Dodaj do ulubionych

Fryzury do szkoły

02.03.12, 18:56
Jak uczesane chodzicie do szkoły? W jakich fryzurkach czujecie się najlepiej??? Jeśli chodzi o mnie... ostatnio zaczęłam chodzić w rozpuszczonych włosach i mi nie przeszkadzająbig_grin Mało tego wydaje mi sie że rozpuszczone włosy wyglądają ładniej niż te upięte... A poza tym Włosy to najlepszy element kobiety i trzeba o nie nie tylko dbać ale także upinać tak, żeby ich nie uszkadzać a czasem trzeba się nimi pochwalićbig_grin
Obserwuj wątek
    • stokrotka002 Re: Fryzury do szkoły 02.03.12, 19:42
      Zwykle to w rozpuszczonych, czasem zrobie sobie kłosa ale to rzadkość
      • estrellaa Re: Fryzury do szkoły 02.03.12, 19:46
        rozpuszczone, kucyk, ewentualnie warkoczyk na bok
    • katsuumi_17 Re: Fryzury do szkoły 02.03.12, 19:56
      Ja od zawsze nosiłam rozpuszczone wink
      • sysiek4444 Re: Fryzury do szkoły 02.03.12, 21:35
        rozpuszczone, raz na jakiś czas kok, czy kłos..
        • chilling Re: Fryzury do szkoły 02.03.12, 22:44
          zazwyczaj rozpuszczone bo rano jestem zaspana ,wstaje jak najpóźniej i nie mam czasu. ale czasem robie sobie koka , kucyka, kłosa, czy warkocza.
          ogólnie żadnych wymyślnych fryzur nie wymyślam big_grin
        • agusia1211313 Re: Fryzury do szkoły 03.03.12, 19:48
          Rozpuszczoneserce moja mama się mnie czepia ale ja po prostu kocham rozpuszczone. Co poradzę, a zresztą mi w rozpuszczonych ładniejwink
    • lollyana Re: Fryzury do szkoły 02.03.12, 23:17
      Rozpuszczone
    • patrycja_2oo1 Re: Fryzury do szkoły 03.03.12, 17:15
      Ja chodzę w kucykach (luźnych) lub w warkoczu na bok ; )
      Ale na co dzień wolę rozpuszczone lub burza loków.
      Jeśli sytuacja tego wymaga rozpuszczam lub robię elegantszą fryzurę kiss
    • slodkagwiazda Re: Fryzury do szkoły 03.03.12, 17:21
      Ja do szkoły chodzę w rozpuszczonych, albo że jest gorąco to wtedy w kucyk się czeszę. smile
      • anja_ Re: Fryzury do szkoły 03.03.12, 19:31
        ja mam włosy trochę za ramiona. więc dużo nie wykombinuje. zazwyczaj mam rozpuszczone. czasem robię kok. kucyki są fu.
    • lady_cat Re: Fryzury do szkoły 03.03.12, 19:41
      rozpuszczone, zawsze.
    • saori Re: Fryzury do szkoły 03.03.12, 19:49
      właściwie to ciągle chodzę w rozpuszczonych, a nawet jak już je zwiążę to i tak nie wytrzymuję z nimi długo. xd
      • ashleyjestcool Re: Fryzury do szkoły 04.03.12, 12:39
        Warkocz, kitka , rozpuszczone, kok. smile
        • rockowa941 Re: Fryzury do szkoły 04.03.12, 12:54
          rozpuszczone w kitce lub jakis kok ladne upiete czasem 2 warkocze dobierane i w kok cos zeby ladnie wygladalo
    • jowi95 Re: Fryzury do szkoły 09.03.12, 16:08
      Przeważnie wysoki kucyk serce ,ale także lubię kok serce upięty na górze lub z tyłu,kłosek,warkocz z boku lub pofalowane po warkoczykach wink
    • russo_ Re: Fryzury do szkoły 10.03.12, 11:44
      ja chodze raczej w rozpuszczonych wlosach, czasem w koku, wysokim kucyku, to zalezy
    • inbloom *______* 12.03.12, 17:38
      rozpuszczone , albo taki luźny koczek big_grin
    • milusia22 Re: Fryzury do szkoły 18.03.12, 18:28
      rozpuszczone, kucyk z boku, jeden albo dwa kłosy smile zależy czy chce mi się jakoś specialnie czesać czy wolę zostawić je au naturelle
    • caterina97 Re: Fryzury do szkoły 31.03.12, 15:16
      kiedyś nie wyobrażałam sobie innej fryzury niż upięte włosy w kok lub kucyk. a teraz nienawidzę czegoś takiego. nie potrafiłabym tak iść do szkoły. kocham rozpuszczone włosy i nie preferuję niczego innego ;D
    • cukiereczek. _ 02.04.12, 12:26
      Przeważnie jakiś niedbale upięty kok, ale w rozpuszczonych czasem też.
    • just_smile Re: Fryzury do szkoły 03.04.12, 18:06
      Lepiej czuję się w upiętych włosach tongue_out
      • czekoladowa_me Re: Fryzury do szkoły 05.04.12, 14:11
        Ja czeszę się przeważnie w warkocza zwykłego, czasem dobieranego lub bardzo rzadko. ale się zdarza w kłosa, ale też w koka, czasami w kitkę wysoką smile, prawie nigdy nie rozpuszczam włosów, tylko jeżeli jest jakaś okazja np wesele czy coś takiego, ale lubię loki big_grin . Nie chodzę w rozpuszczonych włosach bo mam je za długie i plączą mi się wtedy strasznie i ciężko jest je rozczesać . uncertain
    • mysterious69 hmm.* 05.04.12, 14:19
      zazwyczaj nosze rozpuszczone, ale zdarza sie ze robie sobie dwa warkoczyki lub tapiruje , podnosze je do gory i pryskam lakierem .
    • kropeczka23 Re: Fryzury do szkoły 05.04.12, 23:26
      Jak jeszcze nie miałam grzywki to chodziłam różnie.. Raz w koku, raz rozpuszczone albo kitka.. Różnie. wink
      Teraz mam grzywkę i przeważnie noszę włosy rozpuszczone. smile Rzadko zdarzy się że mam upięte włosy.
    • renatka12 Re: Fryzury do szkoły 05.04.12, 23:29
      najczęściej kucyk i ładny kokkwiatserce
      czasem warkocz z boku rzadziej kłos - również z boku..
      rzadko rozpuszczone włosy bo przeszkadzają i się szybko "psują" czyli zaplątują .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka