Dodaj do ulubionych

Wielkie rachunki z t-mobile. Też tak masz ? :c

17.02.12, 19:25
Hej.. Ostatnio zauważyłam, a właściwie kiedy weszło T-mobile zamiast Ery że dużo płacę za SMS'y i połączenia.. :c Mam darmowe do mamy a i tak bulą za to kasę. Masakra. Mam na kartę, przedwczoraj doładowałam. Napisałam ok.15 sms'ów. Zadzwoniłam krótko pare razy i mam już 11zł z 30. :c
Wy też tak macie ?
Można jakoś temu zapobiec ?

Bo moja mama nie będzie mi doładowywała konta co trzy dni. -.-
Obserwuj wątek
    • koloorowa. Re: Wielkie rachunki z t-mobile. Też tak masz ? : 17.02.12, 20:42
      ja mam na abonament i jest masakra.. niby mam dużo minut do wykorzystania i smsy ale to i tak dupa. najgorsze jest to że tata czasem na necie sprawdza ile zostało minut, smsów i wgl i wszystko widzi do kogo dzwoniłam ile minut rozmawiałam ile smsów wysłałam więc czasem ma problemy że za dużo kasy za to płaci. a ja się wku...łam i kupiłam sb karte z plusa to teraz drzą morde że mam dwa telefony, że mi są nie potrzebne mi i bla bla. przejebane!
      • kropeczka23 Re: Wielkie rachunki z t-mobile. Też tak masz ? : 17.02.12, 23:10
        czyli ty też masz duże rachunki, tak ? Bo ja mam już tego dość bo po 3 dniach nie mam nic na koncie. ;c
    • kociara561 mhm 17.02.12, 23:19
      tez jestem w tmobile i nie mam duzych rachunkow (abonament). mam paczke 500 darmowych smsow za 5 zl, i 100 darmowych minut, ktore zamieniaja sie na smsy. praktycznie nie dzwonie, a pisze własnie mniej wiecej tyle w miesiacu, wiec z reguly moj rachunek to 00.00, + abonament około 30 smile
    • just...me Re: Wielkie rachunki z t-mobile. Też tak masz ? : 20.02.12, 21:26
      Ja mam abonament i dostaję nienormalne rachunki, oscylują ok. kwoty 300zł, chociaż zdarzyło się i 900zł, i 150zł. Zależy od tego czy jestem za granicą, czy w Polsce, czy rozmawiam długo czy krótko, czy z sensem czy bez sensu, czy pogoda jest ładna, czy brzydka, czy Księżyc jest w dobrej konfiguracji z Marsem i czy zasłużyłam żeby w ogóle się dodzwonić. Masakra. Ale przynajmniej telefon mam fajny. Nie ogarniam kompletnie jaki mam abonament, matka wybrała mi jakiś totalnie bezsensowny pakiet, a ja nie zamierzam się ograniczać tylko dlatego, że ona nie potrafi dogadać się z konsultantem. Przepraszam, ale akurat internet i telefon to jedyna forma komunikacji z połową moich znajomych. Ja muszę dzwonić i będę to robić, kropka.
    • nessy96 Re: Wielkie rachunki z t-mobile. Też tak masz ? : 20.02.12, 21:46
      też mam T- Mobile. Jednak ja rzadko pisze SMSy i dzwonie wiec kasy mi starcza. Ale i tak według mnie w tej sieci jest za drogo.
    • mrucz Re: Wielkie rachunki z t-mobile. Też tak masz ? : 15.08.12, 11:21
      nie jestem z t-mobile, moja sieć to orange wink
    • loczek151 T-mobile 20.08.12, 13:05
      Nie cierpię T-mobile. Oszukują ile wlezie, żerują na naszej kasie, i nie sa uczciwi. Kiedy jeszcze była era, wszystko było w porządku, nie mogłam narzekać. Ale teraz? Chyba przeniosę się do play
    • ann_rock ja raz miałam -100 zł, ale mi darowali 20.08.12, 13:53
      i nie musiałam im płacić brawo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka