Dodaj do ulubionych

dluga biala koszula ?? pomocyyy

15.04.12, 15:26
kupiłam sobie długą białą koszulę, ale nie wiem z czym nosić i nie wiem jaka kurtka do niej pasuje ????
To jest ta koszula
Tekst linka

macie jakies pomysly smile z gory dzienkii
Obserwuj wątek
    • estera102 Re: dluga biala koszula ?? pomocyyy 15.04.12, 15:56
      z prawej strony masz przykładowe stylizacje ...
      moim zdaniem taka koszula zawsze powinna być włożona. czy to w spodnie czy w spódniczkę. w sumie to jest dużo stylizacji w jakich by się sprawdziła.
    • polskalady Re: dluga biala koszula ?? pomocyyy 15.04.12, 17:11
      ods.
    • polskalady tuuuuuuuuuuuuuuuuu 18.04.12, 22:53
      jest tu ktos
    • mweezy . 19.04.12, 16:14
      Tak na prawdę długa biała koszula to idealna baza dla wszystkiego co sobie wymarzysz - spódnice czy to ołówkowe czy to jakieś falbaniaste, albo ostatnio modne maxi (takie jak tutaj), kamizelki, marynarki, krawaty, wszystko zależnie od tego jaki efekt chcesz uzyskać.

ladiesteaparty.blogspot.com/
    • dariija Re: dluga biala koszula ?? pomocyyy 19.04.12, 16:39
      skórzane legginsy, bądź wzorzaste. ;dd wtedy czarna ramoneska będzie idealna bądź marynarka w kolorze (do czarnych legginsów)
    • beemazzy Re: dluga biala koszula ?? pomocyyy 19.04.12, 16:48
      ja bym nosiła z podwiniętymi rękawami, wpuszczoną w spodnie, w szlufkach brązowy pasek-warkoczyk, może ze skórą albo parką. no i do spódnicy, wersja elegancka. generalnie biała koszula do wielu rzeczy wygląda fajnie.
    • domciakowaxd Re: dluga biala koszula ?? pomocyyy 20.04.12, 17:26
      moim zdaniem to powinna być włożona w spodnie lub spódniczkę < najlepiej jakieś ciemne . fajnie to wtedy oddaje >
    • znam_ten_stan Re: dluga biala koszula ?? pomocyyy 22.04.12, 20:58
      No, więc mam kilka propozycji :
      koszula + czarne legginsy + kolorowe trampki + kolorowy, rozpinany sweter w paski

koszula + kolorowe jeansy + czarne lub białe baleriny + marynarka (czarna) lub szary sweter rozpinany

koszula + zwykłe jeansy + brązowe buty + brązowy pasek w talii (można zamiat tego np. czarne buty + czarny pasek - tuu zupełna dowolność, byle w tym samym kolorze)
    • polskalady Re: dluga biala koszula ?? pomocyyy 25.04.12, 23:50
      ods.
    • colorova dluga biala koszula 26.04.12, 13:08
      Ja swoją nosze do leginsów lub związuje ją w supła i wtedy jest krótsza smile

modnieiurodnie.blogspot.com/
    • czekoladkaaa_ Re: dluga biala koszula ?? pomocyyy 15.05.12, 14:56
      Tregginsy , rzymianki i Gitara Gra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka