w oczach i widać ze cieżko mu o tym mowić i to jest słodkie bo jak każdy ma gorsze chwile, ale n aogoł jest prawdziwym mężczyzną i uważam, że wlasnie tak powinno byc Odpowiedz Link Zgłoś
straight. Re: Lubicie, gdy chłopak.. 24.01.12, 18:37 Tak, to właśnie cenię najbardziej w charakterze chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Lubicie, gdy chłopak.. 24.01.12, 18:39 szanuję takich, którzy nie boją sie uczuć i emocji, nie zgrywają tępych twardzieli. za to nie znoszę marud i użalających się nad sobą cierpietników świata. Odpowiedz Link Zgłoś
ewellin Re: Lubicie, gdy chłopak.. 24.01.12, 19:10 nie wiem, wyżalil, przytulił to tak , ale żeby płakał.. Odpowiedz Link Zgłoś
beyourself Re: Lubicie, gdy chłopak.. 27.01.12, 22:17 taak, lubie gdy chłopak jest wrażliwy i romantyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
alex1100 Re: Lubicie, gdy chłopak.. 29.01.12, 00:43 tak , ale bym sie dziwnie czuła jak by przymnie plakal ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa Hear. 17.03.12, 19:39 Miałam taką sytuację niedawno . taki znajomy co prawda prawie znalazł się w przykrej sytuacji . widać było po nim , iż lecą mu łzy ,mimo że perfidnie próbował to ukryć . Ruszyło to mną trochę . takie dziwne uczucie . fajnie że wgłębi duszy jest wrażliwy , mimo że uchodzi za twardziela Odpowiedz Link Zgłoś