Dodaj do ulubionych

Spanie z kolegą

19.05.12, 14:27
Co sądzicie o spaniu z kolegą w jednym łóżku? Nie chodzi mi tu o podteksty seksualne. Np nocleg po imprezie jak nie ma sie czym wrócić do domu
Obserwuj wątek
    • roxxxy Re: Spanie z kolegą 19.05.12, 14:59
      każdy człowiek i tak zobaczy w tym podtekst seksualny xD
    • josephine_ Re: Spanie z kolegą 19.05.12, 15:21
      Eeem ... cóż , ja bym raczej tak nie zrobiła . ; / Po prosu mam brak zaufania .
    • riri48 Re: Spanie z kolegą 19.05.12, 16:06
      Temat dla każdego ma w sobie podtekst seksualny. Ja bym tego nie zrobiła bo... zbyt dobrze ich znam
      • magdziak2204 Re: Spanie z kolegą 19.05.12, 16:46
        Z kolegą to przecież nic złego. Ja po wczorajszej imprezie spałam w hotelu w 5os pokoju z czterema innymi chłopakami i żyję. Jeśli zadaje się z odpowiednimi ludźmi nie trzeba się bać, że ktoś się do Was dobierze, amen.
        • sandy Re: Spanie z kolegą 19.05.12, 17:30
          chodziło mi o spanie z osobą którą się zna smile nie chodzi mi o to czy byście się bały tylko o to czy uważacie to za stosowne czy raczej za nie szanowanie się bo i takie opinie słyszałam
        • wybitna Re: Spanie z kolegą 16.07.12, 15:18
          Ja spałam już wiele razy z kumplami, ale oddzielał nas kilometr poduszek... Aż taka to ja nie jestem. Zbyt dobrze ich znam
    • lady_cat . 19.05.12, 18:47
      Jeśli dla Ciebie i dla Niego będzie to bez znaczenia, czy akurat śpi z Tobą, czy z kimś innym i nie będzie w tym żadnym podtekstów seksualnych, to dlaczego nie?

Ale chyba jest możliwe do zrealizowania, aby dziewczynki spały z dziewcyznkami a chłopcy z chłopcami. ; 3
      • ginger_ Zgadzam się z cat_lady. Przecież to nic złego 20.05.12, 14:42
        Jeżeli mu nie ufasz
    • rei_san Re: Spanie z kolegą 25.05.12, 20:48
      Oj tam oj tam, nic by się nie stało i nie jest to nic nadzwyczajnego xD Ludzie tylko lubią robić szum z byle czego, bo im rewelacji brakuje i im się nudzi. xd
      • sandy Re: Spanie z kolegą 28.05.12, 20:48
        Ale lubię do niektórych się przytulić lub włożyć nogi między ich nogi jak mi zimno
    • finesse cóż? ♥ 17.06.12, 16:46
      Kochanie, spanie z kolegą bez podtekstów seksualnych jest absolutnie w porządku, dopóki oboje macie mniej niż trzynaście lat...

Być może dla Ciebie będzie to zwykłe spanie, ale nawet nie wiesz jak chłopcy reagują na takie zdarzenia...
      • sandy Re: cóż? ♥ 18.06.12, 20:25
        Wiesz akurat ten kolega traktuje to normalnie smile ja ma 24 lata a ja 21 smile
        • finesse Re: cóż? ♥ 19.06.12, 08:53
          uhuhuh, wybacz, myślałam, że jesteś nastolatką w okresie dojrzewania smile
    • emmaj660 Re: Spanie z kolegą 18.06.12, 20:44
      nie radzę!! bo faceci to jeszcze dziecinni i nie wiadomo co sobie pomyślą
    • temptation Re: Spanie z kolegą 05.07.12, 23:52
      to nic złego tongue_out
    • wilkolak Re: Spanie z kolegą 08.07.12, 19:09
      Ja pałam kilka razy i to nic złego
    • meredith. Re: Spanie z kolegą 08.07.12, 19:30
      myślę, że nie ma żadnych przeciwwskazań. ja tak spałam z kolegą i było okej, żadnych podtekstów.
    • cintiaa Re: Spanie z kolegą 08.07.12, 19:52
      Moim zdaniem dziewczynie nie wypada spać w jednym łóżku z "kolegą", gdyby to był chłopak to rozumiem jednak moim zdaniem dziewczyna powinna unikać takich zdarzeń gdyż nie każdy rozumie, że to kolega i mogą zmienić o Tobie zdanie ponieważ ludzie są jacy są.

To jest oczywiście tylko wyłącznie tylko moje zdanie, pozdrawiam Cintia
    • morigan Re: Spanie z kolegą 08.07.12, 22:34
      normalnie. co w tym niby złego? spanie a pieprzenie się to coś innego ...
    • nessie7 spanie z kolegą 14.07.12, 21:14
      ja nie widze nic w tym złego ale moi rodzice nigdy by na to nie pozwoli...taa kuż widze ich mineuncertain
    • savannah95 Re: Spanie z kolegą 16.07.12, 15:37
      Śpisz z kumplem i co z tego. "Nie mam do nich zaufania" ludzie przecież nikt wam nic nie zrobi, niektóre wypowiedzi mnie rozwaliły. Ile wy macie lat 10? Jak nie to zawsze możesz spać na podłodze co za różnica smile
    • xxgossipgirlxxx Re: Spanie z kolegą 16.07.12, 16:38
      Jesli to jest przyjaciel, czy też kumpel i nie czujecie do siebie pociągu fizycznego to czemu nie?wink Bo gdybyście czuli...to to będzie ciężka noc wink
    • kindzia9777 Re: Spanie z kolegą 16.07.12, 18:54
      Ja nie mam nic przeciwko ale rodzice na pewno...stare sknery...
    • vaniney Re: Spanie z kolegą 16.07.12, 21:20
      ale wy pie...cie,hahaha,o braku zaufania.omfg,co to za różnica czy śpi się z kolegą czy koleżanką?ja tu nie widzę ŻADNEGO podtekstu seksualnego i dziwi mnie,a nawet bawi jeśli ktoś uważa to za niestosowne O.o
    • mkonodybas Re: Spanie z kolegą 16.07.12, 22:20
      Spanie to spanie. Kładziesz się na wznak, on na wznak wink ...Ty głowa w prawo, On głowa w lewo... & pobudka smile P.s. Chyba, że czujesz "miętę przez rumianek"... to "wal prosto z mostu"... Pozdrawiam i do niczego nie namawiam! smile
      • madlena94 Re: Spanie z kolegą 17.07.12, 16:58
        Brzmi całkiem okej, dopóki koleś nie zacznie cię obmacywać. big_grin
    • niegrzeczna... Re: Spanie z kolegą 30.07.12, 23:39
      Nie raz mi się to zdarzyło i jeśli on się do Ciebie '' nie klei '' to uważam, że nie ma w tym nic złego ..
    • agiii_echelon Re: Spanie z kolegą 03.08.12, 20:15
      Jak dla mnie to robienie problemów z niczego. Możesz spać z kim Ci się podoba, a ludzie przecież nie muszą o tym nawet wiedzieć. Zresztą to tylko spanie. Nawet jeśli Cię w nocy przytuli, albo całkiem przypadkowo dotknie, bo przecież jak się śpi, to nawet się nie wie, kiedy się zmienia "położenie", to chyba nic się nie stanie, prawda? Spałam tak już wielokrotnie i jeszcze nigdy nie spotkałam się z jakimiś przykrymi incydentami. LUDZIE WYOLBRZYMIACIE WSZYSTKO. : )
    • mrucz Re: Spanie z kolegą 13.08.12, 20:01
      nie , to nic złego wink
    • noitsnotgood Re: Spanie z kolegą 13.08.12, 22:57
      jeśli to złe to się puściłem dziesiątki razy z tyloma dziewczynami, że aż boli.

nie, to normalne, chyba, że jesteście nawaleni i zaczniecie się macać. ale to też jest w dzisiejszym całkiem normalne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka