Dodaj do ulubionych

Big Time Rush.

20.02.12, 13:57
Hej! Chciałabym się dowiedzieć ilu fanów chłopaków z Big Time Rush tutaj jest smile Wiem, że jest to niezbyt dobrze znany zespół w Polsce dlatego my, Polish Rushers chciałybyśmy go troszeczkę rozgłośnić big_grin Wiemy też, że ostatnio inny zespół - mianowicie One Direction jest w Polsce bardzo popularny. Big Time Rush ma właśnie trasę koncertową po Ameryce do której 24 lutego 1D dołączą wink Chciałabym poznać wasze opinie na ten temat wink
Poza tym jesli już lubicie i znacie Big Time Rush chciałabym żebyście odpowiedzieli mi na kilka pytań :

1. Ulubiony członek zespołu.
2. Ulubiona piosenka.
3. Ulubiony teledysk.
4. Ulubiony odcinek BTR tongue_out
5. Od kiedy interesujesz się Big Time Rush?
6. Gdzie pierwszy raz o nich usłyszałeś/łaś? ;D

Z góry wielkie dzieki ;D
jeszcze jedno, fani BTR! Jeśli posiadacie twittera, followujcie @karla14xx, będę wam wielce wdzięczna. xxx
Obserwuj wątek
    • olcissia_1998 Re: Big Time Rush. 20.02.12, 14:34
      Lubię ich. big_grin I brałam udział w filmiku do nich z piosenką "Invisible". tongue_out Ok, odpowiadam na pytania.
      1. Kiedyś był nim James, jednak obecnie jest to Carlos. smile
      2. Hmm...chyba "Boyfriend".
      3. Patrz wyżej ^.^.
      4. Z tym filmem "Całuj i mów", jak James był nadopiekuńczy, Carlos nie umiał znaleźć dziewczyny, Kendall rywalizował z Jo i jak Logan miał dylemat między nową, a Camille. tongue_out Końcówka najlepsza! big_grin
      5. Ok. 2 lata.
      6. Dowiedziałam się od nich, gdy na Nickelodeon reklamowali serial. big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka