Dodaj do ulubionych

Macie jakiegoś idola ?

28.03.12, 21:31
Moje koleżanki mają swoich idoli . powieszone plakaty w pokoju tapety na telefonie i w gl . Ja tak nie mam . Nie mam żadnego idola.
Też tak macie że za kimś tak szalejecie czy raczej nie ? jak tak to za kim ?
Obserwuj wątek
    • milusia22 Re: Macie jakiegoś idola ? 28.03.12, 21:46
      jak tak można żyć? jak można nie mieć idola? jakiego zespołu/wykonawcy słuchasz? ulubiony aktor/aktorka? ja mam dość długą listę takich osób
      • clio13 Re: Macie jakiegoś idola ? 28.03.12, 21:53
        milusia22 napisał(a):

> jak tak można żyć? jak można nie mieć idola? jakiego zespołu/wykonawcy słuchasz
        > ? ulubiony aktor/aktorka? ja mam dość długą listę takich osób

Mam takich . Ale nie mam tak że jak widzę go w telewizji lub słyszę jego piosenkę to krzyczę czy się podniecam . smile Nie mam tak . Nie wiem dlaczego .smile Lubie parę osób lubię o nich czytać czy oglądać z nimi filmy ale nie podniecam sie nimi .
        Jestem dziwna z tego powodu ? sciana
        • milusia22 Re: Macie jakiegoś idola ? 28.03.12, 21:58
          ja nie podniecam się. lubię kogoś bardzo to mam jego plakat, piosenki na komórce itd. dziwna nie jesteś. grunt, że jak napisałaś "Lubie parę osób lubię o nich czytać czy oglądać z nimi filmy" mi takie zachowanie z czasem przyszło, że najpierw miałam tak jak ty, a potem już zaliczałam się do grona największych fanek
          • biedronka983 Re: Macie jakiegoś idola ? 29.03.12, 14:35
            ja mam idola Justina Biebera. jestem wielką jego fanką, ale jeżeli Ty nie masz idola, nie znaczy,że jesteś dziwna. Każdy człowiek, rożni się i nie powinnaś się tym przejmować kiss
            • clio13 Re: Macie jakiegoś idola ? 29.03.12, 16:17
              biedronka983 napisał(a):

> ja mam idola Justina Biebera. jestem wielką jego fanką, ale jeżeli Ty nie masz
              > idola, nie znaczy,że jesteś dziwna. Każdy człowiek, rożni się i nie powinnaś si
              > ę tym przejmować kiss

Też go Lubie , no ale nie mam jego zdjęć i w gl .I jestem jedyną taką dziewczyną w moim towarzystwie i tak dziwnie sie czuje ze nie mam swojego idola .
              • jukaxd Re: Macie jakiegoś idola ? 30.03.12, 22:25
                Jasne selenę gomezsercesercesercekiss
    • charlotte__ Re: Macie jakiegoś idola ? 30.03.12, 22:51
      Jasne, że mam. Lisa i Jessica Origliasso, Lacey Sturm, Emma Watson.
    • damage Re: Macie jakiegoś idola ? 31.03.12, 22:29
      Natalię Kills serce
    • mandy_jonas Re: Macie jakiegoś idola ? 21.04.12, 16:15
      jak byłam młodsza kochałam jonasów przez ładnych parę lat. ale z takich rzeczy się wyrasta. słucham teraz wielu zespołów, ale zwracam uwagę głównie na muzykę, a nie obsesje na punkcie członków zespołu smile))
    • roksanaroxana MCR. 22.04.12, 16:45
      .
    • mysiuniaxpp nie mam . 25.04.12, 19:48
    • love1d Re: Macie jakiegoś idola ? 01.05.12, 15:36
      One Direction oczywiście tongue_out
      To że nie ma się idola nie oznacza że się jest dziwnym smile to normalne według mnie smile Czasem wydaje mi się że to ja jestem dziwna że mam taką jazdę na niektóre osoby tongue_out
    • rei_san Re: Macie jakiegoś idola ? 02.05.12, 12:16
      Uwielbiam Reitę z the GazettE, Ryosuke z Lolita23q, Satoshiego z Girugamesh i Hikaru z DshockUT : D (Moja "wielka czwórka", na pulpicie ich mam : DD
      A tak to jeszcze mój ulubiony gitarzysta - Hizaki z Versailles
      i mój ulubiony projektant - Mana-sama z Moi dix Mois.
    • ania1300 Re: Macie jakiegoś idola ? 03.05.12, 21:16
      Demi Lovato

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka