polskalady 15.04.12, 15:26 kupiłam sobie długą białą koszulę, ale nie wiem z czym nosić i nie wiem jaka kurtka do niej pasuje ???? To jest ta koszula Tekst linka macie jakies pomysly z gory dzienkii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estera102 Re: dluga biala koszula ?? pomocyyy 15.04.12, 15:56 z prawej strony masz przykładowe stylizacje ... moim zdaniem taka koszula zawsze powinna być włożona. czy to w spodnie czy w spódniczkę. w sumie to jest dużo stylizacji w jakich by się sprawdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 19.04.12, 16:14 Tak na prawdę długa biała koszula to idealna baza dla wszystkiego co sobie wymarzysz - spódnice czy to ołówkowe czy to jakieś falbaniaste, albo ostatnio modne maxi (takie jak tutaj), kamizelki, marynarki, krawaty, wszystko zależnie od tego jaki efekt chcesz uzyskać. ladiesteaparty.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
dariija Re: dluga biala koszula ?? pomocyyy 19.04.12, 16:39 skórzane legginsy, bądź wzorzaste. ;dd wtedy czarna ramoneska będzie idealna bądź marynarka w kolorze (do czarnych legginsów) Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: dluga biala koszula ?? pomocyyy 19.04.12, 16:48 ja bym nosiła z podwiniętymi rękawami, wpuszczoną w spodnie, w szlufkach brązowy pasek-warkoczyk, może ze skórą albo parką. no i do spódnicy, wersja elegancka. generalnie biała koszula do wielu rzeczy wygląda fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
domciakowaxd Re: dluga biala koszula ?? pomocyyy 20.04.12, 17:26 moim zdaniem to powinna być włożona w spodnie lub spódniczkę < najlepiej jakieś ciemne . fajnie to wtedy oddaje > Odpowiedz Link Zgłoś
znam_ten_stan Re: dluga biala koszula ?? pomocyyy 22.04.12, 20:58 No, więc mam kilka propozycji : koszula + czarne legginsy + kolorowe trampki + kolorowy, rozpinany sweter w paski koszula + kolorowe jeansy + czarne lub białe baleriny + marynarka (czarna) lub szary sweter rozpinany koszula + zwykłe jeansy + brązowe buty + brązowy pasek w talii (można zamiat tego np. czarne buty + czarny pasek - tuu zupełna dowolność, byle w tym samym kolorze) Odpowiedz Link Zgłoś
colorova dluga biala koszula 26.04.12, 13:08 Ja swoją nosze do leginsów lub związuje ją w supła i wtedy jest krótsza modnieiurodnie.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladkaaa_ Re: dluga biala koszula ?? pomocyyy 15.05.12, 14:56 Tregginsy , rzymianki i Gitara Gra Odpowiedz Link Zgłoś