Dodaj do ulubionych

Przyjaźń damsko-męska

• seven.seas Ja mam tylko dwóch przyjaciół . 12.04.12, 18:44
      Na dziewczynach wiele razy się zawiodłam .
      A teraz ich "przyjaźnie" szkolne mnie po prostu śmieszą.
      Mam kumpla , który jest naprawdę przystojny(latynos) , ale dba o siebie , ternuje siatkówkę i judo , co tydzień ma inną dziewczynę , ale da się z nim pogadać o wszystkim - od sportu , po muzykę rock i metal aż do ciuchów xD Często biorę go na zakupy , by powiedział w czym lepiej wyglądam i rzadko kiedy się ze sobą nie zgadzamy xD.
      A drugi jest strasznie kochany , wesoły , ale taka lekka pierdoła .xD .
    • madisa Re: Przyjaźń damsko-męska 12.04.12, 18:50
      niestety nie, bo po pewnym czasie minimum jedno sie zakochuje, a wiec sie rozpadacrying
      -.-
    • trololo_o3 Re: Przyjaźń damsko-męska 12.04.12, 18:54
      Moim zdaniem przyjaźń damsko-męska nie istnieje, bo zawsze któraś ze stron chce czegoś więcej. Owszem może i istnieje, ale jak już to chłopak musi być gejem albo na odwrót. Inaczej w to nie wierzę. Jeżeli masz takiego przyjaciela wiadomo że nie porozmawiasz z nim o modzie, ale cię wysłucha. ; ))
    • zunia28 Re: Przyjaźń damsko-męska 12.04.12, 19:00
      zależy jaki ktoś ma charakter smile ja np.: przyjaźnie się z jednym chłopakiem, a jak spędzam czas z takim innym to się śmieję do niego i nie ma rozmowy (koocham go kiss )
    • kotkaevita15 Re: Przyjaźń damsko-męska 12.04.12, 19:00
      Tak. smile Ja mam przyjaciela. Ale myślę, że prędzej, czy później chłopak lub dziewczyna zakocha się w drugiej osobie! wink
      • sienna_xd Re: Przyjaźń damsko-męska 26.05.12, 20:18
        Tak .Mam przyjaciela . Jest mi strasznie bliski ,dzwonimy do siebie ,spotykamy się w szkole i po za szkołą . Ostatnio wygoniłam go z mojego domu bo byłam dość zajęta i miałam gości ale nie mogłam bez niego wytrzymać i zadzwoniłam do niego po 10 minutach xD
    • naataalaalaa Re: Przyjaźń damsko-męska 12.04.12, 19:14
      Ja wierzę. Fajnie jest miec psiapsiółki , ale z doświadczenia wiem , że kumplowac się z chłopakami jest zajebiście smile. Chłopcy nie zazdroszczą , można się z nimi powygłupiac i byc sobą !! ! W klasie moim przyjacielem jest chłopak , który mi się podoba i świetnie się dogadujemy jako przyjaciele ! Chłopaki rządzą !
    • julka_18 jestem tego przykładem. 12.04.12, 19:27
      tzn. ja i mój przyjaciel wink także ISTNIEJE.
    • revanes Re: Przyjaźń damsko-męska 12.04.12, 19:38
      Oczywiście, że wierzę. Sama mam wielu przyjaciół-chłopaków i bardzo ich cenię. Co prawda to nie to samo co przyjaciółka, ale z chłopakiem też na wiele takich tematów można porozmawiać. wink
    • buziaczek15600 Re: Przyjaźń damsko-męska 12.04.12, 19:43
      ja mam swoją paczkę i są w niej chłopaki gdyby nie było chłopaków to napewno nie było tam tyle śmiechu i zabawy. Ale jednak wole przyjaźń z dziewczynamibig_grin
      • huricanegirl. Re: Przyjaźń damsko-męska 12.04.12, 19:54
        ja uważam że jest to możliwe.
        niektórzy z płci przeciwnej są fajni jako KUMPLE wink)
        Ale i tak wole przyjaźń z dziewczynami ;D
    • xadax Re: Przyjaźń damsko-męska 12.04.12, 19:52
      Istnieje! sama mam super kumpla big_grin i jakoś się nie zanosi by któreś z nas zakochało się w drugim wink
    • madzia1236 Re: Przyjaźń damsko-męska 12.04.12, 20:03
      A ja myślę że istnieje ,ponieważ mam mam dwie przyjaciółki i przyjaciela i naprawdę można z nim pogadać na każdy temat.Według niektórych stereotypów przyjaźń damsko-męska nie istnieje bo i tak to się zakończy związkiem Ala to nie prawda .... kiss
    • kiotek Re: Przyjaźń damsko-męska 12.04.12, 20:29
      Przyjaźni damsko męska istnieje, przynajmniej ja tak uważam. Mam przyjaciela nawet nie jednego płci przeciwnej z jednym z którym jeste zżyta od dzieciństwa gadam o wszystkim, o tym kto nam się podoba i wgl. Mi to nie robie różnicy z czy przyjaźnię się z chłopakiem czy dziewczyną ważne by byli godni zaufania
    • miley_55 Re: Przyjaźń damsko-męska 12.04.12, 20:51
      Wierzę. I przyjaźń damsko - męska, to nie chodzi tylko o ciuchy i wgl. O modzie możesz pogadać z kumpelami, ale fajnie jest mieć też kumpla, czy nawet przyjaciela, która pomoże Ci z komputerem, podrzuci skuterem, podpowie czy wytłumaczy z męskiego punktu widzenia. To jest świetne, i jestem dumna, że mam to szczeście mieć takich ludzi wokół siebie.
    • torresiara Re: Przyjaźń damsko-męska 12.04.12, 20:52
      Można się przyjaźnić z płcią przeciwną i taka przyjaźń istnieje. Wiem co mówię, ponieważ mam przyjaciela, który jest chłopakiem. Z nim można pogadać o rzeczach, o których nie pogadałabyś z przyjaciółką.. smile
    • rapowa. Re: Przyjaźń damsko-męska 12.04.12, 20:56
      Jeśli to jest Twój najlepszy przyjaciel przez wiele lat, zna Cię bardzo dobrze, przyjaźnicie się bardziej niż z innymi kolegami... prędzej czy później moim zdaniem do czegoś dojdzie
    • cupycake Re: Przyjaźń damsko-męska 12.04.12, 20:59
      Oczywiście że tak smile . Sama mam najlepszego przyjaciela i on mnie wspiera . Oczywiście Przyjaciółkę też wink
    • miluna Re: Przyjaźń damsko-męska 12.04.12, 21:10
      ja zawsze miałam masę kolegów i jedną przyjaciółkę chyba z chłopakami się lepiej dogaduje smilesmile
      • espinozaa Re: Przyjaźń damsko-męska 12.04.12, 22:33
        Przyjaźń z kobietą zawsze kończy sie miłościa ; p Uważam, że to zależy od osób ktore sie przyjaźnią, ale sądze, że nie gdyż w wielu przypadkach konczy sie to zakochaniem i wgl..
    • mycha22 Oczywiście ! :D 12.04.12, 22:57
      Mam przyjaciela który potrafi znieść rozmowy o modzie .Zna nawet marki dobrych szpilek big_grin a co do call of duty itp. Sama gram w gry .Uwielbiam spędzać czas z przyjacielem przed konsolą .Ważne jest by się wzajemnie uzupełniać smile Oczywiście ,że przyjaźń między dziewczyną a chłopakiem jest możliwa , bo najważniejszy jest charakter a nie płeć smile
      • hilary_fanka . 12.04.12, 23:37
        Od dziś wiem, że nie.
    • angelanet9 Re: Przyjaźń damsko-męska 13.04.12, 14:08
      Tak. Mam dużo koleżanek ale mam równiez przyjaciół chłopaków ...
    • kotek1234567 Re: Przyjaźń damsko-męska 13.04.12, 14:37
      Ja się na własnej skórze przekonałam że się da z chłopakiem przyjaźnić ;D Poprostu z nim gadasz normalnie o różnych takich chłopięco-dziewczęcych rzeczach , ale trzeba mieć też koleżanki żeby z nimi pogadać o ciuchach itp.
    • aleksandra25 Re: Przyjaźń damsko-męska 13.04.12, 15:42
      istnieje,a le do czasu
    • jukaxd Re: Przyjaźń damsko-męska 13.04.12, 17:24
      Oczywiście że można, tylko w taki inny sposób
    • ga_bi10 Re: Przyjaźń damsko-męska jest mozliwa... 13.04.12, 18:23
      Przyjaźń pomiędzy chłopakiem a dziewczyną jest możliwa jak najbardziej !
      Od 11 lat przyjaźnie sie z kolegą i nic pomiędzy nami nie zaszłowink
    • asica Re: Przyjaźń damsko-męska 13.04.12, 19:17
      jak to nie? ja mam kumpla, nie przyjaźnimy się bardzo blisko, ale sporo gadamy i dobrze się dogadujemy bo oboje pasjonujemy się modą i ogólnie uwielbiam z nim gadać.
      • gola. Re: Przyjaźń damsko-męska 13.04.12, 22:24
        szczerze? wydaje mi się, że lepiej dogaduje się z chłopakami niż z dziewczynami. nie lubię rozmawiać o nowych trendach czy plotkować. przyjaźń damsko-męska oczywiście jest możliwa, jednakże istnieje prawdopodobieństwo, że prędzej czy później jedno z dwojga się zakocha.
    • gunia3341 Re: Przyjaźń damsko-męska 15.04.12, 13:22
      wszystko sie da big_grin moi przyjaciele w wersji męskiej nie są fanami gier internetowych.. wolą kopać piłke na boisku. tak szczerze to czesto chłopaki są lepszymi przyjaciółmi niz niektóre dziewczyny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka