chilling 18.02.12, 13:22 allegro.pl/dlugopis-nie-sciaga-1-kolor-super-jakosc-legalnie-i2105533621.html myślice że dobrze by się z nich ściągało? a może same już ich używacie? wypowiadajcie się <3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redeemer Re: co o Tym myślicę , hym? 18.02.12, 13:28 a nie lepiej się po prostu nauczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: co o Tym myślicę , hym? 18.02.12, 13:34 pewnie, że lepiej się nauczyć, ale czasami temat jest taki, ze trudno się go wykuć na pamięć.. długopisy świetne! Odpowiedz Link Zgłoś
dariija Re: co o Tym myślicę , hym? 01.03.12, 16:25 miałam, i powiem szczerze - nic specjalnego. kartka w tym długopisie nie chciała się wkładać, trzeba było dobry rozmiar kartki wkładać, same problemy, ale jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lollyana Re: co o Tym myślicę , hym? 27.02.12, 20:46 Pół mojej klasy z nich korzysta. Nic nie mówią, że źle im się ściąga czy coś. Moim zdaniem dość dobre, ale sama nigdy z nich nie korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa941 Re: co o Tym myślicę , hym? 01.03.12, 16:08 kurcze chyba mam checi posiadania go Odpowiedz Link Zgłoś
pusia75 Re: co o Tym myślicę , hym? 01.03.12, 17:00 już taki mam jest rewelacyjny;D Odpowiedz Link Zgłoś
mausercap Re: co o Tym myślicę , hym? 17.03.12, 09:59 Myślę, że nie są jakoś specjalnie praktyczne, pewnie byłoby wiele problemów ze ściąganiem z tego długopisu. Jedna osoba z mojej klasa ma właśnie taki długopis i ani razu nie dała rady ściągać nie zauważona. Być może to przez jej brak talentu do ściągania lub przez to, że długopis jest niepraktyczny i nieprzydatny. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: co o Tym myślicę , hym? 17.03.12, 13:12 kiedyś używałam takich. niestety już takich nie ma u mnie w klepach. przydatne. jednak, musisz pisać ołówkiem, bo inaczej więcej z niego nie skorzystasz.. ; D Odpowiedz Link Zgłoś