nena228 01.03.12, 09:01 Jakie oglądacie seriale niekoniecznie dla młodzieży. Czy ktoś z was ogląda np.Spartakus;Blood and Sand alb Grey's Anatomy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrs.winchester Re: Seriale 01.03.12, 09:47 Hm.. nie wiem czy te seriale zaliczać do młodzieżowych ale ja oczywiście oglądam SUPERNATURAL Kayle XY American Horror Story J.A.G. Wojskowe Biuro Śledcze no i to chyba tyle... reszta to popularne już pamiętniki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Seriale 02.03.12, 17:30 ja nie oglądam tego typu seriali. raczej wolę obyczajowe, np M jak miłość albo W11 .. Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna14 Cóż ... 03.03.12, 11:00 Ja oglądałam True Blood (wiem,wiem nie powinnam) i Grimm .Zalicza się do nie dla młodzieży ? Odpowiedz Link Zgłoś
love1d Re: Seriale 08.03.12, 15:23 Ja lubie takie seriale jak : Pamiętniki Wampirów ,The Secret Circle i Glee polecem je każdemu Odpowiedz Link Zgłoś
selly38 Re: Seriale 08.03.12, 21:36 Ja właśnie lubię tylko te młodzieżowe, najlepiej je rozumiem. Moja kuzynka kiedyś mi poleciła "White Collar" (miała wtedy 19 lat). I oglądałam, ale nie wpadłam w zachwyt, bo to bardziej dla dorosłych. Ale kocham seriale młodzieżowe, takie jak "90210", "Pretty Little Liars", "The Secret Life Of The American Teenager", "Gossip Girl". Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Seriale 08.03.12, 21:41 Pretty Little Liars! wielbię! chciałabym zacząć oglądać The Secret Circle , True Blood i The Lying Game :3 Odpowiedz Link Zgłoś
missmovie Re: Seriale 09.03.12, 22:43 Kisdyś dawno, dawno temu One tree hill, teraz 90210 i Pretty Little Liars. Z komiediowych to uwielbiam Przyjaciół. A obyczajowe to Barwy szczęścia, kiedyś Brzydula, Magda M. Odpowiedz Link Zgłoś