bieberek Wakacje ;D 12.04.12, 21:28 Wyjeżdżam do taty na miesiąc do Norwegii.. potem kuzynka do mnie przyjeżdża..większych planów chyba nie mam Pozdrawiam.bieberek Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Wakacje ;D 13.04.12, 17:18 Pod koniec lipca jade z rodzicami do Chorwacji na tydzień, a jeszcze przed Chorwacją to pewnie pojade jak co roku do cioci i babci, albo po Chorwacji, nie wiem. Obada się. : P Ale prawdopodobne, że mnie cały lipiec nie będzie w moim mieście, a sierpień to pewnie spędze na ciągłym wychodzeniu na plac i na zdjęcia, ale jak mówiłam. Obada się. : D Odpowiedz Link Zgłoś
regrett14 <3 <3 <3 <3 <3 14.04.12, 13:26 Wyjeżdżam od na Mazurkii, a potem do Egiptu z Nimm <3 <3 <3 <3 <3 <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kika00011 Re: Wakacje ;D 16.04.12, 15:24 Na pewno pojadę na Śląsk - do cioci i być może do Anglii, do brata ciotecznego. A bliżej, to również jest pewne, że do brata, który mieszka kilka km ode mnie. Niestety, w tym roku na pewno nie pojadę do Hiszpanii, a szkoda. Polecam - piękny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
lavenda12 Re: Wakacje ;D 16.04.12, 15:32 Ja wyjeżdżam na kolonie z moją najką i z rodzicami w jakieś fajne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Wakacje ;D 16.04.12, 15:50 Pewnie jak w tamtym roku znowu polecę to Turcji ale pewnie tym razem do innego hotelu. Chociaż jak odbije coś rodzicom to kto wie czy nie chcieliby tam wrócić ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kassieek Re: Wakacje ;D 16.04.12, 15:59 Ja mam juz palny na Wakacje. A jezeli chodzi gdzie jade to na trochę w góry i nad morze. Odpowiedz Link Zgłoś
demixxd Re: Wakacje ;D 16.04.12, 16:17 Do wakacji jeszcze trochę daleko, nie sądzisz ? ;> Ale chciałabym pojechać do babci i dziadka, którzy mieszkają w Niemczech, lecz niestety na wsi, a dziadek z pewnych przyczyn(choroba) już nie może prowadzić samochodu, więc bym się nudziła i nie mogłabym nic zwiedzać. Chyba, że pojechałabym do mojej cioci do Norwegii. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
corellka LLoret De Mar ♥. 16.04.12, 17:33 Tak, to tam gdzie pamietniki z wakacji. Jade z pracy taty, bo organizuja kolonie z dofinansowaniem a potem 2 miechy na stajni Odpowiedz Link Zgłoś
vikaa Re: Wakacje ;D 16.04.12, 17:36 Nie mam na razie planów. Właśnie postanowiłam się za to wziąć i pojechać do Wa-wy lub Gdańska, ale to plany... Odpowiedz Link Zgłoś
sheeranowa Re: Wakacje ;D 16.04.12, 18:03 Obóz filmowy w Murzasichlach, pewnie gdzieś z rodzicami, no i oczywiście jak najczęściej na rower ze znajomymi Odpowiedz Link Zgłoś
karolina100 :P 16.04.12, 18:37 Z tego co wiem to na Maderę do rodziny, do Włoch i prawdopodobnie na Majorkę i nad jezioro do kuzynki Odpowiedz Link Zgłoś
brenda1 Wakacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) 16.04.12, 18:48 Jadę do babci na wieś, potem będę się spotykać z przyjaciółmi, a na końcu jadę z rodzicami do Portugalii Odpowiedz Link Zgłoś
pokolorowana Londyn i Paryż <33 16.04.12, 19:34 Tak jak wyżej, Londyn i Paryż <333 Odpowiedz Link Zgłoś
bubaxd Re: Wakacje ;D 16.04.12, 20:05 Jadę do Niemiec, Borów Tucholskich i Lubina, a poza tym od czasu do czasu do Szczecina a reszta to siedzenie w domu :3. Odpowiedz Link Zgłoś
sivella Re: Wakacje ;D 16.04.12, 22:13 Przyjeżdżam do Polski, nad jeziorko na noc ze znajomymi, nad morze z koleżanką, do Francji, do rodziny do Niemiec i duuużo innych wypadów ;D wakacje się świetnie zapowiadają! Odpowiedz Link Zgłoś
nieogarnieta123 Re: Wakacje ;D 17.04.12, 13:54 Najpierw jade do babci na tydzien potem na 3 tygodnie do hiszpani potem na tydzien do cioci w tbg potem na 2 tygodnie do francji potem powrót do domu i do konca wakacji mge sie leniwic Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra_xxx Re: Wakacje ;D 17.04.12, 15:27 Ja tam mam juz plany. ;d Najpierw Majorka, potem do rodziny do Polski, a pod koniec kuzynka do mnie przyjezdza. Nie moge sie juz doczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Wakacje ;D 17.04.12, 15:49 wyjeżdzam za granice, dokladnie jeszcze nie wiem. Turcja czy cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś