Dodaj do ulubionych

Chłopak-szara myszka czy szpaner

17.03.12, 20:11
winkJakich chłopaków lubicie ?
Szpanerów czy szare myszki , jak w temacie ?
Wszyscy w dzisiejszych czasach gadają o mega ciachach show - biznesu i tak dalej .
Każda chciałaby chodzić z dobrze ubranym przystojniakiem .
Moim zdaniem lepiej jest chodzić z kimś skromnym . taki jest zazwyczaj wartościowy , mimo że niektórzy mają to za obciach . co sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • karolcia4 Re: Chłopak-szara myszka czy szpaner 17.03.12, 20:45
      Szpaner . big_grin , ale żeby nie był za pewny siebie ;]
    • ladyy13 Re: Chłopak-szara myszka czy szpaner 17.03.12, 21:02
      chłopak fajnie ubrany i w ogóle to ok wink ale szpanerów wprost nienawidzę ! Grr.. działają mi na nerwy indifferent . Wyżej s*ają niż dupe mają ! Każdy tylko nie taki smirk
    • ewellin Re: Chłopak-szara myszka czy szpaner 17.03.12, 21:40
      Szpaner . big_grin , ale żeby nie był za pewny siebie ;] [2]
    • pauluskaaa Re: Chłopak-szara myszka czy szpaner 18.03.12, 09:51
      Ani szpaner,ani szara myszka. smile
      Przecież są faceci ,,pośredni''.Nie szpanują,żeby być fajnymi,ani nie są też ,,szarymi myszami.'' smile Jest mnóstwo facetów zabawnych,wyluzowanych i w ogóle sympatycznych.Takich lubię najbardziej. smile
      • mary_ m 18.03.12, 09:53
        Coś pomiędzy, nie popadajmy w skrajności.
        Ale jeśli już miałabym wybierać pomiędzy tymi dwoma typami to 'szara myszka'.
    • marsjanka115 x__x 18.03.12, 12:52
      nie wpadajmy ze skrajności w skrajnośc surprised
    • blondzia Re: Chłopak-szara myszka czy szpaner 20.03.12, 13:15
      Ani szara myszka ani szpaner tylko taki normalny wesoły,zabawny,mądry normalnie ubrany mniej więcej co modne itd
    • vanessa1807 Re: Chłopak-szara myszka czy szpaner 21.03.12, 20:00
      Hmmmuncertain wprost nienawidzę szpanerskich chłopków.Strasznie działają mi na nerwyangrySą bardzo pewni sb i wgl. Nie lubię też szarych myszek.. Mój chłopak musi być gdzieś pomiędzy.wink
    • vampire44 Re: Chłopak-szara myszka czy szpaner 22.03.12, 17:50
      Szczere, dla mnie to bez różnicy. Raz myślę, że ideał to niebieskooki szatyn otoczony aurą tajemnicy. Jednak gdy zbliżam się do innego chłopaka, którego wcześniej uważałam za wrednego przystojniaka z niebezpicznym błyskiem w oku, zmieniam zdanie. Pozory mylą. Ten, którego nazywałam "łamaczem serc", staje się najlepszym przjacielem, jakiego kiedykolwiek miałam. Jest zawsze otoczony grupką dziewczyn, bo po porostu lubią z nim gadać smile Nie mam co kłamac. Nidgy nie wiadomo, kto czeka nas na następnym kroku big_grin
    • stefffcia Re: Chłopak-szara myszka czy szpaner 22.03.12, 18:51
      Jeśli chłopak dba o swój ubiór - bardzo dobrze.
      Nie chcę wcale jakiegoś przebojowego chłopaka, ważne, żeby umiał zarówno zachowywać się poważnie, jak i od czasu do czasu zaszaleć smile
      Ważne, żeby przyciągnęło ludzi do siebie fizycznie, i żeby, co najważniejsze, charaktery pasowały wink

czasami ci ładni chłopcy są beznadziejni
      za to ci odrobinę brzydsi potrafią o wiele lepiej kochać, tyle powiem.

• emosusie Re: Chłopak-szara myszka czy szpaner 22.03.12, 19:33
      coś pomiędzy zdecydowaniewink
      • noicomipowiesz Re: Chłopak-szara myszka czy szpaner 23.03.12, 13:44
        szpaner? nie, nie lubię takich.
        szara myszka ? też chyba nie, bo są wstydliwi, ciężko do nich dotrzeć i wgl
        coś pomiędzy, po prostu normalny chłopak wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka