Dodaj do ulubionych

Pierwszy raz ..

03.05.12, 22:55
Witajcie ; *

Całowaliście się już kiedyś ?
Bo ja nie.. A jaki był wasz pierwszy raz ? Gdzie to było ?
Jakie wrażenia ? Przyjemne to jest ?
Odpowiadajcie <3 !
Obserwuj wątek
    • malinovax33 Re: Pierwszy raz .. 03.05.12, 23:07
      Tak, całowałam się parę razy wink Pierwszy raz miałam fatalny, ponieważ całowałam się w samochodzie, gdzie było ciasno i gorąco, z kompletnie pijanym kolegą. W sumie to nie wiem czy to się liczy, bo pocałunek trwał jakieś 4-5 sekund. Krótko, bo kiedy ogarnęłam co się tak właściwie dzieje, to odrazu to przerwałam ;D Mimo wszystko jest to całkiem przyjemne. wink
      • noicomipowiesz Re: Pierwszy raz .. 05.05.12, 12:30
        ja jeszcze nie.
    • mysiuniaxpp Re: Pierwszy raz .. 05.05.12, 23:04
      tak. było to w moim domu, dokładnie w moim pokoju. ogólnie to na początku jak jeszcze się nie całowałam uważałam, że jest to obleśne i wgl, ale jest to całkiem przyjemne i wcale nie jest takie jak mówią o tym niektórzy. wink w sumie było miło, tylko jak na mój ' pierwszy raz ' to trochę z nieodpowiednim chłopakiem i jeszcze z zaskoczenia mnie wziął.. ach, ale było minęło. fajne czasy. ;dd.
      • corellka Re: Pierwszy raz .. 06.05.12, 03:47
        Z racji tego że nie miałam chłopaka to nie uznaje że moje pocałunki w prawdzie i wyzwaniu były "prawdziwe". Z reszta, z 1000 razy dawałam tak chlopaką buziaki, kiedy przyjęłam prawdziwe wyzwanie śmiałam sie jak cholera, w ogóle nie miałam pojęcia o co chodzi, miałam swoje dziwne wyobrażenia i to pedzej było wylizanie mordy przez mojego "partnera" a nie pocałunek, bo ze śmiechu zamkłam usta, ale spoko big_grin
    • mweezy . 07.05.12, 21:47
      Całowanie się jest przyjemne, tyle ode mnie :d

ladiesteaparty.blogspot.com/
    • kitty002 Re: Pierwszy raz .. 07.05.12, 22:43
      Mam czas wink Jak dla mnie to nie jest najważniejsze smile
    • jamxx Re: Pierwszy raz .. 08.05.12, 17:14
      Nigdy nie uważałam pierwszego pocałunku za coś "magicznego". Nic specjalnego.

Ja swój pierwszy przeżyłam jakiś rok temu. Z kolesiem którego znałam od 3 godzin może big_grin Nikt nie powiedział, że jestem normalna...
      Nie żałuję niczego, ale z racji na jego... osobowość, wolałabym żeby to było z kim innym.
      • jamxx Re: Pierwszy raz .. 09.05.12, 21:48
        Ale całować się lubię big_grin
    • psycho_ Re: Pierwszy raz .. 09.05.12, 20:26
      nie...
    • swiiitasna Mam seksowne pięty. 09.05.12, 20:44
      No.
    • dariija Re: Pierwszy raz .. 09.05.12, 21:05
      tak, na imprezie ;> całkiem spooko. ;d
      • truskawaa13 Re: Pierwszy raz .. 12.05.12, 15:42
        Nigdy się nie całowałam, ale też jestem ciekawa wink
    • mesajahforever Re: Pierwszy raz .. 12.05.12, 19:08
      Hmm normalnie big_grin