Dodaj do ulubionych

napalony chłopak

28.02.12, 13:41
ostatni poznałam fajnego chłopaka, jest przystojny i wgl. Ale strasznie się napalił na mnie, tzn. ciągle gada o seksie i wgl. Ja mu mówie że jeżli się lepiej poznamy to może coś z tego bd, ale on tylko o jednym crying( co ja mam robić.? pisać dalej z nim czy zakończyć tą znajomość.?
Obserwuj wątek
    • truskawaa13 Re: napalony chłopak 28.02.12, 18:46
      Nie jestem specem od takiego czegoś i nie chce cię urazić , ale jeśli jest tak jak mówisz możliwe , że chłopak chce cię tylko wykorzystać .. Powodzenia dalej wink
      • mysterious69 Re: napalony chłopak 28.02.12, 18:53
        tez znalam takiego typa i to byl w dodatku facet mojej naj kumpeli , gadal bez skrupułów przy niej ze mną o seksie, czy mi moze zrobic minete i, lapal za tylek ,itd..
        Olalam go .
        odwalil sie w koncu..
        a pozniej sie okazalo ze przelecial moją kumpele a za 2 tygodnie z nią zerwał.

Twoj wybor
      • majkaxd123 Re: napalony chłopak 28.02.12, 18:55
        niewiem co cI poradzic.
        Ale wiem jedno jezeli on gada tylko o tym i o niczym wiecej to chce Cie tylko wykorzystac wiecpisz z nim ale dawaj mu do zrozumienia ze niejestes gotowa jeszcze nato to moze zrozumie pozdro
    • lollyana Re: napalony chłopak 28.02.12, 20:25
      Po co z nim jeszcze piszesz, skoro przeszkadza Ci jego zachowanie? Bo jest przystojny??
    • aswanka Re: napalony chłopak 28.02.12, 21:00
      Zablokuj go w kontaktach na każdym możliwym portalu.
    • xadax Re: napalony chłopak 28.02.12, 21:11
      zakoncz
    • charlotte__ Re: napalony chłopak 28.02.12, 21:40
      nie warto z nim podtrzymywać dłuższej znajomości.. mu tylko i wyłącznie zależy na wykorzystaniu Ciebie wink
    • verrley Re: napalony chłopak 28.02.12, 21:59
      Najwidoczniej chłopak myśli tylko o jednym.. Nie warto zawracać sobie kimś takim głowy..
    • hejkaa Re: napalony chłopak 29.02.12, 17:44
      Boże... zakończ jak najszybciej!
      • noicomipowiesz Re: napalony chłopak 29.02.12, 17:50
        zakończ to szybko. on pewnie chce Cię tylko wykorzystać.
    • mausercap Re: napalony chłopak 01.03.12, 18:25
      Wyru...! *-*
      • rockowa941 Re: napalony chłopak 01.03.12, 20:28
        o wow niezle napalony powiedz mu ze cb to na razie nie kreci i zeby tyle o tym nie gadal jesli nie poskutkuje to przestan z nim pisac
        • larrystylinson Re: napalony chłopak 01.03.12, 20:33
          bardzo mozliwe, ze chce sie z tb przespac, a potem sayonara. moja kolezanke niestety to spotkalo, wydawalo jej sie ze jej chlopak ja kocha, przespala sie z nim i on ja rzucil potem okazalo sie, ze mial wiele dziewczyn ktorym tak zrobil.
    • inbloom *______* 01.03.12, 20:33
      ja bym strzeliła .
    • mrucz Re: napalony chłopak 19.08.12, 01:23
      gdzie poznałaś tego chłopaka ? na facebooku czy na naszej klasie ?

...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka