ciasteczko961 Moja mała paranoja 16.05.12, 22:12 Zawsze jak wchodzę do sklepu to muszę się powstrzymywać żeby nic nie kupić , kocham mangę,anime i rysowanie ,z empiku mogę praktycznie wychodzić. Dlatego ustaliłam sobie że będę chodziła na miasto tylko raz w miesiącu ,ewentualnie jeżeli czegoś bardzo potrzebuję(i tak znoszę dużo niepotrzebnych rzeczy). Tak po za tym jeżeli robisz se takie ograniczenia to zakupy są o wiele atrakcyjniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: Wasze małe paranoje 17.05.12, 11:24 mam tysiące błyszczyków do ust i lakierów do paznokci. nie wyjdę z kosmetycznego bez obejrzenia (czasem kupienia) jakiegoś błyszczyka czy lakieru. czekolada tylko milka-inne już tak bardzo mi nie smakują, prostuję włosy tak często jak mogę bo nie lubię kiedy mam kręcone, potrafię spędzić parę godzin na Twitterze nie robiąc nic. od lektur szkolnych trzymam się z daleka, jednak nie przeszkadza mi to w czasie kiedy powinnam czytać lekturę przeczytać paru innych książek. kocham czytanie i zapach nowych książek. jestem sentymentalna i nie potrafię usunąć starych sms'ów, piosenek, których już nie słucham czy zdjęć gwiazd, których już nie lubię. kupię każdą gazetę jeśli na okładce pojawi się mój ulubiony zespół/aktor/aktorka/solista/film i pewnie jeszcze wiele wiele więcej Odpowiedz Link Zgłoś
paulla14 Re: Wasze małe paranoje 17.05.12, 14:12 Mam świra na punkcie zdrowego życia. Wiecie o co chodzi. Wegetarianizm, jogging i takie tam a do tego jeszcze różne akcje dla zwierząt czy środowiska. Banalne? Nie dla mnie. A to wszystko dzięki jednej osobie i dziękuję jej za to. Coś jeszcze? woda, zawsze muszę mieć małą butelkę przy sobie oraz krem do rąk. No i mam hopla na punkcie włosów ;] Odpowiedz Link Zgłoś
wyderkaxd Re: Wasze małe paranoje 17.05.12, 17:10 ja mam małą paranoję na punkcie mycia rąk. a szczególnie w szkole. i często gadam na temat wyrzucania butelek bez zakrętek Odpowiedz Link Zgłoś
mileysue Re: Wasze małe paranoje 18.05.12, 09:15 rosnandi napisał(a): Też mam świra na punkcie kremu!!! tylko że bardziej balsamu no i jeszcze uwielbiam włosy i perukii...nie wiem czemu, ale są genialne... > Hej kociaki! > Ostatnio oglądałam na TLC program "Moje paranoje" i zaczęło mnie zastanawiać, c > zy wy też macie swoje małe uzależnienia od małych rzeczy? Ja np. uzależniona je > stem od mocnej kawy. Piję co najmniej 3 dziennie, mam świra na punkcie kremów d > o rąk, oraz piór do pisania. A wy? > > Jeśli było to wiecie co robić ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
jogobellka Re: Wasze małe paranoje 18.05.12, 14:14 Nie mam. no może na punkcie gumy do żucia. w ciągu jednego dnia mogę wyrzuć z 3 gumy, ale nie opakowania.xd Odpowiedz Link Zgłoś
chilling Re: Wasze małe paranoje 18.05.12, 21:16 kiedyś musiałam cały czas miec jakieś nowe gazety, choć nawet ich wszystkich nie czytałam O.o teraz to w sumie : -musze mieć kase schowaną na czarną godzinę, choć wiem że nigdy jej nie wydam. gdy kończy mi się kasa w portfelu , nigdy nie biore tej schowanej i mnie to wkurza ale nie moge inaczej -.- -rzadko chodze w moich najładniejszych ubraniach bo mi ich szkoda Oo -często boje się że z czymś nie zdąże ;/ ( np nauka oczywiscie biore się za nia w ostatniej chwili i zamiast się uczyć powtarzam sobie "cholera nie zdążę ") - ruszam nogą : taki mój tik ostatnio coraz częściej -dbam o różne swoje rzeczy przesadnie -często kupuje takie rzeczy jak np zeszyty itp i potem ich nie używam ;/ mam wiele innych ale są takie dziwne że lepiej o nich nie mówić .. Odpowiedz Link Zgłoś
chilling Re: Wasze małe paranoje 18.05.12, 21:38 + deszcz to moja lubiona pogoda, lubie chodzić wtedy na spacery i wgl zapach nowych książek często jak śpie to mam faze że z czegos spadam bądz ruszam nogami jakbym jeździła na rowerze, bo mi sie to śni Oo Odpowiedz Link Zgłoś
bubblepop Re: Wasze małe paranoje 20.05.12, 18:16 Gryzę gumkę albo ołówek kiedy mam sprawdzian, obgryzam paznokcie gdy się stresuję, rysuję na marginesie (ale nie na zeszytach do szkoły), gryzę zakręconą butelkę (plastikową oczywiście), a potem piję z tej dziury... I'm so weird O.o Odpowiedz Link Zgłoś
mrucz Re: Wasze małe paranoje 17.08.12, 00:02 nieee, raczej nie mam żadnej paranoi. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka234 Re: Wasze małe paranoje 23.08.12, 19:58 No... Ja też mam paranoje. Jestem uzależniona od różnych dziwnych rytuałów, które wykonuje w każdy piątek.nie, taki tam żarcik. zawsze muszę mieć idealnie pościelone łóżko i wszystko mam idealnie ułożone, porządek konieczność.Haha, to też taki bardzo śmieszny żarcik. Nienawidzę sprzątać.aleee... KOCHAM HERBATĘ !! codziennie robię sobie ok. 8 Odpowiedz Link Zgłoś
kirikara Re: Wasze małe paranoje 09.12.12, 14:29 Jeśli ktoś do kogo dzwonię nie odbiera telefonu, to od razu myślę, że nie żyje -.- . Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: Wasze małe paranoje 15.12.12, 15:27 Od słodkości, nie ma dnia, abym nie zjadła nic słodkiego. *,* Odpowiedz Link Zgłoś
lelia Re: Wasze małe paranoje 17.12.12, 16:30 Codziennie wieczorem muszę przeczytać przynajmniej kilka stron książki leżąc w wannie. Nigdy nie zjem czegoś bez serwetki, chusteczki etc. Nie przejdę koło kota obojętnie. Zawsze muszę go pogłaskać, choćbym miała za nim biec. Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia01 Re: Wasze małe paranoje 31.12.12, 13:55 Ja chyba niestety uzależniona jestem głównie od słodyczy . Lubię też fajne kosmetyki, ciuchy, dobrą herbatę i książki Odpowiedz Link Zgłoś