g_o_s_i_a 11.03.12, 13:10 Czytacie już? Ja musiałam sobie kupić jak tylko zobaczyłam w Empiku. Pewnie bym nie kupowała, gdybym nie miała wcześniejszych części. Doszłam do 100 strony, jak na razie bomba. Kiedy ten Damon się odrodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_mimi094 Re: Pamiętniki Wampirów - Fantom 11.03.12, 13:22 nie czytałam, ale może zaczne jak narazie wole serial Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx :) 11.03.12, 13:54 Ja szczerze mówiąc utknęłam na czwartej księdze, nie wiem jakoś mnie to już nudzi- wszystko jest jakieś pokręcone i w dodatku wyczytałam że Damon umiera na końcu więc już wgl. mi się nie chce czytać.. Najbardziej podobał mi się tom 2 i 3 Odpowiedz Link Zgłoś
berry97 Re: Pamiętniki Wampirów - Fantom 17.03.12, 19:57 Ja miałam zamiar to kupić, ale raczej nie kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
hajdi60 Re: Pamiętniki Wampirów - Fantom 21.03.12, 18:15 Mnie strasznie to boli, ale nie miałam okazji jeszcze żadnej częsci przeczytać. Na razie tylko serial. Jestem pewna że książka jest lepsza, ale wciaż nie ma czasu! Odpowiedz Link Zgłoś