Dodaj do ulubionych

Wiecie kim jesteście?

21.04.12, 20:18
Tak jak w temacie.. Wiecie co chcecie robić , kim tak naprawdę jesteście?
Bo ja pozatym jak się nazywam nie wiem nic..uncertain
Mam wrażenie , że są dwie mnie jestem grzeczna i krzykliwa, romantyczka i rozważna , lubie być wśród ludzi i jestem zamknięta..czasami ma wrażenie, że nie pochodze z tego świata.. jak patrze na innych to mam wrażenie, że tu nie pasuje...
A wy?
PS : Lubie iść pod prąd i mi to nie przeszkadza..tongue_out
Obserwuj wątek
    • cotton.caandyy. Re: Wiecie kim jesteście? 21.04.12, 20:47
      Nie wiem co chcę w życiu robić. Mało wiem o sobie.

Ale wiem na pewno jedno - jestem szczęśliwa. I to mi teraz wystarczy.
    • tenshikiryuu Re: Wiecie kim jesteście? 21.04.12, 20:56
      Wiem kim jestem - przede wszystkim często się mylę. Tak więc prawdopodobnym jest, że tak naprawde wcale nie wiem, kim jestem wink
    • never_ Re: Wiecie kim jesteście? 21.04.12, 21:11
      wiem kim jestem, nie wiem czego chcę.
    • mweezy . 26.04.12, 22:58
      Wiem coraz lepiej i bardzo się z tego cieszę.
    • be_my_dream_xde Re: Wiecie kim jesteście? 06.05.12, 08:48
      mam dokładnie tak samo jak ty..
      przy najbliższych jestem odważna, wariatka, ale jak jest dużo nowych ludzi to po prostu jestem zupełnie inną osobą, cichą i nieśmiałą..jaka jestem? nie mam pojęcia..crying
      • noicomipowiesz Re: Wiecie kim jesteście? 08.05.12, 14:50
        Ja ma tak jak Ty. Z jednej strony wesoła, z drugiej trochę smutna, poważna. Nie wiem jeszcze kim jestem. Mam nadzieję że to się zmieni.
        • malina7 Re: Wiecie kim jesteście? 16.05.12, 19:08
          Jak tak myślę nad odpowiedzią to nie mam zielonego pojęcia. To znaczy wiem jaka chciałabym być i jak zmienny mam nastrój, ale to mi w cale nie pomaga w odpowiedzi. Czuje jedank, że to się powoli zmienia..mam nadzieje, że w końcu będę wiedziała i Wam też tego życzę wink
    • josephine_ j. 23.05.12, 10:17
      Z jednej strony patrząc to wiem , że jestem istotą ludzką mieszkającą na tej szarej planecie . Z drugiej strony zgadzam się z tobą . Jeszcze minęło za mało czasu . Jeszcze nie teraz ...
    • marsjanka115 x__x 24.05.12, 20:21
      ja jestem z marsa więc rozumiem cię.
      też tu nie pasuję.
    • wilkolak Re: Wiecie kim jesteście? 28.05.12, 14:26
      wiem kim jestem i w miarę czego chcę
    • sexous Re: Wiecie kim jesteście? 28.05.12, 15:53
      Nie wiem sama. Mam czasem różne humorki. Myśle ze czasem jestem tutaj nikomu nie potrzebna.
      • limka Re: Wiecie kim jesteście? 28.05.12, 16:59
        Mam wrażenie, że dzielę się dwie osoby. Inna jestem przy rodzinie i przyjaciołach lub dobrych znajomych, a inna przy osobach, które słabo znam. I nie, wcale nie udaję kogoś innego. Po prostu wtedy jestem nieśmiała i chociaż staram się dużo odzywać i być sobą, to ludzie mówią mi, że i tak bardzo widać moją nieśmiałość. Bardziej zmienić jej nie umiem.
        A w towarzystwie przyjaciół jestem totalnie ześwirowana i robię największe odpały, uwielbiam to.

Natomiast czego chcę w życiu, to wiem, większy problem, czy uda mi się do tego wszystkiego dojść i to osiągnąć.
    • pusiooooo Re: Wiecie kim jesteście? 28.05.12, 18:31
      Ja mam podobnie...
      Niby jestem w towarzystwie, ale tak jakby osobno. Czuję się dziwnie uncertain Coraz częściej jestem załamana światem. Mam przyjaciół, ale ostatnio źle się czuję w ich obecności... sad
      A ogólnie to romantyczka i śmieszka ze mnie olbrzymia big_grin
    • synthia. Re: Wiecie kim jesteście? 28.05.12, 21:12
      Wiem kim jestem i co jestem warta. I chyba wiem co chcę robić w życiu...
    • kika. wtf ? o.o 29.05.12, 13:42
      czy wiem kim jestem !? wtf. no normalnie.. jestem osobą, człowiekiem, dziewczyną, nastolatkiem ! ku**a ! jakiej odpowiedzi sie spodziewałaś !? o.O
    • seven.seas I don't know 31.05.12, 16:22
      Czasem ciężko mi zrozumieć samą siebie ;P .
      Jestem : Wrażliwa , łatwo się wzruszam , jestem opiekuńcza i pomocna
      Jestem : Zazdrosna , zawistna , konkretna , poważna , chłodna i bezpośrednia
      Kocham : Życie , zwierzęta , ludzki organizm
      Nie przepadam : Za ludźmi
      W szkole : Poważna , trzymająca się na uboczu i wyróżniająca się nie tylko ubiorem .
      Kulturalna aż nad to
      W domu : Zbyt dziecinna , szybko się ekscytuję i cieszę , jestem jak wulkan i huragan ;P.
      W szkole i w domu : Choroambitna i , nieskromnie - pracowita wink.

Najważniejszą na dziś rzeczą jest rodzina i nauka .
      Przyjaźni prawdziwej jeszcze nie doznałam .
      Ale wiem , że tzw. przez większość "kumple" kiedyś cię mogą zostawić,a to co masz w łebku zostanie ci na całe życie big_grin
    • aleksandra25 Re: Wiecie kim jesteście? 08.06.12, 13:26
      nie wiem, mnie nikt nie rozgryzie, nawet ja
      • roxy11 Re: Wiecie kim jesteście? 08.06.12, 17:23
        do niedawna miałam wrażenie, że wiem. wiem, kim jestem, jaki mam charakter.
        ale ta pewność gdzieś się ulotniła. i nie mam bladego pojęcia, jak ją przywrócić.
    • inbloom *______* 08.06.12, 18:36
      Nie pasuję tu.Codziennie wstaję i jestem świadoma tego,że osoby bardzo mi potrzebne są za daleko.
    • damage Re: Wiecie kim jesteście? 08.06.12, 19:25
      Ja mam identycznie. W domu krzykliwa, pewna siebie a np. w szkole cichutka, nieśmiała o.O Dziwne to trochę <ściana>
    • finesse 19.06.12, 09:09
      Ja cały czas poszukuję siebie, mam dopiero piętnaście lat smile
    • wampire13 Re: Wiecie kim jesteście? 19.06.12, 12:42
      Mam podbnie jak ty....

Też nie wiem, kim jestem. Czasami mam momenty, że myślę, że wiem o sobie wszystko, że już wiem jaka jestem. Jednak wtedy zawsze pojawia się coś, co te stwierdzienie psuje...
      • kotek.bieberka Re: Wiecie kim jesteście? 14.08.12, 01:17
        Hm..jestem optymistką, mam 14 lat, staram się zmieniać z charakteru i wyglądu, nie wiem czego chce od życia. Ale wiem jedno, kocham mode, fotografie, moją rodzine, mojego psa i osoby, na których mi zależy ; )
    • mrucz Re: Wiecie kim jesteście? 14.08.12, 12:25
      jestem człowiekiem, tak to wiem na pewno. co chcę robić w życiu ? okaże się po szkole średniej i po studiach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka