Dodaj do ulubionych

Szczęście ?

15.04.12, 12:08
Co waszym zdaniem można nazwać szczęściem ? Czy są to drobne rzeczy czy posiadanie domu z ogrodem i basenem ?
Obserwuj wątek
    • chilling Re: Szczęście ? 15.04.12, 12:50
      w wikipedii piszą że szczęście jest emocją spowodowaną , doświadczeniami ocenianymi przez podmiot jako pozytywne. i ja sie z tym zgadzam , dla każdego szczęściem może być coś innego.
      dla jednego posiadanie samochodu , a dla innego posiadanie bliskiej osoby obok siebie.

• forgoodwoman Re: Szczęście ? 23.04.12, 14:01
        chilling napisał(a):

> w wikipedii piszą że szczęście jest emocją spowodowaną , doświadczeniami oce
        > nianymi przez podmiot jako pozytywne.
        i ja sie z tym zgadzam , dla każdego
        > szczęściem może być coś innego.
        > dla jednego posiadanie samochodu , a dla innego posiadanie bliskiej osoby obok
        > siebie.

A DLA INNEGO SAMO SZCZĘŚCIE JEST SZCZĘŚCIEM. PRZEPRASZAM. ZACHOWUJĘ SIĘ JAK CHAM.
        >
      • forgoodwoman Re: Szczęście ? 23.04.12, 14:02
        A DLA INNEGO SAMO SZCZĘŚCIE JEST SZCZĘŚCIEM. PRZEPRASZAM. ZACHOWUJĘ SIĘ JAK CHAM.
    • noicomipowiesz Re: Szczęście ? 15.04.12, 12:56
      hm. no wiesz... dom z basenem to też szczęście... ale są rzeczy ważniejsze niż to. bo można mieszkać w bloku i też być szczęśliwym big_grin myślę że do szczęścia są potrzebni ludzie. tzn. rodzice, którzy Cię kochają nad życie, przyjaciele którzy skoczyli by za tobą w ogień, żeby można im było zaufać... no i szczęście to też to, że jest się zdrowym, bo przecież tyle dzieci jest chorych, 3/4 swojego życia spędzają w szpitalach... tak na prawdę to każda mała rzecz może wywołać na twarzy uśmiech i jest się już szczęśliwym. aa... i jest takie powiedzenie.. "pieniądze szczęścia nie dają.." smile oczywiście, są one niezbędne, ale nie dajmy się zwariować smile
    • sijum +_+ 23.04.12, 19:51
      moje szczęście pojechało do Francji na dwa tygodnie z rodziną </3
    • inbloom *______* 23.04.12, 20:04
      szczęście=MCR+Kotkowe MCRmy :3
    • beemazzy Re: Szczęście ? 23.04.12, 20:26
      moje szczęście to on.
    • johankaka Re: Szczęście ? 23.04.12, 20:37
      Szczęście to jest jak masz radosną minę wink
    • bieberek Szczęście ? 23.04.12, 23:03
      zależy od osoby.
      Ale dla mnie raczej te mniejsze rzeczy .
      Przynajmniej uśmiech drugiej osoby,który ja wywołałam.
      Wielkie szczęście serce
      smile

Pozdrawiam,bieberek kiss
    • nutellla Szczęście ? 24.04.12, 01:41
      więc... MCR+Nirvana+kocyk+kakao+komputer= miłość.
    • roswell Re: Szczęście ? 27.04.12, 23:02
      Szczęście = miłość = dobro .
      Niby proste, logiczne, a takie trudne do zrobienia.
    • saori Re: Szczęście ? 29.04.12, 12:45
      Szczęście... jesteśmy zadowoleni z własnego życia, spełniamy swoje marzenia i dążymy do wyznaczonych celów. Bardzo ogólnie pisząc, tym właśnie jest dla mnie szczęście.
      • corellka Re: Szczęście ? 29.04.12, 14:07
        Dla mnie szczęście, może osiągnąć człowiek który spełnia swoje marzenia, nie ma problemów finansowych i materialnych, posiada kochających przyjaciół i rodzinę, pracę - dobrze płatną, wykształcenie, spokój...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka