25.01.12, 20:12
Ostatnio dokucza mi depresja spowodowana brakiem chłopaka. Nie będę ukrywała że mam 3 typy których uważam za ładnych ale ze względu na dużą odległośc nawet rozmowa jest nie możliwa ( mam nadzieje że zrozumiecie o co chodzi ). W mojej szkole znalezienie miłości jest praktycznie niemożliwe. Nie tylko z względu na to że nikt mi nie wpadł w oko ale i ze względu na ludzi którzy wiedzą o mnie najwięcej nawet ze mną nie rozmawiając. Zawsze kiedy zasypiam śni mi sie jakiś chłopak albo całująca się para co mnie jeszcze bardziej dołuje. Nie wiem co z tym zrobic ? Niby mam przyjaciół ale i tak czuję się samotna. Niby gadają że jestem ładna, że mam zajebisty charakter ale ja mam co do tego wątpliwości. Z dnia na dzień czuje sie z tym coraz gorzej.
Obserwuj wątek
    • dusssia Re: Depresja. 25.01.12, 20:24
      no tak to już bywa, zapewniam cie że nie jestes w tym osamotniona ale z depresją nie przesadzaj, masz przyjaciół i dbaj o tą przyjaźń a miłość w koncu przyjdzie, nie ma co jej szukac na siłe, wiem że to trudne i czasami brakuje cierpliwosci bo chciałoby sie jednak miec tą bliską osobe koło siebie, też tak mam, ale cóż.. Na pewno kiedys znajdziesz sobie kogos wyjątkowego wink
    • zakochanie Re: Depresja. 25.01.12, 20:26
      najlepsze, co możesz zrobić, to się otrząsnąć i przestać szukać na siłę miłości. musisz uwierzyć w siebie, stać się śmielszą, a twoja postawa na jakieś głupie docinki czy plotki o twojej osobie powinna być w stylu 'a mi to zwisa i powiewa'. po prostu olej to wszystko i rób swoje. przestań się nad sobą użalać, bo tylko pogarszasz całą sytuację. dziewczyno obudź się i zrozum, że jesteś wyjątkowa i zasługujesz na miłość, ale w swoim czasie. no chyba, że usatysfakcjonuje cię 'chodzenie', w takim razie ja nie mam pytań. bo chyba nie muszę po raz wtóry mówić, że chodzi się, ale po bułki do sklepu.

czasem mocne słowa, choć bolą, potrafią zdziałać cuda.
    • blondzia Aha 25.01.12, 20:29
      Moja koleżanka się upiła i rzucała się na chłopaka który jej się podoba i chciała się z nim całować hahahaa i chyba ma taki sam problem jak ty. Bo też ma takie opisy na GG ,że szok jakieś o miłości omgsuspicious
    • marsjanka115 x__x 25.01.12, 20:40
      mam to samo.
      nie martw się nie jesteś sama.
      racją jest to że miłośc przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie no ale co dziewczyna ma ot tak zapomnieć o swej samotności no proszę was , wiem że to nie możliwe .
      Życzę ci imyourdream1 wszystkiego co sobie tylko wymarzysz kiss
    • baby95 nie przejmuj się mam to samo ;] 25.01.12, 20:58
      niby jestem ładna, miła, sympatyczna, ale jakoś żaden chłopak nie zwraca na mnie uwagi, więc nigdy chłopaka nie miałam, a w tym roku będę mieć 17 lat uncertain
    • koralina94 Re: Depresja. 25.01.12, 21:04
      Nie, nie masz depresji. Nic na to nie wskazuje. Brak chłopaka nie jest powodem, żeby się załamywać, naprawdę. Nie przestawaj wątpić w swoją atrakcyjność tylko dlatego, że nikt się Tobą nie interesuje na poważnie. Nie mogę pojąć, jak można rozpaczać z takiego powodu, kiedy może Cię spotkać milion gorszych rzeczy.
      Miłości nie szuka się na siłę, sama przyjdzie.
      • imyourdream1 Re: Depresja. 25.01.12, 21:12
        Dzięki za te wszystkie rady kiss W sumie macie rację, że miłość przyjdzie kiedy ma przyjść ale nie mam pojęcia jak na ten czas odciągnąć myśli od tego tematu
    • paciunia Re: Depresja. 26.01.12, 14:00
      idz do psychiatry!!
    • hejkaa Re: Depresja. 26.01.12, 19:05
      Im bardziej będziesz szukała miłość, tym przyjdzie ona później.
      Może po prostu jest dany Ci ktoś bardziej wyjątkowy smile Trzymaj się! surprised
    • meredith. Re: Depresja. 26.01.12, 19:16
      boże, dziewczyno, masz tylko 15 lat. masz jeszcze dużo czasu na miłość, a w takim wieku chłopacy są niedojrzali, więc naprawdę nie warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka