Dodaj do ulubionych

do dziewczyn .

25.03.12, 16:16
Hej kotkowiczki . mam do was pytanie , miałyście już chłopka ?
Bo ja nie ale chciałabym mieć , ale się boję sama nie wiem czego . ; d
Co według was mam zrobić ?
Obserwuj wątek
    • zjemciebie Re: do dziewczyn . 25.03.12, 17:04
      Już odpowiadam na Twoje pytania i mam nadzieję, że okażę się choć trochę pomocna...
      W całym moim życiu dotychczasowym miałam dopiero jednego chłopaka i jestem z nim do tej pory, co uważam za wielkie szczęście, gdyż jest naprawdę wspaniałym facetem... A co się tyczy Ciebie - nie powinnaś się bać związku, naprawdę! Oczywiście, jest ryzyko, że coś pójdzie nie tak, że nie będziecie do siebie pasować, że nie będziecie potrafili się dogadać, ale jeśli nie podejmiesz tego ryzyka, może Cię wiele ominąć... Tak naprawdę, grunt to poczekać na właściwy dla siebie czas i oczywiście właściwą osobę... Moja rada - nie rób niczego na siłę!
    • nickiminaj Re: do dziewczyn . 25.03.12, 17:50
      nie mialam i nie mam zamiaru miec
    • vikaa Re: do dziewczyn . 25.03.12, 18:13
      Wolę być singielką.piwo
      • noicomipowiesz Re: do dziewczyn . 27.03.12, 15:51
        nie miałam chłopaka. ale chciałabym mieć. tylko nie szukam go na siłę, po prostu czekam na kogoś kto mi wpadnie w oko. i tobie radze to samo. smile
        • koloorowa. Re: do dziewczyn . 28.03.12, 20:25
          ja miałam jednego. a co do ciebie to nie szukaj chłopaka bo musisz lub natychmiast chcesz! tak to nic nie da, poczekaj trochę, nadejdzie ten odpowiedni i jedyny wink
    • xadax Re: do dziewczyn . 09.04.12, 00:09
      tak miałam. musisz być sobą, wiadomo na początku będziesz zestresowana ale potem atmosfera sie rozluźnia i nie zrywaj po pierwszej kłótni wink
    • milka282 Re: do dziewczyn . 09.04.12, 17:34
      nie miałam, i jak na razie nie zamierzam : *
      ale Tobie życzę powodzenia! : *
    • naivegirl Re: do dziewczyn . 09.04.12, 21:19
      tsa, miałam kilku chłopaków. aktualnie jestem singielką i dobrze mi z tym.
    • lara12 :) 09.04.12, 22:06
      nic nie rób? ; )
      nie miałam nigdy chłopaka, bo ogółem pochodzę z małej miejscowości i po prostu nie ma nikogo ciekawego. sprawdziłam ; )
      nie musisz mieć przecież chłopaka na siłę. ale jak chcesz, to popytaj znajomych, rozejrzyj się po okolicy, nawet w Internecie : ) byle nie na siłę.
    • kropeczka23 Re: do dziewczyn . 09.04.12, 22:26
      Ja miałam, ale to nie było takie poważne. XD Raczej chwilowe zauroczenie.
    • hejkaa Re: do dziewczyn . 09.04.12, 22:33
      Ja też nie miałam. I w sumie czasami myślę, że chciałabym mieć, a czasem, że nie.
    • natala_nati do dziewczyn . 09.04.12, 22:37
      Cześć!
      Mam ten sam problem big_grin Tzn. nie że rozpaczliwie szukam czy coś po prostu czasem myślę że fajnie by było mieć do kogo się przytulić , wygadać big_grin
    • vampirekiss Re: Miałam i mam 10.04.12, 13:55
      Ja miałam i mam chłopaka serce
      Nie szukałam go, spotkaliśmy się raz na przystanku autobusowym, pogadaliśmy, wymieniliśmy się telefonami,potem były jakieś spotkania i spytał czy będę z nim chodzićkiss
      Jesteśmy parą już od 2 miesięcy...
    • mrucz Re: do dziewczyn . 16.08.12, 13:10
      miałam i nadal mam serce
    • monik4 Re: do dziewczyn . 16.08.12, 13:32
      tia miałam
    • kotkaevita15 Re: do dziewczyn . 16.08.12, 14:52
      Ja jeszcze nie, ale jakoś ostatnio mnie naszło i chcialabym mieć. wink)
      • darulka12l tak.. 16.08.12, 15:27
        miałam i żałuję tego jak niczego w życiu. okazał się taki chamem i prostakiem że na razie odechciało mi się związków. dam Ci jedną radę. nic na siłęsmile Powodzeniawinkserce
    • morelka227 Re: do dziewczyn . 16.08.12, 16:06
      Chcesz mieć chłopaka tak o? A może by się tak najpierw zakochać? -,- Skoro się boisz to widocznie jeszcze nie czas
      • bellzia Re: do dziewczyn . 19.08.12, 21:25
        Też nigdy nie miałam chłopaka i też się boję, haha. xd
    • hejkaa Re: do dziewczyn . 20.08.12, 15:34
      nie miałam i na razie nie mam zamiaru mieć. niczego się nie bój, lepiej poczekać i potem być z kimś kogo się naprawdę kocha niż z pierwszym lepszym, ' bo jest ładny '.
    • toskip Re: do dziewczyn . 20.08.12, 15:54
      ja nie szukałam, ale ostatnio mój przyjaciel wyznał mi miłość. i chce ze mną być, chłopaka jeszcze nie miałam ale z nim też raczej nie bd, bo... (jest wiele powodów tongue_out ) ale nie szukaj na siłe i jak jakiegoś fajnego znajdziesz to go nie osaczaj i 'nie wiś mu na ramieniu' bo to najprostrzy sposób na to jak go od siebie odstraszyć. życze powodzenia smile
    • miodowa Re: do dziewczyn . 20.08.12, 20:26
      Nie mam. crying I nie powiem, żeby to było super uczucie. Czasami chciałoby się kogoś przytulic, pocałowac itp. Ale też z drugiej strony życie łatwiejsze, bo nie musisz się ze wszystkiego tłumaczyc itp. Ale miałam chłopaka. To było jakieś nieporozumienie. wink
    • float Re: do dziewczyn . 21.08.12, 21:28
      Nie miałam , na razie nie mam takiej potrzeby , nie chcę .
      Hmm... poznaj kogoś , przełam się , zobacz jak to jest .
    • qlaudusia Re: do dziewczyn . 22.08.12, 17:33
      Nigdy nie miałam chłopaka, chciałabym ale nie byle jakiego. Tylko kogoś konkretnego...Nie wiem moze zagadaj do jakiegoś fajnego, zaprzyjaznij sie z nim , potem saamo sie przerodzi w miłosc
    • mrucz Re: do dziewczyn . 24.08.12, 18:42
      mam i to nic strasznego - wręcz przeciwnie smile
    • mania14 Re: do dziewczyn . 24.08.12, 23:08
      ogarnij się i przestań mnie denerwować uncertain
    • nicoole Mam i powiem Ci ze 31.08.12, 10:22
      nie ma sie co spieszyc bo milosc przychodzi sama
    • paulaa_xd Re: do dziewczyn . 31.08.12, 11:16
      Nie miałam big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka