Dodaj do ulubionych

Odpuścić sb :<

20.02.12, 00:36
Witajcie kotkowiczki. Od początku roku podoba mi się pewien chłopak. Sama nie wiem , ale mam już mały mętlik w głowie i chciałabym wiedzieć czy są jakieś sposoby na odpuszczenie sobie? Chodzi o to , że nie mam już ochoty siedzieć za przeproszeniem w tym gó...e. Wkurza mnie , bo to tak zwany ''kobieciarz''. Doradzicie mi jakoś? A może macie jakies posoby na ''odpuszczenie sobie'' ? Chciałabym przejść koło niego i totalnie nie zwrócić na niego uwagi. sad
Z góry wielkie dzięki kiss
PS.big_grinarujcie sb głupich komentarzy wink
Obserwuj wątek
    • yourbadream Re: Odpuścić sb :< 20.02.12, 09:14
      Bejb, musisz sobie nowy obiekt znaleźć albo nakręcić na coś.
      To nie jest takie łatwe. Chyba, że chcesz mieć na koncie kobieciarza.
    • mysterious69 Re: Odpuścić sb :< 20.02.12, 10:41
      Nie lubie takich chlopakow , tez tacy mi sie podobali .
      Moja metoda? To nie zwracanie na niego uwagi gdy jest blisko , nie gadanie o Nim, obczajanie innych kolesi, chodzic na imprezy i tam poznawac innych .
      I wymyslac jego wady, np .ze jest totalnie bez gustu , ze jest totalnym palantem itd .
    • nela_hh Re: Odpuścić sb :< 25.02.12, 14:43
      odpuścić chłopaka... ciężko , jeżeli na prawdę ci na nim zależało. Możesz próbować wyżej wymienionych rad, jednak najlepiej jest chyba "zastąpić". Gdyż wtedy o wiele łatwiej jest ci znaleźć w nim wady i odciąć się w pewien sposób od niego .
      • majson .. 26.02.12, 17:57
        znajdź sobie inny obiekt zainteresowania albo po prostu nie zwracaj na niego uwagi big_grin
        • rockowa941 Re: .. 26.02.12, 21:07
          jesli to kobieciarz i do tej pory nie zwrocil na cb uwagi to sb odpusc znajdziesz lepszy model ;DD
          • truskawaa13 Re: .. 26.02.12, 22:18
            No własnie moja przyjaciółka mówi , że on ciągle się na mnie gapi , ale potem zarywa do innych dziewczyn i to na moich oczach . To mnie własnie tak bardzo boli sad Ale dziękuje wam za rady ! Jesteście kochane wink serce kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka