inka13 Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 05.08.12, 15:59 już chciałam zacząć odpowiadać, ale mi się nie chce, może potem XD Odpowiedz Link Zgłoś
luana14 Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 05.08.12, 17:37 1. Armin Van Buuren, Tiesto, Hardwell, Skrillex, Dash Berlin, W&W, Robert M. ( miało być 5, ale za ciężko było wybrać tą czołową 5.) 2. Trance ( muzyka bogów!), Progressive trance, Dubstep, electro-house, techno. 3.W&W- Moscow. 4. W muzyce kocham pasję. Widać, że np. Armin Van Buuren kocha to co robi. A robi to świetnie. Na koncertach przekazuje ludziom pozytywną energię i wielką moc! Muzykę kocham również za to, że jednoczy ludzi. A zaokrąglając uważam, że przy trance można odpłynąć i przeniknąć do krainy zmysłów. Właśnie za tą Ją kocham, że można zapomnieć o bożym świecie! 5.Wzruszenie, podekscytowanie, strach, radości, no i ogólnie wielką euforię! 6.Do tej akurat nie. 7. - 8. Hmm, może nie było to aż tak niedawno ale na 100 % Hardwell! Genialny i utalentowany młody DJ! Polecam dla tych którzy czują ten nurt! 9. Jak już wspomniałam wcześniej, tak godny polecenia! 10. Biesiada, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ulka96 Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 05.08.12, 19:18 1. Adele, Christina Aguilera, Amy Lee, Axl Rose, Amy Macdonald 2. Rock, metal, pop, ballady (chodzi o Amy Macdonald) 3. Evanescence - The Other Side 4. Inspirację jaką daje człowiekowi (przynajmniej mi) 5. Ciaaaaarki 6. Z tą akurat nie 7. 8. Elizabeth Gillies 9. To dopiero nieco bardziej początkująca 19letnia artystka, ale póki co daje sobie świetnie rade. Na bank zrobi wielką karierę 10. Reggae, nie wiem dlaczego, ale jak słyszę coś takiego to jakoś dziwnie mi się robi.. sama jestem tym zdziwiona bo kilka lat temu lubiłam czasem posłychać tego typu muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 06.08.12, 08:52 1. Rihanna, Chris Brown, Justin Bieber, One direction, Nicki Minaj 2. Pop, Hip hop, R&B, Indie Rock 3. Żadna, oglądam "życie według Liz" 4. To, że kiedy jestem samotna ona zawsze jest przy mnie 5. sama nie wiem 6. nie, bo nie słucham 7. - 8. Shako 9. Dla mnie, bo bardzo dobrze mi się kojarzy, innym się nie spodoba 10. Szanuję każdy, ale nie lubię metalu Odpowiedz Link Zgłoś
gaba17 Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy.. 06.08.12, 11:44 1.- Rihanna -Skrillex - Monika Brodka -Linkin Park -Bruno Mars 2. pop, rock, electro 3.Bruno Mars Talking to the moon 4. Kocham to że w każdej chwili mogę włożyć słuchawki i się zapomnieć. To miłość bez zobowiązań ani bólu. 5. Po prostu radosc 6. ojj tak 7. wrecz przeciwnie... 8. Jest to Rafa bzozowski. Jego piosenka Tak blisko jest swietna 9.Jasne 10. disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
luan Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 06.08.12, 16:46 1. Eminem, Miley Cyrus, Linkin Park, Rihanna, Evanescence. 2. Pop, rap, rock, metal. 3. Nie słucham. 4. Jebnięcie w perkusję, gitary, teksty, beaty. 5. Zalezy jaki mam nastrój. 6. Nie słucham w tym momencie żadnej piosenki 7. Zazwyczaj mam dobre wspomnienia, słuchając muzyki. 8. Gusttavo Lima. 9. No baa 10. techno, disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
liley Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 06.08.12, 17:43 1. Miley Cyrus, Bruno Mars, G'n'R, Simple Plan i Paramore. 2.Różnie, wszystkiego po trochu 3. One Thing - 1D 4.Nie wiem. wszystko co możliwe xD 5.Zależy od piosenki, ale przeważnie radość 6.Nieeeeeee.... broń Boże xD 7._________ 8. Goo Goo Dolls. 9. Tak, szczególnie piosenki before it's too late. 10. Jeszcze nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
kamilakills Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 07.08.12, 17:03 1. - Natalia Kills - Natalia Kills - Natalia Kills - Natalia Kills - Adam Lambert 2. - Pop (każdy rodzaj) - Rap - Hip Hop - Rock - House 3. - Pitt Bull - Back In Time 4. - To, że jest XD 5. - Poweeer 6. - Oglądałam filmik na YT "Talia i Czajka".. w tle leciała właśnie ta piosenka 7. - Zwykłe. 8. - Pezet 9. - Tak, sądzę, że tak 10. - Disco Polo, Jazz, Opera Odpowiedz Link Zgłoś
morfina Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 07.08.12, 21:36 1. Podaj 5 twoich ulubionych artystów. * mgmt * kasabian * arcade fire * sleigh bells * arcitc monkeys 2. Jakiego gatunku muzycznego słuchasz ? * post rock * rock alternatywny * indie rock * grunge * rock progresywny * rock psychodeliczny * elektronika 3. Piosenka, której właśnie słuchasz. * Грyппa НЕРВЫ - Глyпaя 4. Co kochasz w muzyce ? * przesłanie 5. Co czujesz, kiedy jej słuchasz ? * czasem dreszcze , czasem żal , czasem radość - zależy od piosenki : ) 6. Masz jakieś wspomnienia z tą piosenką, której właśnie słuchasz ? * mam 7. Jeśli tak to radosne, czy wręcz przeciwnie ? * radosne ... : ) 8. Artysta, którego niedawno "odkryłaś" * ivy & gold * swim deep * the neighbourhood 9. Jest godny posłuchania ? * jak najbardziej : ) 10. Jakiego gatunku muzycznego nie lubisz ? * nie przepadam za reggae , rapem i hip - hopem . Odpowiedz Link Zgłoś
spieluhr Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 07.08.12, 21:51 1. Rammstein, Nightwish, Luxtorpeda, Combichrist, Armin van Buuren 2. różnego rodzaju odmiany metalu, oraz trance 3. Armin van Buuren ft. Nadia Ali - Feels so good 4. absolutnie wszystko, m.in. to że potrafi wyrwać mnie z tej nudnej rzeczywistości 5. głównie radość i kompletny luz 6. kojarzy mi się z kimś 7. w pewnym sensie radosne 8. Mando Diao 9. ooo jak najbardziej 10. disco polo, czegoś typu Biebier czy one direction Odpowiedz Link Zgłoś
edward.cullen INDIE 08.08.12, 14:06 1. - Florence and The Machine - Moi Bogowie. AC/DC Led Zeppelin Coldplay Arctic Monkeys 2. Alternative, Indie Pop, Indie rock, Rock 3. Robert Pattinson - Never Think 4. Nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie. 5. Coś innego i to coś jest bardzo miłe, chyba mnie lubi. 6. Tak. 7. Radosne i jednocześnie nie radosne. 8. Ludovico Einaudi 9. Jest godny wszystkiego. 10. Pop, rap, techno, dup step, reggae, hip hop Odpowiedz Link Zgłoś
whiplash. Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 08.08.12, 23:44 1. Iron Maiden, Sabaton, In Flames, Children of Bodom, Hunter 2. Metal i odmiany 3. Sabaton - Reign of Terror 4. wszystko 5. zależy od piosenki. 6. niet 7. ---------- 8. Korpiklaani 9. no ba! zajebisty klimat 10. popu, disco polu i ogólnie shitu 21 wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.love Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 13.08.12, 00:34 1. Bill kaulitz (Wokalista TH), Hayly Williams (wokalistka Paramore), Zayn Malik ( z 1D) , Mrozu, Rihanna 2. Rock, Pop, Reagee, R&B, punk, własciwie to lubię wszystkie 3. Nickelback- Lullaby 4. Wolak i melodię : P 5. Radość, smutek, emocje które przekazuje wokalistka/wokalista 6. Nie 7. Nie mam 8. Kasia Landowska (ma dziewczyna Talent) 9. Oczywiście, ze tak : ) 10. Nie ma takiego Odpowiedz Link Zgłoś
jestemgimbusem_ : ) 13.08.12, 11:02 1. Manson, Grabaż, Kazik, Cobain, L.U.C. 2. nie ograniczam się do jednego gatunku. 3. Enjoy The Silence. 4. muzyka pozwala uciec od rzeczywistości, a ja rzeczywistości bardzo nie lubię. 5. gdy jej słucham, czuję ulgę. 6. Mój Ojciec lubił Depeche Mode. 7. I jest to wspomnienie raczej przygnębiające, bo to jedyny dobry zespół figurujący na jego playliście. 8.Niedawno "odkryłam" Sade. Niesamowita. 9. Oczywiście. 10. Wszelkie przyśpiewki JP są dla mnie nie do strawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ro88 Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 13.08.12, 11:50 1. Avril Lavigne, RBD, Shakira, Jennifer Lopez i Nelly Furtado 2. pop, latino pop i rock 3. Pitbull feat. Shakira - Get It Started 4. nie wiem 5. radość 6. nie 7. 8. Red 9. tak 10. metal, hip hop i regge Odpowiedz Link Zgłoś
noitsnotgood Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 13.08.12, 22:49 1. Podaj 5 twoich ulubionych artystów. Voltaire (Aurelio Hernandez), Incubus, Serj Tankian, Finger Eleven, The Dreadnoughts i (bo nie mogłem z niego zrezygnować) Jacek Kaczmarski 2. Jakiego gatunku muzycznego słuchasz? teraz troszku dark cabaret, poezji śpiewanej z okazji tego, że odpoczywam od cięższych rytmów, alternatywnego rocka/metalu. 3. Piosenka, której właśnie słuchasz. dokładnie zmieniło się z Serj Tankian - Harakiri (z shuffla, więc czysto) na Incubus - Martini 4. Co kochasz w muzyce? to, że przekaz pokazuje, że ktoś mnie rozumie, moc i to, że mogę ją komuś sam powtórzyć 5. Co czujesz, kiedy jej słuchasz? j/w 6. Masz jakieś wspomnienia z tą piosenką, której właśnie słuchasz? teraz akurat Incubus - Drive i tak, mam, bo właśnie wróciłem z mazur i miałem okazję ją zagrać komuś szczególnemu 7. Jeśli tak to radosne, czy wręcz przeciwnie? geez, to naprawdę nikt się nie rozpisuje? 8. Artysta, którego niedawno "odkryłaś" Incubus. Trochę psychometalu, trochę ballad, trochę alternatywnego rocka i dużo uczucia 9. Jest godny posłuchania? Drive, Megalomaniac, Martini, Punch Drunk - żeby poznać 10. Jakiego gatunku muzycznego nie lubisz? jakoś mnie zawsze denerwował punk i pseudoklasyczny rock w stylu GnR Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett98 Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 15.08.12, 22:12 1. Selena Gomez, One Direction, Hot chelle rae, Jessie J, Taio Cruz, i wieleee 2. POP/Rock ale częściej pop 3. Carly & owl city good time 4. wszystko 5. Nic 6. Nie. słucham bo leci w telewizji 7.- 8. Hot chelle rae 9. myśle że tak 1. różnych remiksów piosenek i disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
natala_nati 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 15.08.12, 22:26 1. Podaj 5 twoich ulubionych artystów. Katy Perry , Rihanna, The Wanted , Bruno Mars itd. 2. Jakiego gatunku muzycznego słuchasz ? POP - popularna 3. Piosenka, której właśnie słuchasz. Turn Around - Conor Maynard 4. Co kochasz w muzyce ? Mogę jej słuchać godzinami 5. Co czujesz, kiedy jej słuchasz ? Szczęście ... zazwyczaj ...chyba że mam doła to jeszcze gorzej 6. Masz jakieś wspomnienia z tą piosenką, której właśnie słuchasz ? narazie zadnych 7. Jeśli tak to radosne, czy wręcz przeciwnie ? - | | - 8. Artysta, którego niedawno "odkryłaś" Conor Maynard 9. Jest godny posłuchania ? Jesli lubisz pop to może 10. Jakiego gatunku muzycznego nie lubisz ? Nie wiem.. Uważam że trzeba być tolerancyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
lidzia103 Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 16.08.12, 19:21 1.Rihanna,Pitbull,Shakira,Jennifer Lopez i Katy Perry. 2.Rock,rap i pop 3.Oceana -Endlless Summer 4.To ,że kiedy gra muzyka to czuję się wolna i wydaje mi się ,że mogę wszystko. 6.Euro 2012 7.Radosne 8.Bridgit Mendler 9.Tak 10.Nie lubię Regge i muzyki ludowej Odpowiedz Link Zgłoś
blackbleach Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 16.08.12, 21:28 1. Iron Maiden, Metallica, Megadeth, Black Sabbath, Ozzy Osbourne 2. rock, metal i pochodne od nich 3. Warrant - Cherry Pie 4. wszystko 5. to zależy od humoru 6. można tak powiedzieć : p 7. of kors, że radosne 8. raczej "przypomniałam" sobie o Warrant 9. oczywiście 10. cały dzisiejszy popowy szajs, polski rap, disco polo i pseudo-rockowych zespołów Odpowiedz Link Zgłoś
black_cherry36 Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 22.08.12, 12:41 lilaa. napisał(a): > 1. Podaj 5 twoich ulubionych artystów. Queen, 30 Seconds To Mars, Linkin Park, The Blackout, My Chemical Romance > 2. Jakiego gatunku muzycznego słuchasz ? Przeważnie rock > 3. Piosenka, której właśnie słuchasz. Linkin Park - Lost in the echo > 4. Co kochasz w muzyce ? wszytko > 5. Co czujesz, kiedy jej słuchasz ? to zależy od piosenki > 6. Masz jakieś wspomnienia z tą piosenką, której właśnie słuchasz ?nie > 7. Jeśli tak to radosne, czy wręcz przeciwnie ? > 8. Artysta, którego niedawno "odkryłaś" Ed Sheeran > 9. Jest godny posłuchania ? tak > 10. Jakiego gatunku muzycznego nie lubisz ? rap Odpowiedz Link Zgłoś
blaugball Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 22.08.12, 13:08 1. 30stm, Pezet, Grubson, Bruno Mars, Shakira 2. wszystkiego 3. tcherererer con Neymar 4. słowa, przesłanie, rytm 5. odpływam 6. tańczący Neymar 7. radosne 8. nie przypominam sobie 9. - 10. metal i głupi rap Odpowiedz Link Zgłoś
linkinpark Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 22.08.12, 14:06 1. Nicki Minaj (super rapuje ), Linkin Park (to zespół ale za to mój ulubiony ) , Brodka, Shakira, Jennifer Lopez 2. Ostatnio rocka, metalu, ale toleruję też nie banalny pop 3.Linkin Park - In the End 4.muzyce kocham to, że większość artystów stara się o to żeby ich teksty były nie banalne, pouczające oraz wartościowe 5.zależy jakiego utworu słucham, ale zazwyczaj są to pozytywne emocje 6. Dzięki piosence "In the end" odkryłam jak bardzo cenię i lubię rock/metal , i jak mówi moja siostra, sprowadziłam się na właściwą drogę w słuchaniu muzyki 7.pozytywne 8. właściwie to zespół- Linkin Park 9.yes, of course 10. DISCO POLO (jakoś nie rusza mnie tekst o ru**aniu w ciemnej nocy), polski popik Odpowiedz Link Zgłoś
float Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 22.08.12, 18:01 1. The xx , mgmt , arctic monkeys , kasabian ,sleigh bells 2. Rock alternatywny , noise , indie rock , rock progresywny , art rock , rock psychodeliczny , post-rock . 3. 4. Emocje przekazywane przez autora 5. dreszcze 6. tak 7. radosne : D 8. Sea Oleena 9. Jak najbardziej 10. hip-hop , rap , reggae Odpowiedz Link Zgłoś
gerda Re: 10 muzycznych pytań na zabicie nudy. 22.08.12, 18:26 1. Michael Jackson, Britney Spears, Will.i.am, Enya, Lady GaGa (i więcej, trudno wybrać 5) 2. Wszystkich aż od klasyki, po jazz aż do popu, R&B i rocka i wszystkiego co pomiędzy. Tylko oprócz punku i metalu. 3. Nie słucham obecnie żadnej. Ale w głowie mi siedzi "Orinoco Flow" - Enya. 4. Ogólnie (i przede wszystkim), że można przez nią wyrazić siebie i pokazać czym jesteśmy i co nas porusza. Można to przekazać na wiele sposobów (jednak w tych czasach przeważa komercja). Do tego muzyka wprowadza do życia szczęście i mówi się, że muzyka jakiej słuchamy to ścieżka dźwiękowa do naszego życia. 5. Jednym słowem? Uniesienie. Przenosi mnie do innego świata w mojej wyobraźni. 6. *Tą, która jest w mojej głowie* xd. Przynosi mi na myśl najpiękniejsze chwile z dzieciństwa i rozwija mi wyobraźnię. 7. Radosne. 8. Nie żebym wcześniej nie wiedziała kim są, ale dopiero teraz tak naprawdę odkrywam ich twórczość. To: Ronna Reeves, Kiddie Viddie (to nazwa kaset video z lat 80., są tam piosenki dla dzieci). I odkryłam ostatnio The Kiddie. 9. R. Reeves - tak, ma piękny głos ; KV - wprowadza super nastrój , The Kiddie - jeśli lubisz J-Rock. 10. Punku i metalu (metal mnie przeraża przez te wyjce xd) Odpowiedz Link Zgłoś