Dodaj do ulubionych

łóżko pietrowe

10.03.12, 22:21
moi rodzice wymyślili że ja im mój młodszy brat (ma 2 lata) będziemy spać na łóżku piętrowym ( ja oczywiście na górze) i chciałam was zapytać czy łóżko piętrowe to dobry pomysł. mówiono mi też że na górze jest duszno i gorąco. a co wy myślicie o łóżkach piętrowych?
w góry dzięki kiss
Obserwuj wątek
    • chilling Re: łóżko pietrowe 10.03.12, 22:39
      myślę że to fajna sprawa, zawsze chciałam takie mieć :< . (przez jakiś czas miałam antresole to w sumie podobne bo też się na górze śpi).
      Ale nigdy nie miałam prawdziwego piętrowego, choć raz spałam na wyjeździe i wcale nie było duszno.. a to było LATO ! smile
      • jonasofanka Re: łóżko pietrowe 10.03.12, 22:45
        Mialam! Nie polecam. Jakoś 12 lat miałam ( może mniej) jak mi kupili i mi teraz zmienili ,bo wyrosłam : >
    • inbloom *______* 10.03.12, 22:55
      kiedyś spałam na piętrowym kiedy to dzieliłam pokój z bratem i było zajebiście big_grin
      • answer answer 23.03.12, 17:09
        Osobiście nigdy nie miałam takiego problem, bo mam własny pokój, ale moja przyjaciółka ma łóżko na antresoli < to podobnie, nie? > i jest git ;pp
        A ja chyba ze 2 razy na wycieczce szkolnej z Paśką < moją przyjaciółką > spałam, ja na górze, bo ona ma lęk wysokości i było nawet, nawet smile
    • hejkaa Re: łóżko pietrowe 10.03.12, 23:25
      Łóżko piętrowe - moje marzenie z dzieciństwa serce
      Nie raz spałam na takim łóżku, nie jest gorąco. Oczywiście zależy jeszcze od tego, jaki masz pokój. smile Można przecież lekko uchylić okno i będzie lepiej. wink
    • lollyana Re: łóżko pietrowe 10.03.12, 23:30
      Miałam kiedyś, jak spałam w jednym pokoju z siostrą. Nie było tak źle. Nie pamiętam by było mi duszno.
      • noicomipowiesz Re: łóżko pietrowe 11.03.12, 17:49
        duszno? nie. spałam na łóżku piętrowym na wakacjach i wcale nie było duszno, wręcz zajebiście big_grinsmile
        • rockowa941 Re: łóżko pietrowe 07.04.12, 11:00
          raczej nie jest duszno sproboj przespij sie u kolezanki ktora ma pietrowe i zobaczysz sama
    • mrucz Re: łóżko pietrowe 14.08.12, 10:29
      ja zawsze chciałam mieć łóżko piętrowe i oczywiście spać na górze big_grin
    • ann_rock heh 14.08.12, 11:09
      fajne jest piętrowe można robić z góry zjeżdżalnie z materaców big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka