Dodaj do ulubionych

Pobyt w sanatorium

13.05.12, 16:40
Cześć. big_grin
Na pewno ktoś z Was był kiedyś w sanatorium, no a ja mam właśnie taki problem że muszę tam jechać w wakacje i zastanawiam się jak jest w takich uzdrowiskach ?
Obawiam się że będzie to dla mnie koszmar ponieważ będzie nudno itp. A najgorsze jest to że sanatorium od razu kojarzy mi się z emerytami i wydaje mi się że tylko ich można tam spotkać tongue_out
No więc podzielcie się wrażeniami jak było w sanatorium ?? I może dajcie jakieś rady co koniecznie ze sobą zabrać, byłabym naprawdę wdzięczna smile
Obserwuj wątek
    • charlotte__ Re: Pobyt w sanatorium 13.05.12, 16:46
      Jeszcze nigdy nie byłam w sanatorium, więc niestety Ci nie pomogę wink Wiesz, to chyba zależy do jakiego jedziesz. Bo w niektórych możesz spotkać samych emerytów, a zaś w innych jest też młodzież. Po prostu poczytaj o danym sanatorium i jeśli nie będzie żadnej informacji to po prostu napisz e-maila i się zapytaj big_grin
    • lovewampires Re: Pobyt w sanatorium 13.05.12, 20:49
      Ja byłam w sanatorium . Tak było bardzo fajnie . : )
      Nie masz się niczego obawiać . tylko czasaami będziesz chodziła na zabiegi ale to nic strasznego . : )
    • hejkaa Re: Pobyt w sanatorium 16.05.12, 14:24
      Są oddzielne (przynajmniej w większości uzdrowisk) sanatoria dla np. młodzieży i ludzi starszych. Na pewno trafisz do tego z młodzieżą. Może przydzielą Cię do pokoju z jakąś dziewczyną albo kilkoma osobami, nie wiem jak jest gdzie, bo ja byłam tylko 2 razy.. Tam nie jest nudno, przedpołudnie to zabiegi potem jakiś obiad, znowu zabiegi i wracasz masz jakiś czas wolny, kolacja i np. jakieś wyjście gdzieś lub świetlica. big_grin Zobaczysz, będzie fajnie! wink
      • mysterious0 Re: Odświeżam 22.05.12, 17:44
        ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka